Crowley tarot tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Crowley tarot tanfolyam

2013. jan. 25. 18:00
2013. febr. 22. 21:00
Kezdődik: 2013. jan. 25. péntek 18:00
Budapest, VI. ker., tanfolyam, Domján Mónika

2013. JANUÁR 25.péntektől ISMÉT INDUL! -
(addig folyamatosan lehet jelentkezni...)

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és mindennapi életükben alkalmazni tudják a tarot kirakást, mint önismereti útmutató módszert. E cél elérése érdekében megismerkednek a kártyavetés szemléleti alapjaival és szimbólumrendszerével, betekintést kapnak a Crowley tarot és általában a kártyakirakás eredetébe, történetébe, valamint személyes élményeket szereznek és értelmezési útmutatást kapnak a legfőbb kirakási módokkal kapcsolatban.
Az első alkalom főképp az elméleti és szemléleti alapok átadására irányul, a második alkalomtól kezdve pedig egyre nagyobb teret nyer a gyakorlás és a kirakások értelmezési kérdéseinek megvitatása. Az egyes alkalmak között eltelt időben házi feladatokat kapnak a résztvevők - pl. napi kártya húzása és tapasztalataik naplószerű lejegyzése -, melyeket a következő alkalommal megbeszélünk.

Mire kaphatunk választ a tarot kártya szimbólumainak segítségével?

Jobban megérthetjük saját lényünket és élettervünket, a látszólag értelmetlen, kilátástalan események összefüggéseit, helyét sorsunk alakulásában, valamint meghallhatjuk saját, tudattalan belső hangunkat, amely megbízható útmutatást ad nekünk azzal kapcsolatban, hogy mit is tegyünk egy zavaros, nehéz helyzetben. A kártya rendszeres használatával megtanuljuk saját impulzusaink, lelkiállapotaink tudatos megfigyelését, az egyes helyzetekre adott tipikus reakcióinkat, ezáltal magatartásunk megváltoztatására is lehetőségünk nyílik.
Leggyakoribb kérdések:
- Választási helyzet előtt állok - hogyan döntsek?
- Nem érzem jól magam a jelenlegi párkapcsolatomban - mi az oka? Mit tegyek, hogy jobbra fordítsam?
- Nem találok társat - miért zárkóztam el a közelségtől és hogyan tudom újra megnyitni a szívem a szerelem befogadására?
- Mi az igazi hivatásom és hogyan indulhatok el felé?
- Állandó anyagi gondokkal küzdök - mi akadályozza anyagi helyzetem stabilitását, és hogyan változtathatok ezen?
- Egészségügyi problémáim vannak - mi áll a tünetek, betegség hátterében, és hogyan szüntethetem meg a kiváltó okokat?
A kártya segítségével kapott válaszok nagymértékben segítik, irányítják a kitartó, tudatos önismereti munkát, mintegy kísérik a fejlődési folyamatot és visszajelzést adnak az előrehaladásról.

Tematika:
- A kártyavetés és a Crowley Tarot története
- A kártyavetés szemléleti alapjai: a véletlenek üzenete, szinkronicitás, a vonzás törvénye, sors és életfeladat, karma és szabad akarat, a jelen fontossága, a jövő alakításának lehetőségei
- A Crowley Tarot szimbólumrendszere: a négy elem, Udvari kártyák, a Nagy Arkánumokban szereplő archetípusok, számszimbolika
- A kérdés megfogalmazásának irányelve
- A legfőbb kirakási módok megismerése
- Saját kirakás kitalálása
- Útmutató a kérdéshez illő kirakás kiválasztásához
- Kiscsoportos és páros gyakorlás: a különböző kirakási módok kipróbálása, a lehetséges értelmezési módok megbeszélése

A tanfolyam alapvető jellemzője az interaktivitás,a melyet a kötetlen, oldott légkör, a csoport együttműködését elősegítő közös feladatok, beszélgetések, játékok segítenek. A 4 alkalom alatt sor kerül a személyes élmények, tapasztalatok, nehézségek, kérdések megosztására és megbeszélésére, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a kártyavetés alkalmazásának saját maga számára legmegfelelőbb módját.

A résztvevők a tanfolyam fő témáit összefoglaló, nyomtatott írásos anyagot kapnak, amelyben a későbbi tájékozódást, utána-olvasást megkönnyítendő, könyvajánlókat és internetes forrásokat is találnak. Mivel a kártyahasználat elsajátítása kizárólag rendszeres gyakorlással lehetséges, a tanfolyamon való részvételhez saját Crowley tarot kártyacsomag szükséges, amit minden foglalkozásra hozzanak a jelentkezők magukkal.

Segítséget adunk! - akik még nem rendelkeznek saját Crowley Tarot csomaggal és a tanulásghoz szükséges alapértelmező könyvvel, azok számára, kedvezményes vásárlást biztosítunk a stúdióban, utána-járás és postaköltség mentesen, a Bioenergetic Kiadó, mint téma-partnerünk jóvoltából. Az előre igényelt termékek, az első foglalkozás napján átvehetők a kezdéskor. Kérjük, akinek ilyen igény lenne, mielőbb jelezze azt írásban a csoportvezetőnek. Köszönjük!

Gyakoriság: 5 alkalommal, 3 órás foglalkozásokon, 6-12 fő számára

Időtartam: 15 óra / heti egy alkalommal (5 x 3 óra)

Részvételi díj: 19.000 Ft/ fő /tanfolyam

Várható kezdési időpont: 2013. JANUÁR 25. / folyamatosan lehet jelentkezni – a tanfolyam csak a kellő, minimális részvételi létszám meglétekor indul, a jelentkezőket már személyesen tájékoztatjuk a pontos kezdési időpontról.

Előadó: Domján Mónika

Helyszín:

Budapest, VI. ker., Bajnok u.1.
Térkép

Kezdődik:
2013. jan. 25. péntek 18:00

Vége:
2013. febr. 22. péntek 21:00

Helyszín:

Napszikra Terápiás Stúdió
Bajnok u.1.
Budapest, VI. ker.
Elérhetőség
Előadó: 
Domján Mónika
Telefon: 
+36202455343
Beküldte: | 2012. nov. 28. szerda - 18:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre