Karmikus kapcsolatok | Önmegvalósítás.hu

Karmikus kapcsolatok

mit jelent ez?
2008. december 04. csütörtök, 16:57 | mirrmurr (útkereső)

Szia - egy kérdés mit jelent ez a karmikus kapcsolat dolog? nekem van egy plátói szerelem az életemben kb egy éve, és meg vagyok győződve róla, hogy nagyon erősen vonzódunk egymáshoz és ez kölcsönös... de a látszat az, hogy amikor lett volna esély a kapcsolatra, emenekült és megszakított velem minen kommunikációt, aztán elég nagy káoszba kerültem... most eltelt félév és megint felbukkant. nem merek semmit sem tenni, de folyamatosan rá gondolok. a horoszkópunk szerint is nagyon erős kapcsolat van köztünk - és még lesz valami találkozásunk. ez hogyan működik? gyakorolom az elengedést meg minden és mégis....
kösz a választ!

menekülés - félelem?
2008. december 05. péntek, 19:26 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Mirrmurr!

Nem tudom pontosan, hogy mi a karmikus kapcsolat. Csak azt tudom, hogy volt valaki, akivel - talán félelmünkben - elmenekültünk egymástól. Azóta mindkettőnknek van kapcsolata, de most is úgy gondolom, hogy legalább egy teázást javasolhattam volna kettesben (mindig mádok társaságában voltunk csak együtt). Te ne hagyd ki.

miaszösz képe
Én is erre szeretnék választ kapni!
2009. december 12. szombat, 3:39 | miaszösz   Előzmény

Sziasztok!

Szeretnék már én is választ kapni erre a karmikus dologra, meg a karmikus kapcsolatokra. Valóban jó lenne már TISZTÁN LÁTNI ebben a témában.
Egyfelöl azt érzem, hogy ez a karmikus kapcsolat valami különleges dolog, most már szinte úgy van emlegetve, mint a nagy Ő az életünkbe.
Másfelöl meg azt az információt hallom, kapom, olvasom, hogy minden kapcsolatunk karmikus. NEM CSAK A SZERELMI KAPCSOLATAINK!
Mert ugye, mi az esélye annak, hogy két ember találkozik???? És ebbe tényleg gondoljunk már bele egy kicsit........
Mondok egy példát hátha így jobban el tudom mondani amit szeretnék.
pl.: Én ha mondjuk már 90 éves vagyok és épp meghalni "készülök", miért nem találkoztam még Frank Davis -szel Minnesota-ból aki lótenyésztő volt , és ő miért nem találkozott még Fehér Annával Pécsről?
Szerintem: Mert nincs karmikus kapcsolatuk egymással. De nem kell ennyire messzire menni, mert ez természetesen légből kapott volt. Budapesten ma jelenleg 2 millió ember él. Életem során vajon mindegyikkel fogok találkozni, mert mondjuk ők közel vannak hozzám? Persze hogy nem!!!
Mi is az a karma? Az amiért itt vagyok! A földön. Akkor mi is az a karmikus kapcsolat?
Karmikus kapcsolatom (volt) van (és lehet) bárkivel akivel életem során találkozok és kap(o)csolat alakul ki. Nem? Részemről ez már csak egy következtetés, ami lehet hogy rossz, de gondolkodó ember révén, mit van mit tenni!! És ha már szójátéknál tartunk kapocs-kapcsolat.
Lehet az egy erős kapocs, lehet gyenge, lehet vastag, lehet vékony, sokféle lehet.
Szerintem minden egyes emberrel akivel bármilyen kapcsolat kialakult (mi ketten alakítottuk ki) köze van a karmánkhoz (amiért itt vagyunk most ebben a létezésben a földön), számomra innen már egyenesen adódik, hogy a kapcsolatot és a karmát össze lehet hozni és azt mondani: KARMIKUS KAPCSOLAT

ui.: szerintem túl van misztifikálva a kifejezés, hogy KARMIKUS KAPCSOLAT

Ti mit gondoltok erről?

Kriszti

Röviden a történetem. 1 éve tart a kapcsolatom egy pasival, és
2008. december 05. péntek, 17:11 | Névtelen (útkereső)

Röviden a történetem. 1 éve tart a kapcsolatom egy pasival, és az első pillanattól kezdve olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást. Mikor előszőr hallottam a hangját, hihetetlen ismerős volt.
Asztrólógiai szempontból, a Napunk szemben áll egymással. Azt mondták nekem , hogy elöző életemben a felesége voltam.
Létezhet ilyen, hogy így egymásra találunk ujra.?
Vagy valami megoldandó feladatunk van egymással.?

Inyó képe
Előző életek segítenek...
2008. december 06. szombat, 1:01 | Inyó   Előzmény

Kedves Névtelen!

A karmikus kapcsolatokról mesélnék, ami az én életemben is volt! Biztosan több is, de egyről bizton tudom!

Már a megismerkedésünk is különös volt, de ezt nem mesélem el. Majd a megismerkedésünket követően sokáig csak virtuálisan tartottuk a kapcsolatot, amjd valójában is összejöttünk egy rövid időre. De mégis hiányzott valami a párkapcsolatunkból, így befejeztük az együttjárást. És ezt követően...jött a tanulás!!!

Nem tudtam elszakadni tőle, iszonyat nehezen engedtem el! Baromira fájt és hónapokig ki voltam bukva! Nem értettem, hogy miért ragaszkodom ennyire hozzá és miért érzek olyan erős kötődést, feltételnélküli szeretetet iránta, hisz oly rövid ideig jártunk együtt és nem is kaptam tőle oly sok szeretetet, gondoskodást, figyelmet! Akkor miért?

Kutatni kezdtem, hisz nagyon szenvedtem és szerettem volna enyhíteni kínjaimon. Könyveket olvastam, így egyre jobban belefolytam az ezoterikába, spiritualitásba! Ezt mindenképpen neki köszönhetem! A tudatlanságból az ő közvetett és közvetlen hatására léptem ki és indultam meg a tudatosodás, önmegismerés útján! Ezért is hálás vagyok neki!

Kerestem a megmagyarázhatatlant. A keresésben eljutottam egy pránanadis ismerősömhöz, aki felajánlotta, hogy keressük meg a gyökerét ennek a kötődésnek és utazzuk meg előző életeimet. Megutaztuk és megkaptam a  magyarázatokat, hogy miért kötődöm hozzá ennyire és milyen céllal, feladattal találkoztam vele ebben az életemben. Megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, ami megnyugvást, békét adott és már jóval könnyebben ment az elengedés!

Mára már tudom és érzem, hogy ő valószínű bárhogyan viselkedhet velem ebben az életemben, én mindig szeretni fogom, feltétel nélkül! De ezt az érzést már nem keverem össze a szerelemmel, szexuális vonzódással, mert átlátom az előző életeinkben történteket, így a helyén tudom kezelni az ezéletbeli tetteinket, eseményeket!

utazás
2008. december 06. szombat, 21:07 | kakadu (útkereső)   Előzmény

Kedves Inyó!

Ez az előző élet utazás engem is érdekelne.Én 16 éve képtelen vagyok elszakadni ,bár többször próbáltam.Tudnál elérhetőséget adni, ki csinál ilyet?

Inyó képe
Kedves Kakadu! Szivesen segítek, írj egy levelet az
2008. december 07. vasárnap, 0:57 | Inyó   Előzmény

Kedves Kakadu!

Szivesen segítek, írj egy levelet az abonyka(kukac)gmail.com címre!

Veszélyes ?
2009. április 30. csütörtök, 9:26 | Almás (útkereső)   Előzmény

Szerintem ez nem azt jelenti hogy az utazás veszélyes, hanem csak azt, hogy tapasztalhatsz, megtudhatsz negatív dolgokat is.
Azt hallottam, mindenki csak annyit lát meg az előző életéből utaztatás során, amennyivel tud mit kezdeni.
Igaz ez kedves utazók ?
Azért mert valami negatív élmény, még előbbre vihet, feloldhat, megoldhat kérdéseket nem ?

utazás
2009. május 01. péntek, 7:28 | Bochecha   Előzmény

sziasztok!

Csabának abban igaza van, hogy veszélyes is lehet az utazás, ha nem jó módszerrel/ vezetővel csinálja az ember.
Csak Ő ezt ugye nem fejtette ki. :)

az a módszer, amit én választottam, abszolút biztonságos, mert nem avatkozik be a tudatba olyan "keményen", mint a hipnózis, az alany végig tudatnál van, és emellett van egy komoly védelem, ami arra is kiterjed, hogy csak annyi dolog jöjjön elő, amit az alany fel tud dolgozni.

Kedves Almácska, megint rátapintottál a lényegre. :)

Bochecha

Kérlek segíts nekem is...
2012. május 09. szerda, 1:22 | Látogató (útkereső)   Előzmény

szia !
Kérlek segíts nekem is, hasonló cipőben járok mint Te. Nem tudok elszakadni, egyre betegebb vagyok 7. éve. Megbeszélhetnénk a tapasztalatokat, mit lehet tenni.
kérlek keress e-mail címen keresztül. Flóra vagyok.
Köszönöm szépen!!

ez a történet szó szerint lehetne az én történetem. de
2009. május 30. szombat, 21:59 | klapaucius (útkereső)   Előzmény

ez a történet szó szerint lehetne az én történetem. de komolyan, pontról pontra. hihetetlen...

Karmikus kapcsolatok!
2008. december 08. hétfő, 21:14 | ko.adrienn

Engem a karmikus kapcsolatok a legutóbbi párkapcsolatommal párhuzamosan kezdtek nagyon érdekelni. Már a megismerkedés sem volt megszokott és az első pillanattól kezdve úgy voltunk mint ha már ezer élete ismernénk egymást (ami mellékesen tényleg így is van) . Bár nem vagyunk már együtt, és az elszakadás komoly nehézségeket okozott mindkettőnknek, ma már csak szeretettel gondolunk egymásra. A kapcsolat nehézségei miatt én kineziológushoz fordultam és nagyon sok választ kaptam így. Természetesen rengeteg előző életben voltunk már együtt és akadt még feladatunk, amit nem zártunk le, hogy ebben az életben is találkoznunk kellett. De azt érdemes tudni, hogy a lélek, csupa olyan lélekkel veszi körül magát, akikkel már találkozott, és mindaddig várnak rá feladatok,azt hiszem, amíg be nem fejezi a karmikus ciklusát, át nem lép egy magasabb lélekminőségbe.

Adrienn

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Karmikus kapcsolat, kötődés elengedés
2008. december 10. szerda, 14:18 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Az utolsó mondatod kicsit misztikusra sikeredett, vagy csak én nem értem miről is van szó!

Én úgy mondanám, hogy addig veszi körbe magát az ismerős lelkekkel, amíg fel nem dolgozza az életeken keresztül feléjük szőtt és feldolgozatlan érzelmi kötelékeket.
Ennek a feldolgozásnak egyik bevált tudatos módszere a reinkarnációs utaztatás, ahol vezetővel, vagy anélkül, egy meditatív állapotban előhozzák a közös előző életek emlékeit, és ezek meglátása olyan katartikus felismeréseket hoz az átélőnek, amelyek segítségével el tudja engedni a karmikus kötődését.

De előfordul, hogy az utaztatás nem segít, hiszen nem csak tudni kell a kötődés kialakulásának idejét és történetét, hanem el kell elengedni a kötődést, ami minden igyekezetünk ellenére is iszonyú nehéz!
Ezt segítendő, kidolgoztam egy módszert, amellyel a karmikus kapcsolatokat tudatosan, meditációban fel tudjátok dolgozni, az érzelmi és más kötelékeket el tudjátok engedni.

A módszer tökéletesen működik, nem kötelékszálakat nyiszálós-vagdosós félmegoldás, hanem valóban a gyökerénél ragadja meg a kötődések okát. Aki tanulta és alkalmazta, azoknak mind segített, én is ezzel a technikával engedtem el jó pár karmikus kötődést.

Ajánlom a figyelmetekbe, a Párkapcsolat - Sirály csomag tartalmazza a módszert és hozzá a meditációt, gyakorlatot.

karmolós kapcsolat
2009. március 10. kedd, 8:14 | erotomán (útkereső)   Előzmény

Szerintem karmikus kapcsolat az, amikor két ember marhára nem jön ki egymással, de amúgy jókat dugnak. Van valakinek olyan sztorija is, amikor NEM kellett elengednie a karmikus kapcsolatát?

Hali, üdv a klubban!
2008. december 12. péntek, 23:52 | zsuzsanya

Szia Inyó!

Úgy tűnik, legtöbbünk ugyanazt a módszert választotta leszületése előtt, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, akit feltétel nélkül tud szeretni, és aki nem viszonozza. Ettől a kíntól pedig végre elindul az útján. Biztos odafönn is van tematika, amiből választani lehet...
Sanyi tanácsán elgondolkodtam, mármint az érzelmi bevonódásomat tudatos döntés előzze meg, mert utána már iszonyú nehéz az oldás. Puff neki, ez már késő bánat, de most elhatároztam, hogy én is sztrájkolok. Ezt a demokrácia luxusának tartják, hát éljünk vele. Elzárom egy kicsit a szeretet csapot.
Hajt az ösztönöm, szeretném kiélni a szeretteimen, de nem hagyják. Eddig mindig ők voltak az elsők, a gyerekek, a férj, és minél inkább ajnároztam őket, annál jobban menekültek előlem. Anya, feleség, nő, lélek volt a sorrend. Energia az első kettőre még jutott.
Most egy kicsit fordítok a sorrenden. Ugyan mit vesztek vele? Eddig sem kaptam meg a figyelmet. Most egy kicsit csak magamra fogom pazarolni azt a törődést, amit ők kaptak. Kíváncsi vagyok, vajon észrevesznek-e valamit. Teszem a dolgom továbbra is ugyanúgy, csak erővel kell visszafognom magam, nem lesz semmi szuttyongatás, nagy ölelés, csak kis puszi, mosoly, esetleg simogatás.
Vagy megkönnyebbülnek majd, hogy na végre, de lehet, hogy pedálozni fognak kicsit. Én addig is jól elleszek magammal, elfogadom úgy, ahogy van, ez van, ezt kell szeretni, hozott anyagból dolgozunk.
A kutyánál kezdtem, ott bevált, lehet, hogy működik a dolog?
Szenvelgés helyett irány a boldogság!

jaguar képe
klub
2009. december 12. szombat, 4:38 | jaguar   Előzmény

"Úgy tűnik, legtöbbünk ugyanazt a módszert választotta leszületése előtt, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, akit feltétel nélkül tud szeretni, és aki nem viszonozza. Ettől a kíntól pedig végre elindul az útján. Biztos odafönn is van tematika, amiből választani lehet..."

Hát ez most meglepett, de akkor nyilvánvalóan én is ezt választottam és bejött. Szerintem csak annyi a titka, hogy az ember képes legyen elérni valahogy ezt a feltétel nélküli szeretet állapotát. Milyen más utak lehetnek még vajon?
Gyanítom én még pár ismerősömről hogy karmikus a kapcsolat és szerintem ez olyan, hogy két síkon zajlik a kommunikáció emberek között, (mint volt az Arany iránytű c. filmben, hogy a testen kívül van a lélek egy állat formájában és azok is külön játszmáznak egymással, míg a gazdáik csak beszélgetnek a felszínen) szóval mikor két ember már ismeri egymást előző életből, akkor a lelkeik mintha örülnének egymásnak a találkozáskor, ez mintha a szemeikben látszódna is. Nem így van? Meg persze jobban meg is nyílnak a másiknak.

u.erika képe
Felismerés
2009. december 12. szombat, 16:30 | u.erika   Előzmény

Igen!;)Söt olyan érzésem van hogy rengeteg mondanivalónk van egymásnak!Mint ha a másik személy is én lennék.

Nekem akkor jött egy ilyen felismerés amikor találkoztam az akkori barátom elözö barátnöjével...!Olyan érzés tört rám hogy nagyon szeretem,és mindentöl meg akarom védeni...!

Tudom hogy ö is hasonlót érezhetett,hiszen éreztem azt a belülröl jövö szeretet és ragaszkodást irányomba...!Egyébként én türtöztettem magam,de ö nagyon sokat beszélt.Mintha meg akarna osztani velem mindent...!

Akkor nem is szóltam erröl a találkozásról a barátomnak,mert nem akartam hogy bántsa.

Amit akkor éreztem nincs rá semmi ésszerü magyarázat,hiszen ez a lány nagyon számomra is,elítélendö életet él,és egyre mélyebbre süllyed.

Akkor ugy éreztem,azaz tudtam,hogy mi ketten nagyon sok életben tartoztunk össze.De azt az egyet nem értem hogy akkor együtt kellet volna fejlödnünk,és miért van az hogy ö még ezen a szinten tart ?Tévedés!Nem nézem lenézem,de amiket csinál az még az alapvetö emberi normák tekintetében is megbotránkoztató,spirituális szemszögböl nézve pedig maga alatt vágja a fát.

Na de bármit is éreztem felé,azt gondolom hogy jelenleg nincs dolgom vele,ha újból közös lesz a sorsunk akkor örömmel fogadom!

Üdv:Erika

Teázás vagy valami...
2009. április 29. szerda, 8:08 | Névtelen (útkereső)

Ne csak régi kapcsolataidat ápold hanem próbálj meg kiépíteni újakat is. Vidd el olyan programra ami téged érdekel, hátha neki is tetszik. Pl A Slumdog millionairre: http://www.youtube.com/watch?v=AIzbwV7on6Q

Fogadalom
2009. április 29. szerda, 9:31 | csaesz   Előzmény

Már egy ideje dolgozom egyik karmikus kapcsolatom elengedésén. Csinálom a Sanyi módszerét a Párkapcsolati Cd-ről, meg mindent, ami éppen jön, és úgy érzem, hogy talán segít. De érzem, hogy még nincs vége. Tegnap tudatosult valami új: egy előző életbeli fogadalom. Az hogy mi összetartozunk, bármi történjék is. Szóval tegnap ennek az elengedésén munkálkodtam... Vigyázni kell ezekkel a fogadalmakkal.

Lementem meditációba, és felajánlottam az égieknek ezt a fogadalmamat. Odaadtam nekik, kérve őket, hogy változtassák fénnyé, szeretetté, bölcsességgé. Állítólag az auránkban minden fogadalmunknak van egy lenyomata, egy pecsétszerű valami. Azt is meg lehet keresni, és a konkrét helyéről felküldeni, ha úgy könnyebb elképzelni.

Sikerült semmissé tennem, ezt érzem nagyon. Sokkal fényesebb az alagút vége...

Re: Fogadalom
2009. április 29. szerda, 11:18 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

A szívemből szóltál! Én is ebben a helyzetben vagyok. Mindent elkövetek, hogy elengedjem a párom, akitől ráadásul minden szellemi tanítást is kaptam, de nagyon nehezen megy... Már évek óta nyűglődünk. (Mert ő sem engedett el, bár azt állítja...).
Szóval én is rádöbbentem, hogy valami nagyon mély, a tudatalattiban lévő kapcsolat tart össze még mindig minket, voltak látomásaim is ezzel kapcsolatban, és legutoljára, mikor együtt voltunk, a tv-ben egy előző életünkről szóló filmet vetítettek!! Azonnal és döbbenten ismertük fel. Mégis, én már belefáradtam az elemezgetésekbe, rájöttem, hogy lassú módszer. Amit fel kell ismerni, úgyis hozza az élet. (Mint p. ezt a filmet is).
Arra is rájöttem, hogy köztünk is voltak ilyen fogadalmak, amiről te is írtál, sőt valószínűleg hosszú-hosszú időn keresztül újra és újra találkoztunk sok életben ezek miatt. Megerősítettél a felajánlás ötletével, ki fogom próbálni. És milyen érdekes, éppen tegnap gondoltam arra, hogy talán kellene csinálnunk együtt egy felajánlást, hogy elengedjük egymást. Hasonlót ahhoz, ami a Mackótestvérben történik, (Rajzfilm, láttad?), amikor elégetik az ajándék amulettet. De lehet, hogy egyedül is elég... Majd írd meg a tapasztalataidat, kíváncsi vagyok, neked hogy sikerül...

Nekem még egy dolog segített egy kicsit a lezárás folyamatában haladni. Az első nagy csalódások után, felismerve, hogy tehetetlennek érzem magam, úgy tűnt semmi sem használ. sem az új tapasztalatok, a tudás, a szellemi gyakorlatok, a kommunikáció egyre rosszabb lett, ő úgy tűnt semmit sem ért meg abból, amit mondok vagy megélek... Csiki-csuki lett az egész. (Lehet, hogy ez a se veled, se nélküled?). A végére annyira tele lettem fájdalommal, csalódottsággal, keserűséggel, sőt, haraggal és gyűlölettel, féltékenységgel, miközben úgy éreztem ugyanúgy szeretem, mint régen, hogy majdnem beleőrültem. És akkor váltottam.
Elfogadtam, hogy szeretem, hogy egyenlőre nem tudok kiszeretni belőle, hogy mást szeretnék tőle, mint mit adni tud, és hogy nem tudok eleget tenni annak, amit ő vár tőlem. Elfogadtam azt, amit ad, és én úgy éreztem szükségem van rá, és igyekeztem semmi mást nem elvárni tőle. És magamtól. És ez segített. Elkezdett kitisztulni a lelkem, a gondolataim, és elkezdtem őt olyannak látni amilyen (vagy amilyenné időközben lett). Kezdek rájönni, hogy nem olyan, amire vágyom, és hogy ugyanúgy tudatlan és valójában maga sem tudja, mit akar. Egyre több helyzetet tudok kezelni, ami köztünk zajlik, és látom őt kívűlről is, nem csak az érzelmeim szintjén. És magamat is. Látom, hogy eltérőek lettek az útjaink, más megtapasztalásokra van szükségünk a saját életünk építéséhez.

Még nincs vége a folyamatnak, de úgy gondolom, nagyon sokat haladt előre a csalódás és otthagyás szokásos (egós) kapcsolat"-lezárásos" történetekhez képest. Szerintem tudatosabbá váltam a tapasztalat által, és remélem, így sikerül elengednem őt. Békében.

Még mindig szeretem és még mindig vágyom rá, és hiányzik sokszor. De már elfogadtam ezt az érzést, azt is, hogy jólesik, mert látom azt az énjét, aki számomra olyan csodálatos és megejtően kedves, igazán különleges, és lehet, hogy megismételhetetlen, még ha nem is akar szeretni engem úgy, ahogy az nekem jó lenne. És elfogadtam a fájdalmat is ezzel az érzéssel együtt. Elfogadtam a szerelmet. Nem akarom már birtokolni, de elfogadtam a jelen-lévőségét. Tudom, hogy a fájdalom bennem van és kitisztítható. És minden, ami fáj, gyógyul éppen. Nagyon szeretem, de nem akarom többé meghatározni, mi lesz velünk. Nagyobb a vágy bennem arra, hogy a helyünkre kerüljünk és boldogok legyünk, mint arra, hogy feltétlenül együtt maradjunk.

Remélem, sikerül.

És neked is sok sikert kívánok!

Edit

Inyó képe
Köszönöm Csaesz! Én is régóta dolgozom egy karmikus kapcsolatom
2009. április 29. szerda, 22:18 | Inyó   Előzmény

Köszönöm Csaesz! Én is régóta dolgozom egy karmikus kapcsolatom elengedésével. Lépegetek-lépegetek, már sokat gyengült a kötődés, de még mindig van! Már megutaztam előző életeimet ezzel a férfival és az írásod felismertette velem, hogy én is tettem "fogadalmat" anno, hogy mindig mellette leszek és segíteni fogom. Hmmm..., eddig erre nem gondoltam. Nagyon köszönöm, hogy megadtad a felismerést!

De olyankor mi a helyzet,ha oké,én dolgozom az elengedésen,viszo
2010. január 09. szombat, 18:58 | Névtelen (útkereső)

De olyankor mi a helyzet,ha oké,én dolgozom az elengedésen,viszont a párom nem?Akkor egy követekező életben fogunk újra találkozni?
És egy olyan ember mit tanul egy kapcsolatból,akit szeretnek,akiért szenvednek,az meg éppen nem ad vissza annyi szeretetet és nem is érdekli az egész kapcsolat?

kedves névtelen útkereső ne légy elkeseredve ez akarmád egy
2010. január 10. vasárnap, 4:41 | drágakő (útkereső)   Előzmény

kedves névtelen útkereső ne légy elkeseredve ez akarmád egy része ezt választottad ezt vállaltad leszűletésed előtt minél jobban fáj az egész annál tőbbet tanulsz belőle annál magasabb lelki fejlődésen mész keresztűl azért találkoztatok az életben hogy ez megtörténjen veled ha többre vagy kiváncsi szivesen válaszolok kérdéseidre sőt,,,,,,,,irj ha valamire választ keresel az erő benned van csak fedezd fel és használd veled vagyok lélekben zuzu

Névtelen, nem kapod meg azt, amit már megoldottál
2010. január 10. vasárnap, 13:48 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Névtelen, most a kapcsolatodba az önbecsülés leckét tanulod, mint sokan mások, és annak éppen az adok-kapok egyensúlyának fejezeténél tartasz.

Tudnod kell, hogy nincs olyan, hogy akiért szenvednek. Ez komplett tévképzet, ez gumicsont, ami a problémában dagonyázást segíti a megoldáshoz pedig egy jottányit sem visz közelebb.

Olvassunk a tükörben.

Ki szenved és miért?
Te szenvedsz?
A parneredért?
A partnered miatt?
Ilyen nem létezik.

Szenvedsz a kapcsolatban?
Miért szenvedsz?
Mert bünteted magad. Ha nem büntetnéd magad, akkor a szenvedés okát már az első konfliktus alkalmával megszüntetted volna. Kiálltál volna magadért, de nem tetted. Figyelmen kívül hagytad saját magad.

A másik érzéketlensége az oka?
Ilyen nincs.
A másik érzéketlensége csak annak a tükörképe, ahogyan immunis vagy saját érzelmi jólétedre. Leszarod magad. A másik csak külsőleg megélhetővé teszi azt a nemtörődömséget, ahogyan magadhoz viszonyulsz.

Mindezt az áldozat szerep szirupjával öntöd nyakon.
Érte szenvedsz?
Egy túrót.
Nem állsz ki magadért.

Nagyjából ennyi az egész, nem több.
Ki kell állni magadért és kész.

Miért nem állsz ki magadért?
Mert nem tartod magad érdemesnek rá, röviden elutasítod magad.

Nézzük az adok-kapok egyensúlyát
Aki csak folyton ad és ad, és nem kap, az elfogadni nem tud, annak elfogadási problémája van.
Mit nem tud elfogadni?
Önmagát.

Miért is állna ki valaki olyasvalakiért, akit nem tud elfogadni, aki nem számít, akit elutasít?

Ezért szenvedsz, az egész mögött ez van.
Elfogadás, önmagad elfogadása.

Az életed alapkérdései benne vannak ebben a három mondatban és a problémahalmaz összes faktorát is kifecsegted.
Csak olvasni kell a tükörben.

Ennyi az egész.
Nem kell szirup, nem kell a mártíromság, nem kellenek a szerepek. Láss neki az igazi problémáidnak, ne hibáztasd a partnered, ő csak a türköd.

:)

Elengedés
2010. január 09. szombat, 21:44 | Karmatörlő (útkereső)

Meditatív állapotban, amikor érzed az Egységet legalábbis önmagaddal.

A Vagyok, Aki Vagyok nevében elengedem az összes nem a szereteten alapuló kapcsolatom, kötődést és kötést. Úgy legyen!
3X teljes átéléssel kijelenteni, érezni és tudni, hogy elengedtél mindent.

Ami ezután marad, azzal dolgozni kell.
:)

:)
2010. január 10. vasárnap, 2:09 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

ha van még ilyen módszered, akkor szívesen fogadom. :)

szabó péter kérése az elengedéshez módszerek
2010. január 10. vasárnap, 4:56 | drágakő (útkereső)   Előzmény

kedves péter bocs hogx ismeretlenül zavarlak blabla,,,,,,,a módszer amit én javasolok igen egyszerű űlj le egy székbe vagy bármire ami kényelmes neked hunyd be a szemed lélegezz be és ki mélyen háromszor majd akövetkezőket modd el egysze de ez őszinte legyen és tiszta szivből jőjjőn igazi átéléssel,,, xy,,én most tiszta szvemből megbocsájtok neked és elengedlek ezt elég egyszer elmondani a többit bizd az univerzumra és az angyalokra ők majd eintézik amit kell ha bármiben segitségedre lehetek irj bátran és kérdezz segiteni fogok neked hiszen az én egxik földi feladatom a hirvivés hiszen aszeretetb energia müködik segit üdvözletem zuzu aki alelket gyógyitja a szeretetével

Peti Fiam
2010. január 10. vasárnap, 5:41 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

vagy nézd így:

elengedéshez az kell, hogy elenged. Mit teszel ha valamit elengedsz? Nézd meg a kezed. Összehajtod ujjaid, fogsz, ha valamit szeretsz, azt erősebben fogod, amihez ragaszkodsz, azt még jól magadra is kötöd, csomózod.

Azt vizsgáld meg, mihez ragaszkodsz még? Mi az, ami miatt nem akarod elengedni még?

Ha megvan a válasz, jön magadtól is.

Akár "rossz" (mert megalázott és ezzel megtestesítette azt a programod, hogy csak ennyit érsz/érdemelsz), akár "jó" (mert így soha senki nem szeretet= magamat sem szeretem ennyire).

Bármi lehet.

A lényeg, önmagadban tudatosítsd Neked mit adott. Aztán ismerd fel magadban, hogy amit a külvilág adott, az már rég Benned van.

Ha tanulást, akkor azt. Hiszen felismerted, mi a hibás mögöttes tartalom, akkor végre tégy ellene.

Csak tedd már végre meg :)

szeretettel

Anita :)

köszönöm a segítséget Nektek! :)
2010. január 10. vasárnap, 12:35 | Szabó Péter - szabox (útkereső)   Előzmény

köszönöm a segítséget Nektek! :)