Belső zenei utazás a lelki blokkok oldására | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Belső zenei utazás a lelki blokkok oldására

2009. márc. 25. 18:30
2009. márc. 25. 20:00
Kezdődik: 2009. márc. 25. szerda 18:30
, előadás, Pénzes Matild

Élőben közreműködik az IMAGO MUNDI zenekar

Valaha ismertünk minden álmot
Valaha tudtuk, mi mennyit ér
Gyermeki lélekkel útra kelve
Hittük, hogy minden rólunk mesél"

IMAGO MUNDI - A Lélek Zenéje

Pénzes Matild parapszichológus, énekesnő vagyok. Az IMAGO MUNDI zenekart, Veress Gábor gitáros-zeneszerzővel, azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a Zene lélekemelő, felszabadító hatását saját életünkben megtapasztaljuk, s ezt az élményt másokkal is megosszuk.

Zenével és gyógyítással huszonkét éve foglalkozom. Ez a két terület sokáig párhuzamosan, elkülönülten volt jelen az életemben. Hamarabb énekeltem, mint beszéltem, mivel érzelmeimet jórészt csak énekléssel tudtam közvetíteni; beszéd formájában sokkal nehezebben. Mikor egyszer az egészségügyi szakközépiskola szakmai gyakorlatát az újszülött osztályon töltöttem, megfigyeltem, hogy ha egy kisbaba sírni kezdett, s énekeltem neki, egy szempillantás alatt elhallgatott, de ha befejeztem, minden gyerek rázendített, azok is, akik azelőtt nem sírtak. Itt tapasztaltam meg először, hogy a zene és az ének segítségével másokat is el lehet juttatni a harmónia állapotába.

Tizenöt éves korom óta énekelek színpadon, különböző műfajokban és emellett tizenhat évig kórházban dolgoztam. Csak utólag vált világossá számomra, hogy mindez előkészítette a gyógyítás és a zene szintézisét, összekapcsolódását, melyhez az IMAGO MUNDI dalai és a Mantra Természettudományi Szabadegyetem elvégzése segített hozzá.

A mai zenei utazáson a dalokat kizárólag akusztikus gitárkísérttel éneklem, mivel az akusztikus gitár a szív hangszere, mely természetes, bensőséges rezgéseivel segít a szívcsakra megnyitásában. Így emlékezhetünk arra, hogy mindannyian egy álommal születünk, amit sokan az út során elveszítünk, feladunk, vagy feledni próbálunk. A dalok egymást követő füzére, mint Ariadne fonala, elvezet bennünket lelkünk mély zugaiba, ahol még él az az álom, az a feladat, amely miatt itt vagyunk a Földön.

További információ : www.impros.hu

Előadó: Pénzes Matild


Kezdődik:
2009. márc. 25. szerda 18:30

Vége:
2009. márc. 25. szerda 20:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. márc. 20. péntek - 11:14

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre