Tudatos Energiaérzékelés Tréning | Önmegvalósítás.hu

Tudatos Energiaérzékelés Tréning

Egy olyan alapismereteket adó tréningre hívlak szeretettel, ahol megértheted és tudatosíthatod a saját energiarendszered és a különböző finomenergiák működését, a csakrák szerepét, tulajdonságait, és a hozzájuk tartozó fejlődési szinteket.
Elképzelésed lesz arról, hol található a Lélek és a Szellem, s azok hogyan tükröződnek le és működnek a személyiségben. Megfigyelheted és megtanulhatod tudatosan érzékelni azokat az érzelmi-gondolati energiákat, amelyekkel mi magunk teremtünk, kommunikálunk, kapcsolódunk egymáshoz és a kollektív tudattalanhoz. Amelyekről a pszichológia oly sokat beszél, de csak az érzésekben és a viselkedésben megjelenő következményeit ismeri.

Például az emberi játszmák kommunikációjával foglalkozó tranzakció analízis csak fél sikert hozhat, ha nem vagy tudatos a finomenergia szinteken jelentkező energiaszerzési késztetésekre, amelyekből minden viselkedés kiindul.

A tréning lényege éppen az, hogy a saját energiafolyamataid érzékelését elősegítse, mert ez az alapja, kezdete és vége bármilyen önismereti, csoportos, vagy egyéni terápiás munkának. A gyakorlatok során ráérezhetsz, hogyan lehet megkülönböztetni és irányítani a finomenergiákat, és megtapasztalhatod, hogy ezek milyen hatással vannak az érzelmi állapotokra, hogyan lehet velük erősíteni, vagy csillapítani az érzéseket. 

Megtanulhatsz feltöltődni, begyakorolhatod a szívcsakra tudatos megnyitását, hogy szeretetáramlást hozz létre, és a Társaddal, vagy egy csoporttal szándékod szerint összekapcsolódj, összehangolódj vagy elhatárolódj tőle.
Ami pedig a legfontosabb - kipróbálhatsz egy olyan technikát, amely elősegíti az elkülönült ego újrakapcsolódását a Felsőbb Én-nel, és rajta keresztül a felsőbb dimenziókkal, ahonnan az intuitív felismerések és alkotó állapotok behívhatók, és ami minden energiával történő gyógyítás alapfeltétele…

További információkat a www.akivagyok.hu honlapon találsz.

Tréningek időpontjai: január 29. és február

Részvételi díj:  8000.- Ft, ami az akcióban megvásárolt kedvezményes kuponnal + 2000 Ft kiegyenlíthető.

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Elérhetőség
Telefon: 
+36209735692
Beküldte: | 2011. dec. 07. szerda - 11:30

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre