SPIRITUÁLIS UTAZÁS A MOSOLY ORSZÁGÁBA...és azon is túl... | Önmegvalósítás.hu

SPIRITUÁLIS UTAZÁS A MOSOLY ORSZÁGÁBA...és azon is túl...

2016. jan. 09. 10:00
2016. jan. 30. 18:00
Kezdődik: 2016. jan. 09. szombat 10:00
Bangkok, kirándulás, Bognár Tas

THAIFÖLD - Kambodzsa

SPIRITUÁLIS UTAZÁS A MOSOLY ORSZÁGÁBA ... és azon is túl ...

2016. Január 9-30.

Meghívunk Téged, hogy tarts velünk egy újabb felejthetetlen ázsiai utunkon.
Mi nem egy utazási iroda vagyunk, hanem egy jól összeszokott baráti társaság, akiknek nem ez az első csoportos kalandja Ázsiába. Tapasztalt spirituális tanítók, gyakorlók és utazók vagyunk, ezért váratlan, turistákat érő napi problémákba nem fogsz belekeveredni.

Utunk során rendkívül sok tapasztalatban és spirituális élményben lesz részünk a 3 hét alatt, amit átlagos turistaként hallomásból sem élhetünk át, mert nem láthatunk bele olyan mélyen a helyi kultúrába, ahogy egy utazó szokta tenni, így közvetlenebb betekintést nyerünk egy 2600 éves buddhista kultúrába. Ez nem egy bőröndös nyaralás, hanem egy hátizsákos élménytúra, ahol nem feltétlenül a komforton, inkább a lokális élményen lesz a hangsúly. Tűrhetően szélsőséges, ám mégis komfortos kalandunk alatt letaglóz bennünket Bangkok sűrűsége, a thai kolostorok mélysége, a dzsungel kortalansága és a tengerpartok mennyországa...mindezt vidám társasággal és spirituális tanítókkal átélve.

Dióhéjban az útról:

Érkezésünk után Bangkok legfőbb buddhista látványosságait csodáljuk meg, és eldugott kis helyekre is el fogunk kalandozni.

Ezután a csendes Ayutthaya városában elmélyedünk a thai kultúra egyik bölcsőjében, gyakorlati tanításokkal megfűszerezve.

Innen egyenesen délre vesszük az irányt, a terravada buddhizmus egyik központjába, Suan Mokkh dzsungel kolostorába, ahol a thai királyok is esedeztek a bebocsátásért. Reményeink szerint itt három napot fogunk eltölteni.

Ez után Khao Sok -az Amasonas után-, a világ második legöregebb dzsungelének leszünk vendégei, ahol nemcsak négy napot töltünk el, hanem a helyi kolostor mellett újabb gyakorlati tanításokkal leszünk gazdagabbak.

Innen a földi paradicsomnak nevezett, turisták által nem annyira látogatott Krabi mellett található Ao Nang tengerparton, elszigeteltebb élményekkel zárjuk utazásunkat...a fakultatív kambodzsai kitérő előtt.

Azok, akik inkább a kambodzsai Angkor templom komplexumra kíváncsiak, egy külön csoportban 3 napot tölthetnek ebben a fantasztikus világörökségben, hazautazásuk előtt.

Vezetők:

Bognár Tas 5 évet élt Ázsiában, ebből 2.5 évet Thaiföldön. A hely és a kultúra ismerete nagy segítségünkre lesz számunkra, hogy elkerüljük azokat a naponta frusztrációt okozó problémákat, melyeket minden turista átél (furfangos átverések, egészségügyileg és anyagilag nem várt szituációk stb) Thaiföld spirituális oldalába is be tud bennünket vezetni, hiszen több kolostorban is tanult tudati és meditációs technikákat, melyeket autentikus körülmények között nekünk is át fog adni.
A thaiföldi és tibeti kolostorokban szerzett tudásával Magyarországon több mint 10 éve auraelemzőként, tisztánlátóként és szellemi tanítóként dolgozik.
www.auraszakerto.hu

Palacskó András már többször vezetett csoportot Nepálban, Indiában- az utóbbi buddhista zarándok utat 2011-ben Bognár Tassal együtt.
András barátságos kisugárzása, nyugalma, humora a társaság és az utazás hangulatát nagy mértékben növeli. Nem beszélve tudásáról, mind a buddhizmus, mind a spiritualizmus területén, melyeket utazásunk során szintén meg fog osztani velünk különböző egzotikus helyeken.
Végzettségét a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán szerezte, ám széles látókörűségének köszönhetően, tudását folyamatosan azóta is világszerte bővíti és oktatja.
www.tudatosteremto.hu

További segítőink is Ázsiát csoportosan megjárt utazók:

Szelle Viktória évek óta főállású, okleveles jógaoktató, felnőttoktató, számunkra nagy segítséggel lesz, hogy türelmével, empátiájával összefogja a csapat lelkét és bátran forduhattok hozzá különböző egyéni problámákkal is. Utunk során jógaórákkal, és természetgyógyászati ismereteivel gondoskodik arról, hogy testileg és lelkileg a csapat még jobban érezze magát.
www.shivajogasziget.hu

Dienes Maja több alkalommal vezetett utat Indiában és Nepálban. Évek óta foglalkozik Taicsival, Taoizmussal és Buddhizmussal. Andrással együtt az Access Consciousness eszközeit használva segíti a mindennapokban a tudatosabbá válást. Több energetikai és egyéb eszköz van a kezében, amivel segíteni tud számodra jóban-rosszban. Kedves ráhangolódása, humora komoly támogatás lehet egy ismeretlen környezetben.

Részvételi költség: 270.000 Ft + repülőjegy

Részletesebb programmal kapcsolatos érdeklődés: tasbognar@gmail.com

Bemutató előadások:
Létezés Öröme Központ (www.teremtotudat.hu), Budapest 1023., Lövőház u. 29.
2015. augusztus 21. 10.00, szeptember 5. 18.00.

Előadó: Bognár Tas

Helyszín:
Teremtő Tudat Technológiák
Bangkok, 1223, Rózsakert u. 3-11.
Térkép

Kezdődik:
2016. jan. 09. szombat 10:00

Vége:
2016. jan. 30. szombat 18:00

Helyszín:

Teremtő Tudat Technológiák
Rózsakert u. 3-11.
Bangkok 1223
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+36204246114
Beküldte: | 2015. aug. 28. péntek - 09:57

Hozzászólások

0 hozzászólás