Tantra - út az extázishoz | Önmegvalósítás.hu

Tantra - út az extázishoz

2010. márc. 20. 10:00
2010. márc. 20. 16:00

A szó szanszkrit eredetű, jelentése az egymásra hatások törvényszerűségeinek megtalálása.

A tibeti buddhizmus bölcs könyveit is tantráknak hívják. Ezek a könyvek tartalmazzák a szigorú törvényeket az élet minden területével kapcsolatban, az egyén Földhöz való viszonyát és az Univerzumhoz vezető utat. Megmutatják a dolgok egymásra hatását és utat nyitnak a lélek belső harcaihoz.

A belső harcok célja és iránya vallás és életfelfogás függő. Az Akia gnosztikus iránya arra késztet bennünket, hogy a lelket a maga szabadságában figyeljük és segítsük útja felé. Ebben a megtisztított állapotban a lélek harcainak középpontjában a nemiség áll. Ennek a kérdésnek a megoldásával az egész lét célja világossá válik, az élet értelmet nyer és a harcok lecsillapodnak. Ezek által eltűnnek a betegségek, testi-lelki megrázkódtatások és felcsillan egy boldog, örömteli élet lehetősége.

Akár hiszed akár nem, a szex és a szexhez való viszony irányítja az életet. A szex adja az életerőt, amit be lehet fogni céljaid elérésére. Természetesen a szex nem a szeretkezés aktusát jelenti, hanem az egész nemiséget. Azt, ahol az élet kezdődik és véget ér. A beszélgetéseket, amik szavak nélkül zajlanak, a szeretkezéseket, amikben nincs érintés.

A tanfolyam – műhely segít lerombolni a benned lévő gátakat, felépíteni önbecsülésed, és megérteni, hogy az élet nagyon boldog is lehet. Megtanulod létrehozni a szexuális energiát valamint felhasználni azt az élet minden területén. Fejleszti érzékszerveidet és megtanítja ezek használatát.

A sok meditációval és tisztító gyakorlatokkal fűszerezett alkotó műhelyeket, Malova Vivien, többszörös hastáncbajnok, oktató és koreográfus gyakorlatsorai egészítik ki és segítik a benned lévő tűz felélesztését.

A tanfolyam öt fokozatos.

Ár: 10.000 Ft

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! http://www.trigonstudio.hu/eloadasok_programok/tantra_ut_az_extazishoz.html

Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2010. márc. 16. kedd - 10:24

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre