Védikus Asztrológia Konzultáció Prof. Dr. Narada Kush vezetésével | Önmegvalósítás.hu

Védikus Asztrológia Konzultáció Prof. Dr. Narada Kush vezetésével

2016. jan. 15. 12:19
Kezdődik: 2016. jan. 15. péntek 12:19
Budapest, tanácsadás, Prof. Dr. Narada Kush

Védikus Asztrológia Konzultáció Prof. Dr. Narada Kush vezetésével.
(Bejelentkezni lehet 2016. január 15-26. közötti napokra.)

Namaste Kedveseink!

2016 erőteljes évünk lesz, mondhatnánk azt is, hogy most minden, de minden lehetséges, és hogy valóban és tényleg csak rajtunk múlik, mit akarunk igazán. Hatalmas teremtő erőt és lelki erőt kapunk a Teremtőnktől, mely mind-mind segítséget nyújt abban, amit elérni szeretnénk.

Az asztrológusok és az asztrológiával szimpatizálók a Védikus Asztrológiát méltán tartják az asztrológia legfejlettebb megközelítésének, a valóság legfelsőbb szintjének, közvetlen kapcsolatának köszönhetően. A konzultáció másfél órás, mely konzultációhoz hozzátartozik egy nyomtatvány a védikus horoszkópról, javaslatok a jobb egészségért és életstílusért (melyben választ kapunk arra, hogy mi miért történik az életünkben, miért pont velünk, mit tehetünk, hogy beteljesüljön mindaz, amire vágyunk és választ kapunk még a legbensőbb kérdéseinkre is, melyeket eddig még csak önmagunknak mertünk feltenni), egy drágakő-javaslat és CD-hangfelvétel (érdemes többször visszahallgatni a konzultáción elhangzottakat).

2016 a szárnyalás éve. Bármit megteremthetsz, mindent, amit csak szeretnél. Ha szeretnéd maximálisan kihasználni az adottságaidat, a személyes értékeidet a jóléted, sikeres, boldog és egészséges életed érdekében, Prof. Dr. Narada Kush nagy szeretettel ad útmutatást, lehetőséget. Személyes tapasztalatként csak jó szívvel tudom Őt ajánlani, hiszen engem is Ő vezetett a boldog, kiteljesedett életem felé.

Bejelentkezés és további információ: Csiszár Zsuzsi - 06-20/354-9299; batazsuzsi679@gmail.com)

Előadó: Prof. Dr. Narada Kush

Helyszín:
Budapest
A helyszín a jelentkezőkkel lesz egyeztetve.

Kezdődik:
2016. jan. 15. péntek 12:19

Helyszín:

A helyszín a jelentkezőkkel lesz egyeztetve.
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36203549299
Beküldte: | 2016. jan. 11. hétfő - 16:24

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre