Újjászületés tábor | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Újjászületés tábor

2015. okt. 23. 10:00
2015. okt. 26. 17:00
Kezdődik: 2015. okt. 23. péntek 10:00
Szentbékkálla, tábor, Huszti Sándor

Igazi megújulás, lelki újjászületés vár Rád ebben a táborban, mert most nem a felszínt kapirgáljuk, hanem lemegyünk életünk és az egész létezésünk legmélyére, hogy az első becsípődéseket nyakon csípjük és kioldjuk mind egy szálig!

"Minden utat meghatároz az első lépés" - mondhatnák a bölcsek, ami azt jelenti számunkra, hogy olyan mintákat hurcolsz és ismételsz az életedben, amilyeneket átéltél a magzati léted és születésed alatt. Lehet ez az állandó küzdés az elérhetetlen célokért, a nem szeretnek-nem kellek senkinek vagy a tehetetlenségbe belepusztulok érzése, addig szenvedsz tőlük, amíg fel nem dolgozod ott, ahonnan erednek.

Nézzünk pár példát:

Nem kellek!

Önismereti gyakorlásunk és oldásaink során kiderült, hogy az állandó megfelelni akarás, a teljesíthetetlen elvárások Önmagunk felé és ezek csúcsa, a maximalizmus is gyakran onnan fakad, hogy van az életed kezdetén egy olyan élményed-időszakod, amikor a számodra fontos szülő/nagyszülő kifejezte vagy akár csak azt érezte, hogy nem kellesz neki, nem fogad el Téged feltétel nélkül.

  • Fiút vártak, de lány lett,
  • lányt szerettek volna, de fiú lett,
  • túl lila ez a gyerek, kicsi/nagy, csúnya, ügyetlen a baba,
  • nem is vártak, csak úgy becsöppentél,
  • az egyik szülő nem is akart, de ha már jön, hát legyen!

Hiába változott meg később a szülők, nagyszülők véleménye, ha az első benyomása az a babának vagy magzatnak, hogy Őt nem várják, nem akarják, nem fogadják el olyannak, amilyen, akkor ez az üzenet beíródik a legmélyebbre és az egész életre kiható Ön-el-nem-fogadást, megfelelési kényszert, maximalizmust szül.

Nem akarok élni!

A másik gyakori hiba, amikor a lélek úgy indul el ezen világ felé, hogy még nincs teljesen felkészülve rá, még nem döntötte el száz százalékig, hogy valóban világra akar jönni. Lehet, hogy még vacillál, lehet, hogy már csak egy kicsi hiányzik, de az is előfordul, hogy teljesen begörcsöl a félelmei miatt.

Ilyenkor úgy jövünk világra és éljük meg az itt létünket, hogy közben nem is vagyunk teljesen jelen. Mint aki egy homályos üvegen keresztül látná a világot vagy mintha félig aludna az illető, mert a másik fele még ott áll a leszületés előtt és várja, hogy megjöjjön az a teljes döntés.

Megoldás: Szüless újra!

Kísérleteztünk sokféleképpen, míg végül arra a megoldásra jutottunk, hogy a fentebb említett súlyos, a teljes életünket befolyásoló hibás kezdeteket speciális gyakorlatokkal újra kell élni, feldolgozni, tudatosítani, amitől végül megtaláljuk a helyünket, elfogadjuk magunkat, megbékélünk a szüleinkkel és az életünkkel.

Ehhez a megoldáshoz meditációkkal, transz gyakorlatokkal, theta oldással és más módszerekkel jutunk el az Újjászületés táborban.

Ha szeretnél megújulni, egészséges alapokra helyezni az életedet, akkor tarts velünk ezen a mély belső utazásban!
Várom jelentkezésedet! 


Ez a tábor életed meghatározó élménye lehet.
Ne hagyd ki!  Jelentkezz most >>

Táborunk helyszíne a Sárvári Vendégház Szentbékkálla szívében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Balatontól 10 km-re, a vulkanikus hegyekkel övezett Káli-medencében található. A falu országunk egyik gyöngyszeme, melynek pozitív energiáit a közelében levő energia-csomópontoktól kapja.

Időpont: október 23. (péntek) reggeltől  - október 26. (hétfő) délutánig.
Szállás: 2-3 ágyas, zuhanyzós, kényelmes szobákban.
Étkezés: Reggeli, két fogásos ebéd, vacsora.
Utazás: A teleautó szervezésében segítek.
Ára: A 4 napos program, szállás és étkezés, összesen 43.000 Ft.


Mivel korlátozott a szálláshely befogadó képessége (16 fő), ezért jelentkezz mielőbb, nehogy lemaradj erről a felemelő programról!

Várlak szeretettel!
Huszti Sándor 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Sárvári vendégház
Szentbékkálla, Dózsa György utca 2.
Térkép

Kezdődik:
2015. okt. 23. péntek 10:00

Vége:
2015. okt. 26. hétfő 17:00

Helyszín:

Sárvári vendégház
Dózsa György utca 2.
Szentbékkálla

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2015. okt. 01. csütörtök - 00:36

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre