Kozma Alexandra | Önmegvalósítás.hu

Kozma Alexandra

Csodák Tanítása önismereti csoport vezető, táncos mozgásmeditációk, testtudatosságot elősegítő programok vezetése, aerobic edző, személyi edző.

Így vall önmagáról:
"Egészen fiatalon, 6 évesen kezdtem el néptáncolni a Pántlika Néptáncegyüttesben, Csornán. A tánc egyfajta alkotás számomra: megismételhetetlen, a pillanatban létező csoda. Megosztani ezeket a pillanatokat másokkal, örömforrás számomra. Egészen 20 éves koromig, Budapestre költözésemig néptáncoltam, s együtt nőttem fel táncos társaimmal.

A gimnáziumban elkezdtem verseket írni, és ekkor kezdődött spirituális érdeklődésem is. A keleti vallások tanait tanulmányoztam, érdekelt a görög mitológia. Rengeteget-rengeteget olvastam, szépirodalmat legfőképpen. Önismereti vágyam nagyon fiatalon jelentkezett. Az irodalom, a pszichológia, a tánc érdekelt. Az alkotás és kreativitás, a lélek izgatott. Csak akkoriban még nem tudtam talán így megfogalmazni. Több helyütt publikáltam is, a Győri Színház színészei is szavalták a verseim… Visszagondolva elképesztő, hogy mekkora elismerés volt tizenévesen bekerülni a Győri Antológia köteteibe kétszer is. Kíváncsi alkat vagyok, élvezem a kutatást, új dolgok megismerését, a szellemi kihívásokat.

A pályaválasztás kezdte figyelmem kifelé fordítani. Közgazdaságtant tanultam a Külkereskedelni Főiskolán, majd marketingből mesterfokozatot szereztem.

Néhány évvel a néptánc abbahagyása után visszakanyarodtam a mozgáshoz.

2011-ben elvégeztem az aerobic edzői képzést, majd 2012-ben a személyi edzői képzést is. 2012 márciusa óta a Millennium Wellness aerobic edzője vagyok.

Jelenleg családállítást tanulok a Rendszerakadémián.

Egy rendkívül intenzív folyamatnak köszönhetem, hogy spirituális utazásomnak már az elején rám talált A Csodák Tanítása. E Tanítás és a mozgás által találtam vissza önmagamhoz, és ezeken keresztül szeretném megosztani mindazt az örömöt, azt a hitet, mely mindennapjaimnak részévé vált. Ezt a felhalmozott tudást, információt és felismeréseimet szeretném megosztani Veled.

Ha van kedved, iratkozz fel az Ajándék 1 hónapos email tanfolyamomra, melyet akkor készítettem, amikor éppen a változás, a szokások és a komfortzóna témakörét kutattam:
http://kozmaalexandra.hu/inspiracio/ajandek-neked/

Önismereti csoportomban, mely A Csodák Tanítása gyakorlatait végzők számára egy támogató közeg, A Csodák Tanítása tanulmányozásán túl a testtudatosságot is segítő jelenlét-gyakorlatokkal, táncos mozgásmeditációval segítem azokat, akik az önismeret által a mindennapi béke és öröm, a boldog élet megélésére vágynak: http://kozmaalexandra.hu/a-csodak-tanitasa/csodacsoport/"

Telefon: 
+36704289960
Beküldte: | 2013. nov. 30. szombat - 21:04

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre