Önismereti Út tervező | Önmegvalósítás.hu

Önismereti Út tervező

2018. ápr. 21. 09:00
2018. ápr. 21. 17:30
Kezdődik: 2018. ápr. 21. szombat 09:00
Budapest, tanfolyam, Huszti Sándor

A legtöbb önismereti és spirituális úton járó ember tévelyeg az úton! - tudom, ez egy erős kijelentés és nem is szeretnék vele senkit sem megbántani, de...

Az igazság az, hogy a többségnek nincs világos képe arról, hogy hová kellene tartania, azt pedig végkép nem látja, hogy mely lépések vezetik el a céljához!

Miért tévelyegnek az útonjárók?

  • Aki egy új, számára ismeretlen úton van, az ezért nem érti mi történik vele. Olykor még azt az utat sem értjük, amit már bejártunk!  :-D
  • Aki már bejárt egy útszakaszt, az viszont meg van róla győződve, hogy mindenkinek arra kellene mennie. Ezért van az, hogy a legtöbb tanító és terapeuta a saját útját tanítja, nem pedig a saját utad megtalálását segíti!
  • Szegény útonjáró (itt mindenkire gondolok), azzal van elfoglalva, hogy a következő lépését kitalálja és megtegye, nem hogy előre tervezzen nagyobb távot!  Pfff!

Ezek csak a legföbb okok, amiért össze-vissza kószálnak az emberek. De itt van még pár ok, amiért eszükbe sem jut tervezni:

Miért nincs terved az önismereti utadra?

Az önismereti és spirituális úton járók figyelme általában valami távoli célra irányul, plusz van egy-két technikájuk amit korábban tanultak.
Ebben több hiba is van:

  • A távoli cél beláthatatlan, azt le kellene bontani rész-célokra és feladatokra.
  • A korábban tanult technikák nem biztos, hogy jók az aktuális feladatok megoldására.
  • Ha nincs világos terved a megvalósításra, akkor csak összevissza kapkodás, véletlenszerű alkalmazás lesz belőle!

Rengeteg spirituális embert látunk, akik egyik programról a másikra mennek, próbálgatják a technikákat, a tanítókat, de az ég világon semmi koncepciójuk nincs arra, hogy miért teszik azt, amit tesznek!

Ez a próbálgatás néha hoz kisebb hatásokat, mégis kicsi az esély rá, hogy véletlenül pont eltalálja, mivel is kellene dolgoznia, így a teljes megoldásra évekig, évtizedekig kell várni!

El nem tudod képzelni, hány olyan esetet láttam, hogy az útonjáró eljött hozzám, átbeszéltük a problémáját, kapott egy rálátást és pár pont odaillő technikát és csodák-csodája, olyan problémákat megoldott napokon-heteken belül, amit előtte x módszerrel, sok-sok év alatt sem tudott!

Nem bonyolult a képlet:

  1. Ha van egy világos, kidolgozott célod,
  2. átlátod a felé vezető út lépéseit, és
  3. megvannak az ehhez szükséges megfelelő technikáid, 
  4. ...akkor a befektetett gyakorlásod valóban meghozza az eredményt!

Elmondom fordítva is:
Ha egy gyakorlás heteken belül nem hoz látható változást kívül, vagy érezhető átalakulást belül, akkor az egy haszontalan gyakorlás!
Hiába mondják azt a Guru-id, hogy a kitartó gyakorlás majd meghozza a gyümölcsét, ez egy nagy átverés! Az a technika, az a rendszer, ami nem hoz változást belátható időn belül, az nem működik! - legalábbis neked. Ezt be kell látnod!

Valahol megértem az útonjárókat

Nem látják át az utat, nem értik, hogy miből lesz fejlődés, így csak azt tudják tenni, hogy olyanokat követnek, akik elég bátran mondják, hogy ismerik az igaz utat!
De azért egy ponton el kell jutni a felismerésre, hogy a saját kezedbe vedd a spirituális utad irányítását, hiszen ez mégis csak a Te felelősséged!

Mi lehet a megoldás?

Ezt a problémát látva, azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan lehetne mégis előre átlátni az önismereti utat, felismerni a szükséges lépéseket és megtalálni azok ideális sorrendjét. 
Mindezt úgy, hogy ne mi mondjuk meg, mit látunk helyesnek, hanem Te találd meg a saját utadat, érezd, hogy ez a Te önmegvalósításod!

Azt nem mondom, hogy megtaláltuk a Szent Grált, de az eddigi tesztelések alapján úgy tűnik, sikerült kidolgozni egy olyan módszert, amely hozza az eredményeket.

Mi a Te Életed térképe?

Először is, ránézünk az életedre, pontosabban Te nézel rá, mi csak egy ötlet listával segítünk, hogy valóban észrevegyél benne minden lényeges dolgot.
Hihetetlen, hogy egy Élet-térkép elkészítése után mennyire megváltozik az ember rálátása a saját életére! Hirtelen kívülről látja és arányaiban pontosan azt, amit addig csak belül gondolt, sejtett és homályos elkpzelései voltak róla.

A Probléma-térkép megmutatja a valóságot

Azután kozelítünk a fókusszal és egy kiválasztott problémádat vagy célodat (olykor ezek ugyanazok) vázolod fel, annak minden részletével együtt. A minden részletbe beletartoznak a hozzá kapcsolható személyek, események, negatív és pozitív érzések, gondolati- hit-rendszer elemek, átvett és saját minták, karmák, előző életek, csak hogy a legfontosabbakat említsem.

Ebből a rengetegből aztán megpróbálunk rendet tenni.
Kérdéseket, új nézőpontokat kapsz, amelyek segítségével te magad látod meg az eddig rejtett összefüggéseket. Olyan felismeréseid születnek ezen a ponton, ami megváltoztatja a problémádról-célodról alkotott elképzelésedet.
Elkezded látni a valóságot és így már minden sokkal letisztultabb, érthetőbb lesz.

A múltkor Zoli barátomnak csináltuk meg a Probléma-térképét és a végére úgy összeállt számára az élete mintázata, ahogyan eddig sose! Pedig már jó 8 éve intenzíven járja a belső útját, mégis olyan összefüggéseket fedezett fel, ami egyből megmutatta merre van a kiút!

Lépésről-lépésre

Amikor látjuk a probléma mögött húzódó lelki elakadásokat, ragaszkodásokat, hiányosságokat és előnyöket, akkor tudjuk meghatározni, hogy mely lépések fognak kivezetni a gödörből.
Itt elsősorban lelki tennivalókat határozunk meg, de világosan látszódnak azok a lépések is, amelyeket a külvilágban kell megtenni.

A lelki tennivalókhoz ki kell választani a megfelelő technikát. Ha van olyan ismereted, ami használható, akkor oké, ha nincs, akkor el kell sajátítanod a valóban működő új technikákat is.

Ezzel el is érkeztünk a tudatos tervezés végére.

Tudjuk hova akarunk eljutni, milyen lépésekkel és megvan hozzá minden eszközünk.
Nem másabb ez a folyamat sem, mint amikor egy túrára készülünk fel. Az alapos tervezés fél siker!

Indulhat a megvalósítás, ahol bizton elvárhatod, hogy működni fog a rendszer!

Tudom, ez a megközelítés egészen más, mint amihez eddig szoktál!
De én több mint 20 év sikeres önismereti és spirituális haladásom tapasztalatából mondom:

Aki nem látja merre, és nem tudja hogyan, az nem halad sehova sem!

Ha mindezeket átgondolva belátod, hogy neked is kell egy jó terv, akkor gyere el az 1 napos úttervező programra!
Feltárjuk, átlátod, megtervezed és a végére tudod, hogy mit kell tenned belül és mit kell lépned kívül. Pontos sorrendben látod majd a feladataidat és tudod, milyen eszközök segítenek a megvalósításban.

Enélkül a tervezés nélkül nem is érdemes elindulni az úton!

Akár jöhetsz INGYEN is!

A program ára 8000 Ft

Ha vállalod, hogy adsz nekünk az elején és a végén is egy videós visszajelzést a programról, amit marketing célokra is felhasználhatunk, akkor neked ingyenes a részvételed!

 

Add le a jelentkezésedet és vedd kézbe életed irányítását most! 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Van Egy Hely életenergia központ
Budapest, 1085, Rökk Szilárd u. 11.
Fszt. 1. (11-es kapukód)
Térkép

Kezdődik:
2018. ápr. 21. szombat 09:00

Vége:
2018. ápr. 21. szombat 17:30

Helyszín:

Van Egy Hely életenergia központ
Rökk Szilárd u. 11. Fszt. 1. (11-es kapukód)
Budapest 1085

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2018. ápr. 05. csütörtök - 02:13

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre