Gyógyító tökvirág | Önmegvalósítás.hu

Gyógyító tökvirág

Egyik nyáron történt, hogy egy hosszú nehéz éjszaka után kifacsart rongyként ültem reggel a konyhaasztalnál. Rosszkedvűen capuccinót kortyolgattam , mert az járt a fejemben, előttem a nap és hogy fogom végigcsinálni ?

Konyhaablakunk egy nagy kertre néz. A virágokban gyakran el szoktam gyönyörködni. A zöldségek különösebben nem vonták magukra a figyelmemet.

Mivel elég rosszkedvű voltam inkább megszokásból kinéztem az ablakon.
A kertből egy gyönyörű sárga virág egyenesen rám mosolygott. Egy kanyargós indájú tök virága volt. A napsárga és a narancssárga közti árnyalatban nagy tölcsérszerű virága kinyílt felém és mintha vidáman szólt volna hozzám, - A világ gyönyörű !!!

Úgy ragyogott , hogy teljesen belefeledkeztem a nézésébe. Egy perc múlva minden bajomat elfújták, tele voltam energiával , erővel és jókedvvel. Meggyógyított a tökvirág. Sok más virág is volt a kertben , amik tetszettek, de most azokat észre sem vettem.

Van a virágokban " valami " ami több, mint a fizikai szépségük. Maguk a színek is energiát közvetítenek és gyógyulni is lehet tőlük, de ezen felül mást is érzek bennük. Igazából nagyon sok más növényben is .

Voltál már úgy, hogy séta közben szinte szólt hozzád egy fa, egy bokor vagy rád mosolygott egy különlegesen szép virág ? És a jelenléte megnyugtatott , feltöltött vagy jókedvre derített ?

És voltál már úgy hogy érezted , a sok közül egy csak Neked szól ? Szinte segíteni akar , mintha érezné,hogy mi bánt ?

Én tökvirágot azóta megnéztem többet is , mindegyik szép volt , jó energiájú, de ilyen élményt , mint az az egy - egyik sem adott!

Beküldte: | 2008. ápr. 10. csütörtök - 12:59

Hozzászólások

1 comment posted
SZABÓ GABRIELLA képe
Valóban gyógyítanak és szeretnek
2008. szeptember 15. hétfő, 18:36 | SZABÓ GABRIELLA

Észrerevettem, mikor a kanapén ültem, a nappaliban, hogy valaki figyel, de nem ember volt, hanem az évekóta
velem élő fikusz.
Ez már többször előfordult és érezhető volt a különböző energia, egyszer kedvesség, egyszer vigasztalás, máskor egy simításra vágyott, nagyon érezzük egymást.
Kb. nyolc év után igazi társ ez a növény.