TUDATOS ENERGIAÉRZÉKELÉS - CSAKRAKOMMUNIKÁCIÓ | Önmegvalósítás.hu

TUDATOS ENERGIAÉRZÉKELÉS - CSAKRAKOMMUNIKÁCIÓ

2013. nov. 29. 18:00
2013. dec. 01. 17:00
Kezdődik: 2013. nov. 29. péntek 18:00
Budapest1146. , tanfolyam, B Kovács Zoltán

Nov. 29. pént. 18:00-20:00
"Alattad a Föld, fölötted az Ég, s benned a létra" - előadás a tudatfejlődési szintek összefüggéseiről az Integrálpszichológia modellje alapján
Nov. 30. szom. 9:00-18:00
'Tudatos energiaérzékelés - szív-tér nyitás' - tréning, a korábbi Csakrakommunikáció fejlettebb változata
Dec. 01. vas. 9:00-17:00
'Kapcsolódás - én-határok' - csoportterápiás gyakorlatok, oldás, meditáció

Részvételi feltételek: előadás – 1500 Ft/fő, tréningek – 10 eFt/fő/nap,
> Ha mindhárom alkalomra jelentkezel - 16 eFt/fő/3nap (vagy az alábbi kedvezményes részvétel bármilyen kombinációban)

A három alkalom együttesen – szervesen összefüggő egészet alkot! Mindegyik külön-külön is látogatható, azonban a három nap egymásra épül - elmélet és gyakorlat egymást kiegészítve nyújt valóban felemelő, maradandó élményt és eredményt.

Javaslom, hogy az előadást semmiképpen ne hagyd ki! Szombaton testérzeteket és hangulatokat figyelünk, energetikai feltöltődést - test és lélek integrációját gyakoroljuk a jelenben, a vasárnapi csoportozáson pedig az előző napokon tanultakkal dolgozunk - páros és csoportos gyakorlatokban oldjuk a már felismert, sérült én-részeket, még tovább mélyítve ezzel saját élményű önismereti tapasztalásodat.

Ez a három nap együtt – igazi fordulópontja lehet az életednek! A korábbi résztvevők energetikai élményei, tapasztalásai pedig e meghitt együttlétben nagyon ösztönzőek lehetnek azok számára, akik először próbálják ki az energetikai kapcsolódást...

Ha nov.25-ig mindhárom alkalomra jelentkezel - személyiség teszteket is küldök, amelyek eredményét röviden megbeszélhetjük majd a programok között. Ezek ismeretében az elméleti rész sokkal érthetőbb lesz, és a csoportterápiás napon a már felismert fixációkkal konkrétabban dolgozhatunk! A három nap programjáról részletesebb leírást is küldök még egy következő levélben.

Csakrakommunikáció - Tudatos Energiaérzékelés tréning
test és lélek integrációja, finomenergiák, csakraközpontok
és a Felsőbb Én megtapasztalása
2013. nov.30. szom. 9:00-18:00, OKISZ Inkubátorház

A hétvége keretében, ha bármelyik korábbi Csakrakommunikáció tréningen találkoztunk már, most kedvezménnyel meghívlak egy "nosztalgia energiázásra" - közös felemelő találkozásra és együttlétre!
Nov. 30-án, szombaton - számodra a részvétel 50%-os kedvezménnyel jár, és a Társadnak is, akivel élsz! Jó lenne újra látni, hallani felőled és megölelni egymást!
Ugyancsak 50% kedvezménnyel vehetnek részt az Energiaérzékelés tréningen azok is, akik jelenleg személyes tanácsadásra járnak hozzám!

Ha nem vettél még részt hasonló tréningen - csodás megtapasztalásokban és olyan felismerésekben lehet részed, amelyek meghatározzák további fejlődésed egészét! Test és lélek integrációja fontos feltétele a transzperszonális fejlődési szintre lépésnek. Ha pedig már vettél részt korábban Csakrakommunikáció tanfolyamon - gyere el a fenti kedvezménnyel, próbáld ki az Integrálszemléletben, és három évi tanulmányaim tapasztalatával továbbfejlesztett változatát!
A részletes tartalommal Ismerkedj meg a honlapomról bővebben, illetve ott be is jelentkezhetsz: www.akivagyopk.hu

Szeretettel várom a találkozásunkat! Zoltán

Előadó: B Kovács Zoltán

Helyszín:
OKISZ Inkubátorházban
Budapest1146. , Thököly út 58-60.
Templom mellett
Térkép

Kezdődik:
2013. nov. 29. péntek 18:00

Vége:
2013. dec. 01. vasárnap 17:00

Helyszín:

OKISZ Inkubátorházban
Thököly út 58-60. Templom mellett
Budapest1146.
Elérhetőség
Telefon: 
+3620973569
Beküldte: | 2013. nov. 20. szerda - 06:45

Hozzászólások

0 hozzászólás