Avatar tanfolyam 2010 április - Szabadakarat.com | Önmegvalósítás.hu

Avatar tanfolyam 2010 április - Szabadakarat.com

2010. ápr. 17. 00:00
2010. ápr. 25. 18:00
Kezdődik: 2010. ápr. 17. szombat 00:00
, tanfolyam, Klausz Réka, Varga Andrea - szabadakarat.com mesterek

Avatar tanfolyam Budapesten a szabadakarat.com csapatával: 2010. április 17-25!

Avatar
– a teremtés művészete, a tudat felfedezésének gyakorlati útja.

Mi az Avatar? Mindaz, ami kimaradt a spirituális, ezoterikus könyveidből: válasz a „hogyan” kérdésedre, annak a gyakorlati és tapasztalati oldala, amiről eddig olvastál: a vonzás törvényének, a figyelem felszabadításának, az emberek közti energiaáramlás és kapcsolódás érzékelésének, a valóságodat befolyásoló és a tapasztalásaidat létrehozó hitrendszereid felfedezésének és hatékony formálásának eszközei. Mindezt azért, hogy ne csupán eszméket és elméletek, de gyakorlatokat és tapasztalást szerezz!

Miben más az Avatar?

Ahelyett, hogy egy újabb életvezetésről szóló hitrendszert adna át, az Avatar felébreszti benned a hitek teremtésének és leépítésének természetes képességét. Ezzel a jártassággal életedet az általad meghatározott tervnek megfelelően formálhatod át. Azaz a sok elmélet után, tisztán gyakorlatokon alapul, a "hogyan" kérdésre ad választ!

Olyan eszközöket nyújt, melyek segítségével átformálhatók azok a hiteid, melyek életed mintázatát alkotják. Saját hiteid valójában a létezésedet alakító legerőteljesebb befolyásoló tényezők. Meghatározzák, hogy mit és hogyan érzékelsz. Befolyással bírnak gondolataidra, elvárásaidra és tetteidre. Formálják személyiségedet. Még tetteid végeredményére is hatással vannak, illetve arra, hogy mások miként látnak téged és mit váltasz ki belőlük.

Az Avatar segít meglátni azt a láthatatlan tervrajzot, amelyre életed épül, és segítségével felfedezheted az általad sem ismert, a tudatalattidban rejlő hiteket, melyek az életedet olyannál formálják, amilyennek éppen tapasztalod. És konkrét gyakorlatokat ad a nem kívánt hiteid, tapasztalataid, félelmeid, érzéseid leépítésére, új, kedvezőbbek teremtésére.

Szeretnél többet tudni róla?

www.szabadakarat.com
www.avatartanfolyam.hu

Ajándék könyv és részletfizetési lehetőség csak a szabadakarat.com csapatánál!

Online jelentkezés: http://www.avatartanfolyam.hu/avatar_felemelkedes_napok.html

Úgy érzed sok kérdésed van? Szeretnél személyes tapasztalatot szerezni Rólunk? Egyeztessünk időpontot egy ingyenes, személyes konzultációra. Ez egy körülbelül 1 órás beszélgetés, melynek során egy finom tea vagy kávé mellett, négyszemközt átbeszélhetjük minden kérdésedet, érzésedet, véleményedet az Avatar tanfolyammal és a Felemelkedés Napokkal kapcsolatban. Mesélünk neked a saját élményeinkről, a gyakorlatokról, az Avatar tanfolyam minden, téged érdeklő részletéről. Egyeztessünk időpontot e-mailen vagy telefonon (info@szabadakarat.com vagy 06-30-327-2113/Andrea vagy 06-30-919-5443/Réka).

Előadó: Klausz Réka Varga Andrea - szabadakarat.com mesterek


Kezdődik:
2010. ápr. 17. szombat 00:00

Vége:
2010. ápr. 25. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Beküldte: | 2010. márc. 09. kedd - 12:11

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre