Karmikus kapcsolatok

miaszösz képe

Én is erre szeretnék választ kapni!

Sziasztok!

Szeretnék már én is választ kapni erre a karmikus dologra, meg a karmikus kapcsolatokra. Valóban jó lenne már TISZTÁN LÁTNI ebben a témában.
Egyfelöl azt érzem, hogy ez a karmikus kapcsolat valami különleges dolog, most már szinte úgy van emlegetve, mint a nagy Ő az életünkbe.
Másfelöl meg azt az információt hallom, kapom, olvasom, hogy minden kapcsolatunk karmikus. NEM CSAK A SZERELMI KAPCSOLATAINK!
Mert ugye, mi az esélye annak, hogy két ember találkozik???? És ebbe tényleg gondoljunk már bele egy kicsit........
Mondok egy példát hátha így jobban el tudom mondani amit szeretnék.
pl.: Én ha mondjuk már 90 éves vagyok és épp meghalni "készülök", miért nem találkoztam még Frank Davis -szel Minnesota-ból aki lótenyésztő volt , és ő miért nem találkozott még Fehér Annával Pécsről?
Szerintem: Mert nincs karmikus kapcsolatuk egymással. De nem kell ennyire messzire menni, mert ez természetesen légből kapott volt. Budapesten ma jelenleg 2 millió ember él. Életem során vajon mindegyikkel fogok találkozni, mert mondjuk ők közel vannak hozzám? Persze hogy nem!!!
Mi is az a karma? Az amiért itt vagyok! A földön. Akkor mi is az a karmikus kapcsolat?
Karmikus kapcsolatom (volt) van (és lehet) bárkivel akivel életem során találkozok és kap(o)csolat alakul ki. Nem? Részemről ez már csak egy következtetés, ami lehet hogy rossz, de gondolkodó ember révén, mit van mit tenni!! És ha már szójátéknál tartunk kapocs-kapcsolat.
Lehet az egy erős kapocs, lehet gyenge, lehet vastag, lehet vékony, sokféle lehet.
Szerintem minden egyes emberrel akivel bármilyen kapcsolat kialakult (mi ketten alakítottuk ki) köze van a karmánkhoz (amiért itt vagyunk most ebben a létezésben a földön), számomra innen már egyenesen adódik, hogy a kapcsolatot és a karmát össze lehet hozni és azt mondani: KARMIKUS KAPCSOLAT

ui.: szerintem túl van misztifikálva a kifejezés, hogy KARMIKUS KAPCSOLAT

Ti mit gondoltok erről?

Kriszti

Inyó képe

Előző életek segítenek...

Kedves Névtelen!

A karmikus kapcsolatokról mesélnék, ami az én életemben is volt! Biztosan több is, de egyről bizton tudom!

Már a megismerkedésünk is különös volt, de ezt nem mesélem el. Majd a megismerkedésünket követően sokáig csak virtuálisan tartottuk a kapcsolatot, amjd valójában is összejöttünk egy rövid időre. De mégis hiányzott valami a párkapcsolatunkból, így befejeztük az együttjárást. És ezt követően...jött a tanulás!!!

Nem tudtam elszakadni tőle, iszonyat nehezen engedtem el! Baromira fájt és hónapokig ki voltam bukva! Nem értettem, hogy miért ragaszkodom ennyire hozzá és miért érzek olyan erős kötődést, feltételnélküli szeretetet iránta, hisz oly rövid ideig jártunk együtt és nem is kaptam tőle oly sok szeretetet, gondoskodást, figyelmet! Akkor miért?

Kutatni kezdtem, hisz nagyon szenvedtem és szerettem volna enyhíteni kínjaimon. Könyveket olvastam, így egyre jobban belefolytam az ezoterikába, spiritualitásba! Ezt mindenképpen neki köszönhetem! A tudatlanságból az ő közvetett és közvetlen hatására léptem ki és indultam meg a tudatosodás, önmegismerés útján! Ezért is hálás vagyok neki!

Kerestem a megmagyarázhatatlant. A keresésben eljutottam egy pránanadis ismerősömhöz, aki felajánlotta, hogy keressük meg a gyökerét ennek a kötődésnek és utazzuk meg előző életeimet. Megutaztuk és megkaptam a  magyarázatokat, hogy miért kötődöm hozzá ennyire és milyen céllal, feladattal találkoztam vele ebben az életemben. Megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, ami megnyugvást, békét adott és már jóval könnyebben ment az elengedés!

Mára már tudom és érzem, hogy ő valószínű bárhogyan viselkedhet velem ebben az életemben, én mindig szeretni fogom, feltétel nélkül! De ezt az érzést már nem keverem össze a szerelemmel, szexuális vonzódással, mert átlátom az előző életeinkben történteket, így a helyén tudom kezelni az ezéletbeli tetteinket, eseményeket!

Inyó képe

Kedves Kakadu! Szivesen segítek, írj egy levelet az

Kedves Kakadu!

Szivesen segítek, írj egy levelet az abonyka(kukac)gmail.com címre!

utazás

sziasztok!

Csabának abban igaza van, hogy veszélyes is lehet az utazás, ha nem jó módszerrel/ vezetővel csinálja az ember.
Csak Ő ezt ugye nem fejtette ki. :)

az a módszer, amit én választottam, abszolút biztonságos, mert nem avatkozik be a tudatba olyan "keményen", mint a hipnózis, az alany végig tudatnál van, és emellett van egy komoly védelem, ami arra is kiterjed, hogy csak annyi dolog jöjjön elő, amit az alany fel tud dolgozni.

Kedves Almácska, megint rátapintottál a lényegre. :)

Bochecha

Karmikus kapcsolatok!

Engem a karmikus kapcsolatok a legutóbbi párkapcsolatommal párhuzamosan kezdtek nagyon érdekelni. Már a megismerkedés sem volt megszokott és az első pillanattól kezdve úgy voltunk mint ha már ezer élete ismernénk egymást (ami mellékesen tényleg így is van) . Bár nem vagyunk már együtt, és az elszakadás komoly nehézségeket okozott mindkettőnknek, ma már csak szeretettel gondolunk egymásra. A kapcsolat nehézségei miatt én kineziológushoz fordultam és nagyon sok választ kaptam így. Természetesen rengeteg előző életben voltunk már együtt és akadt még feladatunk, amit nem zártunk le, hogy ebben az életben is találkoznunk kellett. De azt érdemes tudni, hogy a lélek, csupa olyan lélekkel veszi körül magát, akikkel már találkozott, és mindaddig várnak rá feladatok,azt hiszem, amíg be nem fejezi a karmikus ciklusát, át nem lép egy magasabb lélekminőségbe.

Adrienn

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe

Karmikus kapcsolat, kötődés elengedés

Az utolsó mondatod kicsit misztikusra sikeredett, vagy csak én nem értem miről is van szó!

Én úgy mondanám, hogy addig veszi körbe magát az ismerős lelkekkel, amíg fel nem dolgozza az életeken keresztül feléjük szőtt és feldolgozatlan érzelmi kötelékeket.
Ennek a feldolgozásnak egyik bevált tudatos módszere a reinkarnációs utaztatás, ahol vezetővel, vagy anélkül, egy meditatív állapotban előhozzák a közös előző életek emlékeit, és ezek meglátása olyan katartikus felismeréseket hoz az átélőnek, amelyek segítségével el tudja engedni a karmikus kötődését.

De előfordul, hogy az utaztatás nem segít, hiszen nem csak tudni kell a kötődés kialakulásának idejét és történetét, hanem el kell elengedni a kötődést, ami minden igyekezetünk ellenére is iszonyú nehéz!
Ezt segítendő, kidolgoztam egy módszert, amellyel a karmikus kapcsolatokat tudatosan, meditációban fel tudjátok dolgozni, az érzelmi és más kötelékeket el tudjátok engedni.

A módszer tökéletesen működik, nem kötelékszálakat nyiszálós-vagdosós félmegoldás, hanem valóban a gyökerénél ragadja meg a kötődések okát. Aki tanulta és alkalmazta, azoknak mind segített, én is ezzel a technikával engedtem el jó pár karmikus kötődést.

Ajánlom a figyelmetekbe, a Párkapcsolat - Sirály csomag tartalmazza a módszert és hozzá a meditációt, gyakorlatot.

Hali, üdv a klubban!

Szia Inyó!

Úgy tűnik, legtöbbünk ugyanazt a módszert választotta leszületése előtt, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, akit feltétel nélkül tud szeretni, és aki nem viszonozza. Ettől a kíntól pedig végre elindul az útján. Biztos odafönn is van tematika, amiből választani lehet...
Sanyi tanácsán elgondolkodtam, mármint az érzelmi bevonódásomat tudatos döntés előzze meg, mert utána már iszonyú nehéz az oldás. Puff neki, ez már késő bánat, de most elhatároztam, hogy én is sztrájkolok. Ezt a demokrácia luxusának tartják, hát éljünk vele. Elzárom egy kicsit a szeretet csapot.
Hajt az ösztönöm, szeretném kiélni a szeretteimen, de nem hagyják. Eddig mindig ők voltak az elsők, a gyerekek, a férj, és minél inkább ajnároztam őket, annál jobban menekültek előlem. Anya, feleség, nő, lélek volt a sorrend. Energia az első kettőre még jutott.
Most egy kicsit fordítok a sorrenden. Ugyan mit vesztek vele? Eddig sem kaptam meg a figyelmet. Most egy kicsit csak magamra fogom pazarolni azt a törődést, amit ők kaptak. Kíváncsi vagyok, vajon észrevesznek-e valamit. Teszem a dolgom továbbra is ugyanúgy, csak erővel kell visszafognom magam, nem lesz semmi szuttyongatás, nagy ölelés, csak kis puszi, mosoly, esetleg simogatás.
Vagy megkönnyebbülnek majd, hogy na végre, de lehet, hogy pedálozni fognak kicsit. Én addig is jól elleszek magammal, elfogadom úgy, ahogy van, ez van, ezt kell szeretni, hozott anyagból dolgozunk.
A kutyánál kezdtem, ott bevált, lehet, hogy működik a dolog?
Szenvelgés helyett irány a boldogság!

jaguar képe

klub

"Úgy tűnik, legtöbbünk ugyanazt a módszert választotta leszületése előtt, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, akit feltétel nélkül tud szeretni, és aki nem viszonozza. Ettől a kíntól pedig végre elindul az útján. Biztos odafönn is van tematika, amiből választani lehet..."

Hát ez most meglepett, de akkor nyilvánvalóan én is ezt választottam és bejött. Szerintem csak annyi a titka, hogy az ember képes legyen elérni valahogy ezt a feltétel nélküli szeretet állapotát. Milyen más utak lehetnek még vajon?
Gyanítom én még pár ismerősömről hogy karmikus a kapcsolat és szerintem ez olyan, hogy két síkon zajlik a kommunikáció emberek között, (mint volt az Arany iránytű c. filmben, hogy a testen kívül van a lélek egy állat formájában és azok is külön játszmáznak egymással, míg a gazdáik csak beszélgetnek a felszínen) szóval mikor két ember már ismeri egymást előző életből, akkor a lelkeik mintha örülnének egymásnak a találkozáskor, ez mintha a szemeikben látszódna is. Nem így van? Meg persze jobban meg is nyílnak a másiknak.

u.erika képe

Felismerés

Igen!;)Söt olyan érzésem van hogy rengeteg mondanivalónk van egymásnak!Mint ha a másik személy is én lennék.

Nekem akkor jött egy ilyen felismerés amikor találkoztam az akkori barátom elözö barátnöjével...!Olyan érzés tört rám hogy nagyon szeretem,és mindentöl meg akarom védeni...!

Tudom hogy ö is hasonlót érezhetett,hiszen éreztem azt a belülröl jövö szeretet és ragaszkodást irányomba...!Egyébként én türtöztettem magam,de ö nagyon sokat beszélt.Mintha meg akarna osztani velem mindent...!

Akkor nem is szóltam erröl a találkozásról a barátomnak,mert nem akartam hogy bántsa.

Amit akkor éreztem nincs rá semmi ésszerü magyarázat,hiszen ez a lány nagyon számomra is,elítélendö életet él,és egyre mélyebbre süllyed.

Akkor ugy éreztem,azaz tudtam,hogy mi ketten nagyon sok életben tartoztunk össze.De azt az egyet nem értem hogy akkor együtt kellet volna fejlödnünk,és miért van az hogy ö még ezen a szinten tart ?Tévedés!Nem nézem lenézem,de amiket csinál az még az alapvetö emberi normák tekintetében is megbotránkoztató,spirituális szemszögböl nézve pedig maga alatt vágja a fát.

Na de bármit is éreztem felé,azt gondolom hogy jelenleg nincs dolgom vele,ha újból közös lesz a sorsunk akkor örömmel fogadom!

Üdv:Erika

Fogadalom

Már egy ideje dolgozom egyik karmikus kapcsolatom elengedésén. Csinálom a Sanyi módszerét a Párkapcsolati Cd-ről, meg mindent, ami éppen jön, és úgy érzem, hogy talán segít. De érzem, hogy még nincs vége. Tegnap tudatosult valami új: egy előző életbeli fogadalom. Az hogy mi összetartozunk, bármi történjék is. Szóval tegnap ennek az elengedésén munkálkodtam... Vigyázni kell ezekkel a fogadalmakkal.

Lementem meditációba, és felajánlottam az égieknek ezt a fogadalmamat. Odaadtam nekik, kérve őket, hogy változtassák fénnyé, szeretetté, bölcsességgé. Állítólag az auránkban minden fogadalmunknak van egy lenyomata, egy pecsétszerű valami. Azt is meg lehet keresni, és a konkrét helyéről felküldeni, ha úgy könnyebb elképzelni.

Sikerült semmissé tennem, ezt érzem nagyon. Sokkal fényesebb az alagút vége...

Inyó képe

Köszönöm Csaesz! Én is régóta dolgozom egy karmikus kapcsolatom

Köszönöm Csaesz! Én is régóta dolgozom egy karmikus kapcsolatom elengedésével. Lépegetek-lépegetek, már sokat gyengült a kötődés, de még mindig van! Már megutaztam előző életeimet ezzel a férfival és az írásod felismertette velem, hogy én is tettem "fogadalmat" anno, hogy mindig mellette leszek és segíteni fogom. Hmmm..., eddig erre nem gondoltam. Nagyon köszönöm, hogy megadtad a felismerést!

:)

ha van még ilyen módszered, akkor szívesen fogadom a szabox87 [kuk ac] gmail [pon t]com címre! :)

köszönöm a segítséget Nektek! :)

köszönöm a segítséget Nektek! :)