Üvegmandala festő nap | Önmegvalósítás.hu

Üvegmandala festő nap

2017. jún. 17. 10:00
2017. jún. 17. 16:00

Amikor elkészítesz valamit, és az úgy sikerült, ahogy szeretted volna, hatalmas elégedettséggel ajándékoz meg. Ezzel emeli az önértékelésedet, az önbizalmadat. Ráadásul hetek hónapok alatt ahányszor csak ránézel, újra és újra előhozza belőled azt az elégedettséget, amit az alkotásod befejezésénél éreztél. Tehát minden egyes rápillantásnál jókedvre derülsz, és még növeled az önbizalmad is!

Ráadásul az alkotás alatt teljesen a jelenbe kerülünk, és elszállnak a gondolataink, a múltunkkal, jövőnkkel kapcsolatos aggodalmaink. Ez az állapot felszabadulást jelent a testnek, a léleknek. Feloldódnak azok a falak, melyeket folyamatosan fenntartunk. Így be tudnak áramolni hozzánk azok az energiák, melyek segítségünkre lehetnek, és a színek „gyógyító” hatásai is könnyebben érvényesülnek.

Ha van olyan életterületed, melyen változtatnál – és szeretnéd -, akkor megbeszéljük, hogy melyik színek fogják a változást elősegíteni nálad. Így máris saját gyógyító mandaládat fogod elkészíteni.

Gyere el, hogy az alkotás által kikapcsolódj, feltöltődj, és fejlődj testileg-lelkileg!

Az 1 napos tanfolyamon megtanítom az üveglapra festés alapjait:
1. a mandala sablon felrajzolását (kontúrozását) az üveglapra,
2. az üvegfestékek jellemzőit, és használatát,
3. a „hibajavítás” lehetőségeit,
4. bevezetlek a színek tulajdonságaiba, a ránk gyakorolt hatásaiba.

Tudtad, hogy van olyan szín, ami segít például a türelmetlenség, a makacsság, a pesszimizmus, a túlterheltség, az önbizalom hiány, az elégedetlenség, a neheztelés, a féltékenység, az önzés, a mohóság, az állandó védekezés, a ridegség, az érzelmi elzárkózás, a veszteségtől való félelem, a szomorúság, stb. elengedésében?

A részvételi díj 6000 Ft + anyagár 2000 Ft (üveglap + kontúrozó + festék)

A megfelelő terembérléshez mindenképp tudnom kell a részvételi létszámot. Ezért a jelentkezésedet csak akkor tudom elfogadni, ha részvételi szándékodat megírod az lelekut@gmail.hu e-mail címemre.
A helyszín nagyobb létszám esetén változhat.

Várlak szeretettel:
Tolnai Erzsébet Éva

Elérhetőség
Telefon: 
+36304666027
Beküldte: | 2017. jún. 06. kedd - 21:44

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre