BŐSÉG SZERDÁK | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

BŐSÉG SZERDÁK

2012. jún. 27. 18:00
2012. júl. 04. 21:00
Kezdődik: 2012. jún. 27. szerda 18:00
, workshop, Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel

2 Tisztánlátó Műhely, Nyitott a Széles Közönség számára--Gyere Te is!
Június 27. és Július 4., este 6-9., Battyhány térnél.

A Bőség mint Tudatszint

A Bőség Paradoxona : Minél inkább erőlködsz, kínlódsz vele, annál távolabb kerül tőled. Elhagyni teljesen nem fog a Bőség, mivel ez a Szellemi Természeted, elválaszthatatlan Tőled. Képes vagy-e megélni ezt a részed?

A Műhelyek folyamán megvizsgáljuk, mi áll az utadban a Bőség megéléséhez? Ezekről kaphatsz egy 15 perces Tisztánlátó olvasást a Tisztánlátó Prpgram Haladói által, és ha kívánod, ezeket ki is programozzuk.

A pénz alkotási képességedben például ilyen lehet a szülők, felmenők programja arról, hogy mire kell költened ezt a pénzt...ennek jele lehet, ha az állandó túlélési szintből nem tudsz kiemelkedni.

Dominálhatnak benned örökölt ötletek miszerint csak Kemény munkával, fogcsikorgatva tudod megszerezni, amire szükséged van, vagy amire vágysz. Ezek az életed mely területénhatnak rád leginkább? Párkapcs, munka, karrier, pénz, kocsi, ruha, szeretet, test, etc...)

Vagy milyen múltbeli eseményenk gátolnak abban, hogy megéld a Bőséget? Milyen karma, lelkiismereti ügy szab ennek szűk határt?

Tekintsétek a mező liliomait, hogyan gyarapodnak: nem fáradoznak és nem fonnak: de bizony mondom néktek: Salamon az ő minden dicsőségében sem pompázott úgy, mint ezek közül egy.

Mit takar ez a Bibliai idézet?

Mi a bőség forrása -- A Bőségszaru, a kimeríthetetlen Forrás Mesebeli koncepciója: minnél többet veszel belőle, annál többet terem. (Aranyalma Fa, Forrás, Kemence, etc.)

Milyen a Bőség energiája Benned? Ezt megtapasztaljuk. :-)

"Egy Woodside-i Tisztánlátó Összejövetelen meditációnk után valaki leírt egy visszatérő képet, ami sok érzelmi fájdalommal járt számára: Az illető 4 éves kislányként éli meg magát, a labdája legurul a járdáról, és nem mer utána menni--átgurul az úttesten, és egy idősebb fiú azt felveszi, anélkül, hogy észrevenné az eredetét. A kislány nem meri átkiabálni neki, „ Hé, az az én labdám, add vissza!!” Elveszített valamit, ami nagyon kedves volt számára. Sok éves küszködés és terápia után, -mondja,- ma jutottam el odáig, hogy könnyedén azt mondjam neki: „Tudod mit, tartsd meg, a tiéd—majd én teremtek magamnak egy újat!” És a a meditációban látja magát, amint a kislány-kezében megjelenik egy fényesen ragyogó új labda. És a fájdalom elillant...
Azok, akik elfelejtik, vagy soha nem is ismerték fel magukat, mint Szellem a Testben, akinek alapvető természete a teremtés, megmaradnak az erőszakos és lehangoló, reménytelen csatározások szintjén."

(a BŐSÉG témát Július végén egy BalatonEndrédi Kézrátétes Gyógyító Elvonulással folytatjuk,
előkészítve az Október 19-23 ig tartó Wim Timmermans (a Hollandiai Flux Szellemi Intézet Igazgatója) részvételével tartott 5 napos Magyarul és Angolul tanított Elvonulást, szintén a Bőség Szellemi Aspektusának témájával, kezdő, Tisztánlátó, és Transz Médium szinteken.)

Két Szerdai műhely előre befizetés: 12e
Egy Szerdai Műhely befizetés 7eFt
(A TL Program tagjainak ingyenes--Része a Programnak)

Kérjük a befizetéssel előre foglalj helyet!

www.meditative-budapest.com
http://fox8maria.shutterfly.com/
www.leleklato.hu

Előadó: Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel


Kezdődik:
2012. jún. 27. szerda 18:00

Vége:
2012. júl. 04. szerda 21:00
Elérhetőség
Előadó: 
Nikl Mária
Telefon: 
+36209782515
Beküldte: | 2012. jún. 05. kedd - 11:27

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre