Transzlégzés és Halál meditáció | Önmegvalósítás.hu

Transzlégzés és Halál meditáció

2014. márc. 09. 17:00
2014. márc. 09. 20:30
Kezdődik: 2014. márc. 09. vasárnap 17:00
Budapest, workshop, Huszti Sándor

Habár nem kellemes arra gondolnunk, hogy egyszer meg fogunk halni, a lelki úton járóknak mégis kiemelten fontos, hogy foglalkozzanak ezzel a témával.
Ha úgy éled le az életedet, hogy nem akarsz szembenézni a halállal, akkor ez folyamatosan félelmet gerjeszt benned és ezért élni sem fogsz tudni igazán nyitottan!

A teljes belső felszabadultság eléréséhez, de akár a napi félelmeid oldásához is alap, hogy feldolgozod a halállal kapcsolatos félelmeidet, hiedelmeidet, sőt akár az előző életeidből megmaradt emlékeidet is!
Ehhez nyújt most alkalmat az a halál meditáció, amit a transzlégzésünk végén fogunk elvégezni, valamint az április első hétvégéjére eső "Halál tudatosítás tábor".

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

A gyakorlás folyamán hanyatt fekve, intenzív zenére, befelé figyelve lélegeznek a résztvevők és ez olyan energia és figyelem koncentrációt hoz létre, amiből megszületik a belső utazás.
Részletes leírást a transzlégzés folyamatáról, szabályairól itt olvashatsz. 

Elmesélni nem lehet, milyen csodálatos élményeket ad, ezért a legjobb, ha Te magad is kipróbálod! Hívd el barátaidat, érezzétek jól magatokat!

Hozz magaddal polifoamot, takarót, papírzsebkendőt, vizet!
Előtte 2-3 órával már ne egyél!

A 3,5 órás program ára: 3000 Ft.  

Ha nem jó ez az időpont, akkor itt tudsz feliratkozni email értesítőre a következő transzlégzés programokra.

Várlak szeretettel!
Huszti Sándor

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Urban Dance Studio
Budapest, 8200, Visegrádi u. 29.
Térkép

Kezdődik:
2014. márc. 09. vasárnap 17:00

Vége:
2014. márc. 09. vasárnap 20:30

Helyszín:

Urban Dance Studio
Visegrádi u. 29.
Budapest 8200
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2014. febr. 27. csütörtök - 13:44

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre