Tanulj meg dönteni! - tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Tanulj meg dönteni! - tanfolyam

Olykor nehéz dönteni, máskor meg azt érezzük, hogy lehetetlen! Pedig az eszünkkel tudjuk, hogy meg kellene hozni egy döntést, mert az még mindig jobb, mint egy helyben toporogni, de erre mégis képtelenek vagyunk. Miért?

Mert nem merünk választani. Félünk, hogy az egyik választással a másik út jó dolgai elvesznek. Vagy lehet, hogy egyik lehetőség sincs kedvünkre, mindkettőben (sokban) van valami rossz, amit nem szeretnénk lenyelni. Pedig le kell. Tudjuk. Mégis halogatjuk.
Sajnos az idő nem oldja meg helyettünk a problémát, azt nekünk kell!

Mi a probléma valódi oka?
Az, hogy nem akarunk valami jót elengedni vagy nem merünk valami rosszat befogadni.
Mert félünk és nem bízunk. Nem tudjuk kezelni a félelmeinket és nem tudjuk növelni a bizalmunkat.

 

Ez a tanfolyam Neked szól, ha képtelen vagy választani, dönteni, annyira tanácstalan vagy. Tanulj meg tudatosan dönteni!

A 2 napos tanfolyam előadásokból, beszélgetésekből és sok-sok gyakorlásból áll, így a végére teljesen elsajátíthatod a tudatos döntés módszerét.

A jelentkezőkkel előre megosztom a témáról elhangzott előadásom felvételét, hogy a tréningre már az alap gondolatokkal felkészülve jöhessenek el.

Jelentkezés

A 2 napos program ára 15.000.- Ft

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt jelezd az érdeklődésedet, és megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetem a konkrét időpontot és helyszínt, amiről emailben tájékoztatlak majd!

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Helyszín:

Budapest
Beküldte: | 2015. máj.. 11. hétfő - 19:23

Hozzászólások

0 hozzászólás