Élet a komfortzónádon túl | Önmegvalósítás.hu

Élet a komfortzónádon túl

2014. jan. 26. 10:00
2014. jan. 26. 18:00
Kezdődik: 2014. jan. 26. vasárnap 10:00
Budapest, workshop, Kozma Alexandra

A változás fejlődésed útja, mely visszavezet Önmagadhoz

Ez a tréning Rólad szól, a szokásokhoz, komfortzónához való viszonyodról. Arról, hogy miért félsz annyira a változástól. A tanfolyam abban segít, hogy egy egészen forradalmi látásmóddal tekints önmagadra és a változásra, és megértsd, hogy milyen célt szolgál valójában.

Ezek a témák mindig nagyon érdekeltek engem, sokat kutattam, hogy megértsem, mik a mozgatórugói a változástól való félelemnek, s hogyan lehet túljutni rajta. Ezek a kérdések hívták életre ezt a tanfolyamot, melynek elvégzése alatt új kérdések és megoldási lehetőségek vetődnek majd fel Benned is.

A tanfolyam egy része A Csodák Tanítására épül, annak gondolkodásmódja mentén egészen új színben fogod látni önmagad, a változást s a komfortzónát. A tanfolyam nem helyettesíti A Csodák Tanítása című könyv tanulmányozását, illetve annak gyakorlatainak elvégzését, ám reményeim szerint kedvet kapsz, hogy elmélyülj A Csodák Tanításában a tanfolyam elvégzése után.

Miről szól a tanfolyam?

Egy olyan önismereti tréning ez, melynek során

- az elmédet tréningezed, gondolkodásmódod átalakul;
- gyakorlatias módszereket kapsz a változáshoz, a változtatáshoz;
- a megértés és megbocsátás csodálatos ereje által egyre inkább elfogadod az állandó változást az életedben és megérted mire való valójában;
- képessé válsz elengedni a szokásokról, a komfortzónáról és a változásról szóló történeteidet, ítéleteidet, melyek jelenleg a leginkább visszahúznak Téged;
- tudatosabbá válsz, ezáltal képessé válsz az örömöt választani és jól érezni magad a bőrödben, akkor is, ha éppen változások tömkelege zajlik az életedben;
- rátalálsz a Benned lakozó békére az Élet iránti bizalom által;
- kialakul Benned az igény, hogy felelősséget vállalj önmagadért és döntéseidért, és nem hibáztatod többé a körülményeket.

A kurzust elvégzők tagjai lehetnek egy zártkörű FB csoportnak is, melyen keresztül én személyesen is válaszolok a kérdésekre, és a csoport segítő ereje is támogat majd bennünket a tanfolyam után is.

Kinek érdemes jelentkezni a tréningre?

E tréning a 4 hetes online kurzus elmélyítésében, továbbgondolásában, ismétlésében tökéletes választás! Akkor is sokat nyerhetsz általa, ha szívesen töltöd időd csoportban, hasonló gondolkodású emberek között, és szeretnéd személyesen elsajátítani ezt az újfajta szemléletmódot. Ha szívesen szánsz egy teljes napot önmagadra, itt a helyed! :)

Ez a kurzus akkor segítség számodra, ha készen állsz feladni meglévő hiedelmeidet és hajlandó vagy változtatni gondolkodásmódodon, melynek köszönhetően eljuthatsz egy olyan szemléletmódig, mely segítségével nap mint nap növekvő békében tudsz élni a folyamatos változások ellenére.
Ha hajlandó vagy gondolkodásod átformálni, mely minden változásnak az alapja, ez a tanfolyam Neked való! Lépj ki komfortzónádból! Értsd meg szokásaid mozgatórugóit!

Kinek nem való a tanfolyam?

A tanfolyam a gondolkodásmód átalakítására helyezi a hangsúlyt, és nem ad varázstippeket, melyekkel máról holnapra megoldódik minden problémád. A mélyebben gyökerező, valódi problémák megoldásához felelősséget kell vállalnod az életedért. Ebben én segítséget nyújtok!
A kurzus nem megfelelő számodra, ha nem vagy nyitott egy újszerű gondolkodásmódra, és meg vagy győződve arról, hogy mindenre tudod a választ, és a világ biztosan olyan, amilyennek hiszed.

Milyen témákról lesz szó a tanfolyam alatt?

A változás típusai,
A változástól való félelem ellenszere,
A komfortzóna és azon túl,
A szokások börtönében,
Az életfeladatod megtalálása,
A boldog emberek fókusza.

Mikor lesz a tanfolyam?

A tanfolyam helyszíne, időpontja: Budapest, 2014. január 26. 10-18 óra

A csoport létszáma korlátozott, így kérlek jelentkezz minél előbb, ha szeretnél részt venni a tanfolyamon.

Mennyibe kerül?

Az 1 napos tanfolyamon való részvétel díja: 10 000 Ft.

Vissza nem térítendő előjelentkezési díj: 5 000 Ft. Ezzel tudod lefoglalni a helyed a csoportban.

Hogy tudsz jelentkezni?

Ha megszólított ez a lehetőség, ha fellelkesedtél, mert valami megmozdult Benned, akkor nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat. Várlak a tréningen! :) Töltsd ki az alábbi űrlapot, s én emailben tájékoztatlak a továbbiakról.

Szeretettel,
Szandi

Előadó: Kozma Alexandra

Helyszín:
Budapest

Kezdődik:
2014. jan. 26. vasárnap 10:00

Vége:
2014. jan. 26. vasárnap 18:00

Helyszín:

Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Kozma Alexandra
Telefon: 
+36704289960
Beküldte: | 2013. nov. 30. szombat - 21:30

Hozzászólások

0 hozzászólás