Szív-Dob-Ban-Ás Teliholdkor -Jurtás elvonulás Dobogókőn | Önmegvalósítás.hu

Szív-Dob-Ban-Ás Teliholdkor -Jurtás elvonulás Dobogókőn

2018. ápr. 29. 14:00
2018. máj.. 01. 10:00
Kezdődik: 2018. ápr. 29. vasárnap 14:00
Pilisszentkereszt, tábor, Szelle Viktória

Szív-Dob-Ban-Ás Teliholdkor
-Jurtás elvonulás Dobogókőn

2018. április 29-május 1.

Jurta. Természet. Jóga. Meditáció. Sámándobbanás. Telihold. Béke. Közösség.

Egy közös elvonulásra hívlak Dobogókőre, ahol lélekutazunk a Telihold (ápr. 30.) fényében, melynek energiái segitik majd belső munkánkat.
Az ötlet onnét jött, hogy tavaly decemberben -önszántamból-, egyedül remetéskedtem itt a szülinapomon, ahol a többnapos kiszakadásom a megszokott környezetemből és a hely energiája rengeteget segített és formált egy aktuális téma elengedésében, feldolgozásában. Supermoon volt, ezt ki is használtam. Különféle gyakorlatokat végeztem, elengedtem, teremtettem, mantráztam, jógáztam, kirándultam... csodanapok voltak, ezeket az élményeket szeretném most Nektek is megmutatni, együtt megyünk végig az utakon.
Az elvonulásomról itt olvashattok, tudtok hangolódni:
http://utazohm.blog.hu/2018/03/15/szulinap_ohm_margojara_remete_projekte...

Mire számíthatsz, milyen lesz az elvonulás?
Olyan, amilyenné MI tesszük. Összeadódnak energiáink, egymásból és a temészetből merítkezünk, áramlunk, nyílunk. Nincs mitől félned, itt senkinek sem kell megfelelned, mert csak az fog megtörténni, amit Te megengedsz, amire éppen nyitott a szíved. A megnyíló szív kifejzheti örömeid, bánataid egyaránt, hagyd, hogy kijöjjön belőled.
A Pilis, Dobogókő egy igen erőteljes szakrális zarándokhelynek számít, ott tartózkodásunk alatt szinte észrevétlenül gyógyulunk, feltöltődik testünk, lelkünk energiával. A szívcsakra eleme a levegő, ezért hatalmasakat fogunk lélegezni a friss levegőn, pranayamákat is végzünk, feltöltjük magunkat.

Ami biztos, sokat fogunk:
- jógázni, légzőgyakorlatozni a szabadban/jurtában,
-meditálni, relaxálni,
-túrázni,
-mantrázni,
-sámándobbanni, táncolni a tűz körül,
-nagyokat beszélgetni,
-teremteni.
Körbeutazzuk szívünk terét...

Miért érdemes eljönnöd?
-megújult erővel tudsz visszatérni a hétköznapokba, kikapcsolódsz, kiegyensúlyozottabbá, békésebbé válsz
-a természet az egyik legnagyobb tanítónk, tágul a kommfortzónád
-hasonló érdeklődésű emberekkel lehetsz együtt
-oldódnak blokkjaid
-közelebb kerülhetsz önmagadhoz, meghallod szíved, lelked hangját, mely vezet Téged és utat mutat
-felismerésekre tehetsz szert, melyek segítenek hétköznapjaidban.

A 3 órás Szívdobbanás workshop témája is a szívcsakránk körbenjárása, de ezen a kétnapos belső utazáson jóval több időnk lesz, még messzebb lehet eljutni Önmagunkba. Nem kell elrohanni, ottmaradunk abban az energia térben, átbeszéljük tapasztalatainkat... különleges élményekre, együttlétekre számíthasz.

Jurtaszállás
A jurta a vándorló nomádok, a honfoglalás előtti magyarok praktikus lakóépülete volt.
Rendkívüli hangulatuk van, kicsit megérezhetjük nomád őseink életét, közel a természethez. A sátrak szerkezete egy univerzális struktúra, belső elosztása szakrális jegyekkel bír. Belső mágikus tere rendkívül otthonos, barátságos. Ott lakni, aludni különleges élmény és felfrissülés, rekreációs hatással bír mindenkinek, de különösen a városi stresszből érkezőknek.
A jurták mennyisége és befogadóképessége korlátozott, ezért érdemes minél előbb befoglalni a helyed. Egy jurtával számolok, ahol összesen nyolcan férünk el, ha túljelentkezés lenne, sürgősen foglalnom kell még jurtát, aminek elég kicsi az esélye, hogy lesz hely.

Ha hívást érzel, gyere egy segítő térbe, közösségbe, amit együtt fogunk kialakítani. Semmilyen előképzettség nem kell, bárki csatlakozhat.

Gyere, dobbantsuk meg együtt a saját szívünket és a világét!

Szeretettel várunk!
SzelleViki: okl. jógatanár, okl. életmód-tanácsadó és terapeuta természetgyógyász, „utazó” blogger
Lőrincz László: házigazda

Érdeklődés, jelentkezés:
06 20 235 8738
szevic3@gmail.com

www.facebook.com/szelleviki.yoga/
www.facebook.com/utazohm.blog/
www.utazohm.blog.hu

Hasznos információk
Elvonulás költsége:
Korai kedvezménnyel 19.000 Ft április 8-ig (+400 Ft IFA/éj), utána 24.000 Ft (+400 Ft IFA/éj) mely tartalmazza a szállást (2 éjszaka) és minden programot, az étkezés és az utazás önköltséges.
Szállás: közösen alszunk többen egy jurtában szivacsokon, hálózsákot hozzatok, ha nincs, lehet kérni ágyneműt 500 Ft ellenében. Bent van konnektor, világítás, ingyenes WiFi, de amennyire lehetséges, nem leszünk túl modern nomádok, mélyre elrejtjük a telefonunkat a táskánkba.  Tisztálkodás a jurták közelében található faházban (melegvizes zuhanyzó, mosdó, angol WC).
Étkezés: a Zsindelyes fogadóban, egyénileg. Itt tudtok nézelődni az étlapról, kapunk majd kedvezményt. http://dobogoko.org/pdf/Etlap2015.pdf
Mit hozz magaddal: kényelmes ruhát a jógához, kiránduláshoz, túrabakancsot/cipőt, hálózsákot, jógaszőnyeget, személyes dolgaid, törölközőt
Utazás: egyénileg, összeszervezzük a résztvevőkkel
Érkezés: április 29-én 14.00 órától, távozás május 1-én 10.00 óráig
Jelentkezés feltételei: korai kedvezménnyel a teljes részvételi díj befizetése április 8-ig, azután 50% előleg utalása április 20-ig. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetve. A lemondási feltételek szerint április 20. után már nem áll módunkban visszafizetni az előleget és a részvételi díjat.

Előadó: Szelle Viktória

Helyszín:
Dobogókő
Pilisszentkereszt, 2099, Eötvös Lóránd u. 10.
Térkép

Kezdődik:
2018. ápr. 29. vasárnap 14:00

Vége:
2018. máj.. 01. kedd 10:00

Helyszín:

Dobogókő
Eötvös Lóránd u. 10.
Pilisszentkereszt 2099
Elérhetőség
Telefon: 
+36202358738
Beküldte: | 2018. márc. 24. szombat - 10:50

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre