Univerzum Blog 2. Idő síkjai, dimenzió váltás 2012? | Önmegvalósítás.hu

Univerzum Blog 2. Idő síkjai, dimenzió váltás 2012?

Folyt. köv.:
Nos, idő síkjai.
Nem tudom hogyan éreztétek már az idő múlását. Szémomra sántít a nyugati világ ketyegős megoldása. Hiszen 1 jó baráti beszélgetés alaklmával, hogy elröppen az idő, miközben a fogrovosnál ülve, már korátsem annyira. Jobban szeretem a keleti hozzáállást, miszerint az idő sosem egyenletes, inkább mint az Ekg vonalaihoz hasonló mozgásban van. Nem is tudok órát hordani, arról nem is beszélve.

Mi is az alap elgondolás?
Minden EGY. Az én fejemben úgy élnek az idő síkjai, mintha egymáson, egymás közben zajlana, mintha 1 tévén néznéd 1 időben a Barátokköztet, a híreket, a sportközvetítést. Ezért úgy gondolom, mind a jelen, mind a múlt és jövő 1 időben van jelen. Vannak, akiknek elég kifinomult az érzékelésük, hogy más világokba lássanak. Pl.: kísértetek, szellemi lények megjelenése, vagy hang-, illat- vagy csak megérzés formájában fellépő megtapasztalás. Ezekre a dolgokra én csak így tudok gondolni. Ezért a kiváló látnokok egyszerre látják jelened, múltad (akár előző életbeli), jövőd lehetséges lenyomatát. Mód van ezeknek a dolgoknak a megtapasztalására nem csak beleragadva ebbe az idősíkba hanem a rezgésszámunk (mivel atomokból állnuk, puszta tömeggé sűrűsödött energiahálóként) növelésével lehetségesnek tartom akár "testünkkel" az időutazást is. Ebbe már ízelítőt adtak a tibeti szerzetesek, vagy a jógik is (levitáció=idő+tér+természeti törvények tudatos "uralma"), hiszen ők nemcsak tudatuk gátjait lépték túl, hanem a természet törvényeit is, "pusztán" meditációval. Ezt Te is megteheted. Rezgésszámod minden pillanatban válltozik, annak függvényében, hogyan érzed magad. Ha boldog vagy, szó szerint szárnyalni tudnál, magyarul:felemelő érzés. Ha szomorú vagy, depis, akkor 6 cimborád sem tudja kicibálni testedet az ágyból, pedig elvileg a súlyod se nem hízik, se nem fogy le ilyen pillanatok alatt.
Most nem térnék ki rezgésszámunk növelési technikáira, inkább rátérnék a Dimenziváltásra a saját szemszögömből.
Ha a tér rácsos szerkezetű, és az idő több síkon jelen van, akkor mi is lehet a Dimenzió váltás? Kell-e nekünk ezzel MOST foglalkoznunk, vagy ez is csak ijesztgetés? Folyt köv a következő Blogban szintén hely hiány miatt.

Beküldte: | 2009. júl. 06. hétfő - 16:59

Hozzászólások

0 hozzászólás