Tantra este | Önmegvalósítás.hu

Tantra este

2017. ápr. 23. 18:00
2017. ápr. 23. 21:00
Kezdődik: 2017. ápr. 23. vasárnap 18:00
Budapest, workshop, Huszti Sándor

Esti tantra gyakorlás azoknak, akik szeretnék megízlelni a szeretetteljes tantrikus kapcsolódás mélységeit.

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, lelki-spirituális élményeket vagy akár az intimitásunk és szexualitásunk felszabadítását.
Ezen a programon a gyakorlatokon keresztül
 kaphatsz betekintést a tantra útjába, ha kíváncsi vagy rá, de még nincs róla tapasztalatod.

Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezt a gyönyört és spirituális élményeket egyszerre adó gyakorlást!
Ha megszeretted, magadénak érzed, akkor szerettel várlak a következő Tantra táborba, ahol még tovább haladhatsz a tantra csodálatos útján!

Akik már voltak Tantra táborban, azok azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd el a visszajelzéseiket:

Még igen erősen hatása alatt vagyok a tegnapi Tantrikus összekapcsolódásnak.
Éreztem a szeretetedet és nagyon jól esett érezni hogy szerethető vagyok. Ha most látnád a szemeimet könnyeket látnál a meghatódottságtól... Köszönöm neked az élményeket!

Lehet ettől függővé válni? Mert úgy érzem elvonási tüneteim vannak. A tábor óta azt szomjazom, hogy újra és újra átélhessem azt az élményt!

Mit jelentett nekem a tantra tábor?
Kapcsolódni egy másik emberhez teljes érzékiséggel. Fizikai síkon túl a lelki, energetikai érintés fantasztikus érzése, máshoz nem hasonlítható örömét adta nekem ez az élmény.
Megtapasztalni a teljességet, az áradó erőt, a Női-Férfi minőséget, annak kapcsolódását és a teljességben való feloldódását.
Már többedszer vettem részt Sanyinál tantra táborban, mindegyik más volt. Mindegyikben tanultam, tapasztaltam valami újat és még most is úgy érzem, hogy van mit tanulnom.
Viszont meg van az a veszély, hogy egy ilyen tábor után már mindig erre vágyom! Keresem azt az élményt, amit ott megéltem. A szokványostól eltérő tantrikus-kapcsolódás olyan örömet, annyi pluszt visz be egy érintésbe, egy simogatásba, ...az ilyen tapasztalaton alapuló szexről meg nem is beszélve! ;-)

Még most is egy-két lépcsővel a föld felett járok.

A tábor előtt is voltak spirituális élményeim, megérzéseim, amiket sokszor nem tudtam hova tenni, értelmezni, ma már tudom ezek nem véletlenek!
Amennyiben nyitott vagy a számodra új és izgalmasnak ígérkező felfedezésekre energiák áramoltatására szeretnéd felfedezni magadban a Férfit és a Nőt, megélni e két minőség érzését majd egyé válni vele, itt a helyed! Ne gondolkozz semmin, a megérzésedre hallgass, mert az vezet el oda, ahol mindig is szerettél volna lenni!

A 2015 -ös évben a legjobb döntéseim között szerepel, hogy eljöttem a Tantra táborba! Rengeteg élménnyel gazdagabban tértem haza, sok szeretetre méltó és igazán szeretni tudó emberrel ismerkedtem meg, csak azt sajnálom, hogy nagyon gyorsan elrepült az a pár nap! Ölelés Mindenkinek! 

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a lelkek örömtáncát? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?
Ne csak vágyódj rá, hanem tegyél is érte! Tanuld meg a Tantra lelki egyesülést segítő technikáit, gyakorold a szexuális energiák áramoltatását!

Milyen Tantra?

A Tantra elsősorban spirituális út, azonban a tudását felhasználhatjuk hétköznapjaink, párkapcsolataink jobbítására is. A "szexuális tantra" tárháza olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyekkel az együttlét élményét emelhetjük magasabb szintre, mert olyan mélységeit tapasztalhatjuk meg a kapcsolatnak, az egyé válásnak, amit addig elképzelni sem tudtunk!

Ezen belül is létezik egy populárisabb és egy spirituálisabb irányzat. A populáris verzióban a testen, érzékeken, mozgáson és pózokon van a hangsúly, amivel a szexuális kultúránkat tudjuk színesíteni. Ez klassz.

A spirituális irányzat a lelki és energetikai egyesülésre helyezi a hangsúlyt, ahol a testek nem is érintkeznek, mert a kapcsolódás az energiatestekkel és a lelkekben történik meg.
Ennek a gyakorlásnak komoly hatása van a spirituális fejlődésünkre is, hiszen aki képes megnyílni egy másik ember, lélek felé, az egyúttal Önmaga felé is megnyílik.Márpedig, amikor a másik ember felé megnyílunk lelkileg és energetikailag, akkor a partner elfogadása és szeretete árad felénk, ami segít feloldani blokkjainkat, bezárkózásunkat. Ebben a tisztító folyamatban egészen odáig el lehet eljutni, hogy a személyiség burkok teljesen leomlanak és a két lélek egyesülésében egy hatalmas spirituális egyé válás, egység élmény születik meg!

Emellett természetesen szexuális energiák is megjelennek a gyakorlás folyamán, amelyeknek egyrészt örülünk, hiszen magasabb szintű élvezetet élhetünk meg, másrészt ezt is megtanuljuk tudatosan irányítani.

Mit nyerhetsz a Tantra gyakorlással?

 • megtanulod tudatosan megnyitni magad lelki és energetikai szinteken
 • irányítod az energiáidat, kinyitod a csakráidat, feléleszted az energiaáramlást
 • megtalálva nemiséged központját, képes leszel növelni nemi-tudatosságodat
 • tudatosan fel tudod ébreszteni magadban a szexuális energiákat
 • összekapcsolódhatsz a gyakorló partnereddel energetikailag
 • nemi és szexuális energiák küldése (titkos tantrikus technika)
 • körkörös energiaáramoltatással emelitek egyre magasabb szintre a rezgésszinteteket
 • megnyíltok egymás felé egészen a lelki minőségekig
 • a lelkek örömtánca előzi meg a végső lelki egyé válást
 • a megnyílás, szeretet és egyé válás új spirituális élményeket hoz az életedbe
 • a tudatos kinyílás, lelki és energetikai kapcsolódás által sokkal gazdagabb szexuális élményed lesz a partnereddel

Hogyan folyik a gyakorlás?

A Tantra napon nők és férfiak külön-külön, majd páros gyakorlatokban tapasztalják meg az energiák ébredését, a lelkek finom találkozását.

FONTOS tisztázni, hogy ezen a gyakorláson nem lesz "szex gyakorlat" vagy bármi olyan helyzet, amiben kellemetlenül éreznéd magad!
A gyakorlás végig ruhában történik és ügyelünk rá, hogy mindenkinek tiszteletben tartsuk az intimitás határait!

Természetesen, ha valakivel szimpátia alakul ki, azzal a gyakorlás után szabadon randizhattok, ismerkedhettek tovább, sőt akár egy gyümölcsöző párkapcsolat is születhet, ahogyan erre már jó pár példa volt a tantra programokon!

Kikkel gyakoroljuk a Tantrát?

A Tantra napra jöhetsz a pároddal, de jöhetsz egyedül is, hiszen a páros gyakorlatoknál a résztvevők, megérzésük és szimpátiájuk által vezetve találják meg gyakorlótársukat.
A gyakorlatok során időnként partner csere lesz, így sokszínű tapasztalatot szerezhetsz a kinyílás és lelki kapcsolódás terén.

A program hangulatát a szeretet, a megnyílás, az öröm és érzékiség hatja át. Ha szeretnél ebben megmerítkezni, ne habozz sokáig, jelentkezz most! 

Egy ilyen tapasztalás után egészen máshogy fogod látni a világot és benne Önmagadat!

Ára:  A három órás gyakorlás ára 3.000 Ft, 
ismétlőknek 2.000 Ft.

  

Ha tetszik a program, de ez az időpont nem megfelelő számodra, akkor itt jelezd érdeklődésedet és én emailben értesítelek majd a következő alkalomról!

Várlak szeretettel!
A Tantra legyen Veled!  :-)
Huszti Sándor 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Van Egy Hely életenergia központ
Budapest, 1085, Rökk Szilárd u. 11.
Fszt. 1. (11-es kapukód)
Térkép

Kezdődik:
2017. ápr. 23. vasárnap 18:00

Vége:
2017. ápr. 23. vasárnap 21:00

Helyszín:

Van Egy Hely életenergia központ
Rökk Szilárd u. 11. Fszt. 1. (11-es kapukód)
Budapest 1085

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2017. ápr. 04. kedd - 17:12

Hozzászólások

0 hozzászólás