Crowley tarot intenzív tanfolyam | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Crowley tarot intenzív tanfolyam

2013. júl. 27. 10:00
2013. júl. 28. 17:00
Kezdődik: 2013. júl. 27. szombat 10:00
Budapest, VI. ker., tanfolyam, Domján Mónika

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és mindennapi életükben alkalmazni tudják a tarot kirakást, mint önismereti útmutató módszert. E cél elérése érdekében megismerkednek a kártyavetés szemléleti alapjaival és szimbólumrendszerével, betekintést kapnak a Crowley tarot és általában a kártyakirakás eredetébe, történetébe, valamint személyes élményeket szereznek és értelmezési útmutatást kapnak a legfőbb kirakási módokkal kapcsolatban.
Az elméleti és szemléleti alapok lerakása után egyre nagyobb teret nyer a gyakorlás és a kirakások értelmezési kérdéseinek megvitatása. A tanfolyam utáni időszakra pedig gyakorlási programot kapnak a résztvevők - pl. napi kártya húzása és tapasztalataik naplószerű lejegyzése -, melynek segítségével szisztematikusan haladhatnak előre kártya használatának még mélyebb elsajátításában.

Mire kaphatunk választ a tarot kártya szimbólumainak segítségével?

Jobban megérthetjük saját lényünket és élettervünket, a látszólag értelmetlen, kilátástalan események összefüggéseit, helyét sorsunk alakulásában, valamint meghallhatjuk saját, tudattalan belső hangunkat, amely megbízható útmutatást ad nekünk azzal kapcsolatban, hogy mit is tegyünk egy zavaros, nehéz helyzetben. A kártya rendszeres használatával megtanuljuk saját impulzusaink, lelkiállapotaink tudatos megfigyelését, az egyes helyzetekre adott tipikus reakcióinkat, ezáltal magatartásunk megváltoztatására is lehetőségünk nyílik.

Leggyakoribb kérdések:
- Választási helyzet előtt állok - hogyan döntsek?
- Nem érzem jól magam a jelenlegi párkapcsolatomban - mi az oka? Mit tegyek, hogy jobbra fordítsam?
- Nem találok társat - miért zárkóztam el a közelségtől és hogyan tudom újra megnyitni a szívem a szerelem befogadására?
- Mi az igazi hivatásom és hogyan indulhatok el felé?
- Állandó anyagi gondokkal küzdök - mi akadályozza anyagi helyzetem stabilitását, és hogyan változtathatok ezen?
- Egészségügyi problémáim vannak - mi áll a tünetek, betegség hátterében, és hogyan szüntethetem meg a kiváltó okokat?
A kártya segítségével kapott válaszok nagymértékben segítik, irányítják a kitartó, tudatos önismereti munkát, mintegy kísérik a fejlődési folyamatot és visszajelzést adnak az előrehaladásról.

Tematika:
- A kártyavetés és a Crowley Tarot története
- A kártyavetés szemléleti alapjai: a véletlenek üzenete, szinkronicitás, a vonzás törvénye, sors és életfeladat, karma és szabad akarat, a jelen fontossága, a jövő alakításának lehetőségei
- A Crowley Tarot szimbólumrendszere: a négy elem, Udvari kártyák, a Nagy Arkánumokban szereplő archetípusok, számszimbolika
- A kérdés megfogalmazásának irányelvei
- A legfőbb kirakási módok megismerése
- Saját kirakás kitalálása
- Útmutató a kérdéshez illő kirakás kiválasztásához
- Kiscsoportos és páros gyakorlás: a különböző kirakási módok kipróbálása, a lehetséges értelmezési módok megbeszélése

A tanfolyam alapvető jellemzője az interaktivitás, amelyet a kötetlen, oldott légkör, a csoport együttműködését elősegítő közös feladatok, beszélgetések segítenek. A másfél nap alatt sor kerül a felmerülő személyes élmények, tapasztalatok, nehézségek, kérdések megosztására és megbeszélésére, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a kártyavetés alkalmazásának saját maga számára legmegfelelőbb módját.

A résztvevők a tanfolyam fő témáit összefoglaló, nyomtatott írásos anyagot kapnak, amelyben a későbbi tájékozódást, utána-olvasást megkönnyítendő, könyvajánlókat és internetes forrásokat is találnak. Mivel a kártyahasználat elsajátítása kizárólag rendszeres gyakorlással lehetséges, a tanfolyamon való részvételhez saját Crowley tarot kártyacsomag szükséges, amit a foglalkozásra hozzanak a jelentkezők magukkal.

Segítséget nyújtunk mindazok számára, akik még nem rendelkeznek saját Crowley Tarot csomaggal és egy szükséges alap-értelmező könyvvel! Kedvezményes vásárlást biztosítunk a stúdióban, utána-járás és postaköltség mentesen, a Bioenergetic Kiadó, mint téma-partnerünk jóvoltából. Az előre igényelt termékek, azaz pakli és könyvek is, az első foglalkozás napján átvehetők a csoportvezetőnél.

Gyakoriság és létszám: 2 nap, 4-8 fő számára
Időtartam: összesen 15 óra, szombaton 10-18 óráig, vasárnap 10-17 óráig
Részvételi díj: 19.000 Ft/ fő /tanfolyam
Időpont: 2013. július 27-28.
Jelentkezés: domjanmoni@gmail.com vagy 20/245-5343

Előadó: Domján Mónika

Helyszín:

Budapest, VI. ker., Bajnok u.1.
Térkép

Kezdődik:
2013. júl. 27. szombat 10:00

Vége:
2013. júl. 28. vasárnap 17:00

Helyszín:

Napszikra Terápiás Stúdió
Bajnok u.1.
Budapest, VI. ker.
Elérhetőség
Előadó: 
Domján Mónika
Telefon: 
+36202455343
Beküldte: | 2013. jún. 26. szerda - 16:48

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre