Titok letevő- müvészetterápiás rituálé | Önmegvalósítás.hu

Titok letevő- müvészetterápiás rituálé

2009. febr. 15. 10:00
2009. febr. 15. 13:00

a Víz elemmel és a Béka minőséggel
Arról nem szól a fáma mit csináljunk saját titkunkkal, pedig a vízcsapból is a Titok folyik. Mi van, ha a két dolgot összekötjük? A vizet és a titkot. Egy korszerűsített rituálé keretében nézzük meg, mit jelent a mai kor emberének az éltető-tisztitó Víz elem, no meg a Béka, aki a mesékben mindig valami csodás titkot tár fel!

Biztosan Neked is van olyan emléked, tulajdonságod, vagy szokásod, ami idővel magára öltötte titok álarcát. Már csak élősködik benned. Szívesen elküldenéd, letennéd, vagy átalakítanád valami szép dologgá.

A zene sok-sok hangból áll, amik mint finom rezgések a sejtjeiden át felélesztik benned mindenhol a szervezetedben levő Víz és így a Béka minőség elfelejtett ősi tudását. Tested ezt a rendelkezésedre álló kifejező képességeiden át szabadon megmutatja hozott titkoddal együtt. Saját mozdulataidban érezheted, saját hangodon hallhatod, megláthatod színekben és formákban, ahogy lerajzolod a belőled érkező üzeneteket. Papír, rajzeszköz, inspiráló zene lesz. Gyere kényelmes ruhában, hozz meleg zoknit, hogy akadály nélkül mozoghass és így kellő intimitásba kerülve szabadon tudj titkoddal foglalkozni és alkotni

titok letevő rituálédra felkészít és azon kísér:

Kiss Katalin - Csicsi

integrált kifejezés- és táncterapeuta-jelölt,

a Magyar Mozgás és Táncterápiás Egyesület tagja

Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. febr. 09. hétfő - 11:51

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre