Párkapcsolati minták feloldása | Önmegvalósítás.hu

Párkapcsolati minták feloldása

2013. febr. 24. 10:00
2013. febr. 24. 18:00

A Párkapcsolati tanfolyam-sorozat következő alkalmán a nemiségünket, párkapcsolatainkat nehezítő minták, önsorsrontó programok, játszmák, megszokások feloldását fogjuk elsajátítani. Mélyére nézünk, hogyan keletkeznek ezek a tudattalan programok, milyen gyerekkori, magzati vagy előző életbeli okai vannak.
Az okokat megértve sokkal könnyebben tudjuk majd feloldani, elengedni azokat és végre megtalálhatjuk az igazi párkapcsolati Énünket!

A párkapcsolati nehézségek és problémák többségénél a gyerekkori mintákat, az előző életekből átörökölt félelmeket találjuk kiváltó okokként, ezért ezek tudatos feldolgozása elengedhetetlen, ha igazán minőségi párkapcsolati életet szeretnél élni!

A tanfolyami előadásokból megérted az elméletet, a meditációk segítségével pedig rögtön megtapasztalod, hogy milyen érzés felszabadulni a párkapcsolati életedet fogvatartó minták, rögzülések alól!
Ha szeretnél boldog és tudatos párkapcsolati életet élni, akkor jelentkezz mielőbb a programra, mert a létszám korlátozott!

A program ára: 6000 Ft

Még bekapcsolódhatsz a tanfolyam-sorozatba, a felzárkózáshoz az előző tanfolyam hanganyagát itt rendelheted meg.

Várlak szeretettel!

Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. jan. 29. kedd - 15:09

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre