Anamé Program PÉCS - A szív ereje, és az érzelmi fájdalom és stressz elengedése & Bőségtudat, érzelmi és anyagi biztonság | Önmegvalósítás.hu

Anamé Program PÉCS - A szív ereje, és az érzelmi fájdalom és stressz elengedése & Bőségtudat, érzelmi és anyagi biztonság

2017. okt. 01. 10:00
2017. okt. 01. 17:00
Kezdődik: 2017. okt. 01. vasárnap 10:00
Pécs, workshop, Tóth Zoltán

2x3 órás intenzív gyakorlás Zolival Pécsett!

Akkor is gyakorolhatsz velünk, ha teljesen kezdő vagy!

Ha mind a két órán részt veszel akkor a két óra ára együtt: 20.000 ft

DÉLELŐTT: A szív ereje, és az érzelmi fájdalom és stressz elengedése

Ez a kurzus Neked való, ha úgy érzed, egy óriási érzelmi csomagot cipelsz magaddal, ami tele van régi sérülésekkel, mások vagy akár Te magad okozta fájdalmakkal, csalódásokkal, lezáratlan konfliktusokkal. Ideje letenni ezeket a súlyos terheket, begyógyítani a fájdalmas sebeket, és átfényesíteni ezeket az emlékeket. Tegyünk együtt azért, hogy helyükre szeretet, megbocsátás, elfogadás és hála költözzön a szívedbe!

A szívcsakra a szeretet forrása. A tiszta szív állapotában már nincs ítélkezés, megszületik az egység érzése. Az emberi kapcsolatok minősége változik, ha ezzel a területtel dolgozol: tisztaság és fény költözik beléjük, a szíved pedig ereje teljében ragyog.

Ha ez a terület jó állapotban van, azaz tiszta és energiával feltöltött, akkor szeretetteljes egységben vagy a világgal, önmagaddal, és a saját testeddel is. Békés megnyugvásban élsz, ellazul ez a terület, és kienged az a feszültség, amit eddig itt, a szíveden hordtál magaddal.

DÉLUTÁN: Bőségtudat, érzelmi és anyagi biztonság

Gyere és gyakorolj velünk azért, hogy rátalálj belső stabilitásodra! Tapasztald meg, hogy milyen, amikor valami megtart, amikor az élet végre nem küzdelmes többé! Találd meg az egyensúlyod, és tudd meg, milyen fénylő biztonságban élni!

Itt a helyed, ha tenni szeretnél azért, hogy bőségben élj, és biztonságban érezd magad a világban. Most lehetőséged van letenni azokat a félelmeidet és nehézségeidet, amik eddig gátoltak és visszahúztak. Így a gyakorlás hatására megszületik benned egy olyan magabiztosság, mely segít stabilan állni a lábadon, és könnyedén venni a kihívásokat, bármilyen helyzet elé is állít az élet. Az anyagi biztonság mellett megszilárdul benned egy olyan érzelmi stabilitás is, melynek köszönhetően kevésbé leszel kiszolgáltatott mások érzelmeinek és hangulatainak, többé már nem leszel könnyedén kibillenthető.

Kérjük, hogy matracot és/vagy pokrócot, plusz egy tenisz labdát hozz magaddal a gyakorlásra! Az öltözék kényelmes póló és laza, rugalmas nadrág, illetve egy vékony pulóvert is érdemes hozni. A gyakorlatokat cipő nélkül végezzük.

Csak egy óra szünet lesz a 2x3 órás gyakorlás között. Javasoljuk, hogy a hatékonyabb tisztítás és energetizálás érdekében ezen a napon ne fogyassz nehezebb ételt, azaz húst, tojást, tejterméket és főtt ételt sem. Javasoljuk, hogy inkább nyers és vegán ételt vegyél magadhoz.

Várunk szeretettel,

Az Anamé csapat

Előadó: Tóth Zoltán

Helyszín:
Pécsi Tudományegyetem Tánc- és Mozgásterme
Pécs, 7624 , Ifjúság Útja 6.
PTE B. épület /
Térkép

Kezdődik:
2017. okt. 01. vasárnap 10:00

Vége:
2017. okt. 01. vasárnap 17:00

Helyszín:

Pécsi Tudományegyetem Tánc- és Mozgásterme
Ifjúság Útja 6. PTE B. épület /
Pécs 7624
Elérhetőség
Beküldte: | 2017. szep. 28. csütörtök - 10:55

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre