Tavaszi Jóga Elvonulás | Önmegvalósítás.hu

Tavaszi Jóga Elvonulás

2018. ápr. 06. 10:32
Kezdődik: 2018. ápr. 06. péntek 10:32
Egerszalók, tábor, Purusa Sukta Das és Vitai Katalin

Napsütés, erdők, mezők, csodás természeti környezet...
pihenés, jóga, meditáció, egészséges ételek

Élvezd a nyugalmat jógázz, meditálj távol a világ zajától. Kerülj közelebb Önmagadhoz. A jóga és életmód előadások, beszélgetés és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád
Az elvonulás fő témája a női és férfi természet. Az elvonuláson beszélünk a párválasztásról és a párkapcsolatok harmonikus működtetéséről

időpont: 2018. április 6-7-8. (péntek-vasárnap)

KIKET VÁRUNK
A jógatáborba teljesen kezdő jógázókat és haladó jógázókat is várunk, akik szeretik a természetet és szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból és feltöltődni energiával. A jógatábor lehetőséget ad a megújulásra, hogy természetes környezetben, friss levegőn a jóga gyakorlatok és a meditáció segítségével megtapasztald a harmóniát, közelebb kerülj belső lényedhez.

A jógatábor ideje alatt csodás tájakat barangolhatsz be és segítséget kapsz az önismerethez, az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.

PROGRAMOK
(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))

- Kikapcsolódás, pihenés, kirándulás, séta
- Ászana gyakorlás, dinamikus gyakorlás és páros jógagyakorlatok
- Relaxáció
- Meditáció
- Spirituális és életmód előadások, beszélgetések
- Közös mantrameditáció (bhajan, kirtan)
- Egészséges, vegetáriánus, bio ételek, közös főzés

ÉTKEZÉS
Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is. Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.

Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.

Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítésést is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.

HELYSZÍN
Csodálatos természeti környezetben, hegyek, völgyek ölelésébenleszünk Egerszalókon. Az új építésű Öreghegy Vendégház távol a világ zajától, nyugalom és béke szigete. Padlőfűtése jógázás közben is garantálja a meleget:)

OKTATÓK
Vitai Katalin és Purusa Sukta Das

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ
A tábor maximális létszáma: 12 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével tudsz.
A teljes részvételi díj 2018. február 28-ig fizetve 42 000 Ft. Amennyiben még marad szabad hely február 28. után fizetve 47 000 Ft.

A díj tartalmazza a szállást, a vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazásköltségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden évben most is egyeztetjük az autókat.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és már tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

Jelentkezés és további információ:
telefon: 06 30 343 6429
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
www.eljharmoniaban.hu
www.facebook.com/eljharmoniaban

Előadó: Purusa Sukta Das és Vitai Katalin

Helyszín:
Öreghegy Vendégház
Egerszalók
www.eljharmoniaban.hu

Kezdődik:
2018. ápr. 06. péntek 10:32

Helyszín:

Öreghegy Vendégház
www.eljharmoniaban.hu
Egerszalók
Elérhetőség
Telefon: 
+36303436429
Beküldte: | 2018. márc. 25. vasárnap - 11:37

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre