Auralátó tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Auralátó tanfolyam

2009. jún. 21. 10:00
2009. jún. 21. 18:00

Pénzvisszafizetési garanciával!

A 7 órás elméleti és gyakorlati auralátó tanfolyam során részletesen kitérünk az aura természetére, elemzésére és látásának technikájára, majd ki is próbáljuk az auralátást többször. Az auralátó tanfolyam pénzvisszafizetési garanciát ígér: aki az auralátó tanfolyam legelején nem látja aurájának egyenlőre fehér részeit, annak nem kell befizetnie a tanfolyamra, és nem kell végigülnie azt! Több éves oktatói munkám során egyszer sem volt erre példa. Tapasztalatom szerint a tanítványok 10%-a a tanfolyamon már a színeket is látja!
Egy tapasztalt auraelemző és látó fotókkal és esettanulmányokkal alátámasztott auralátó tanfolyama arról az energiamezőről, mely legbelsőbb énünket összeköti az univerzum minden aspektusával. Bognár Tas évek óta főállásban elemzi és tanítja az aurát, ezért több száz tanítvány sikeresen elvégezte nála ezt a spirituális felkészültséget nem igénylő, meglehetősen gyakorlati tanfolyamot.

Az auralátás egy velünk született képesség! A megfelelő technikákkal mindenki képes arra, hogy az auralátó tanfolyamon már lássa a keze körüli mezőt, sőt, tapasztalat, hogy a tanítványok 10%-a már a tanfolyamon látja az aura alapszínét is. Természetesen külön hangsúlyt fektetünk az optikai csalódások megértésére és elkerülésére, melyek könnyen elkerülhetőek: ezek a szemmel mozognak, statikusak, tünékenyek, míg az aura a testtel együtt mozog, dinamikus és nem tűnik el pislogásra.

A technikák gyakorlásával pár nap alatt az aura színei is láthatóvá válnak, majd 2-3 héten keresztül napi 20 perc gyakorlással mélyebb rétegeit is megláthatjuk auránknak. Később ezek már nem csak elemezhető színekként, de információkat közlő képekként és érzelmekként is feltárulnak, mivel a tanfolyamon szó lesz még a hatodik érzék, avagy a "harmadik szem" fiziológiájáról, hétköznapi és professzionális használatáról.

Az auralátó tanfolyam se nem ezoterikus, se nem tudományos. Mindkettő. Kisugárzásunk tartalmaz tudományosan elfogadott (hő és párolgás), és ezoterikus elemeket is (lelki és tudati aktivitás). Ezért akár szkeptikusoknak is ajánlott többet megtudni -és megtapasztalni- az ember hullámtermészetű mibenlétéről, és annak hétköznapokban is használható elemzéséről. Gyógyítóknak szinte elengedhetetlen eszköz a páciens mélyebb összefüggéseinek feltárásához.

A 7 órás elméleti és gyakorlati tanítás 14.000 forint, CD-n átadott tanfolyami anyaggal és auraképekkel együtt.

VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!

Bognár Tas

www.auraszakerto.hu

Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. máj.. 29. péntek - 14:05

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre