Önismereti tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Önismereti tanfolyam

2016. szep. 24. 10:00
2016. szep. 25. 17:30
Kezdődik: 2016. szep. 24. szombat 10:00
Budapest, tanfolyam, Huszti Sándor

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodálatosan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az élet-minőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

 • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
 • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
 • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak. 

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember életében bizonyított. 

Kapcsolódj be az önismereti fejlődésbe:

Alap önismereti tanfolyam

Problémáid megoldásához, céljaid eléréséhez, vagy bármely változáshoz elengedhetetlen, hogy fejleszd azokat a képességeket, amelyek a tudatosságod alapját adják: mélyebb megértés, intuíció, őszinteség, elfogadás, elengedés, megbocsátás, szeretet, vágyak tudatosítása, félelmek feloldása, kötődések elengedése, döntés képessége...

Ezen képességek fejlettségétől függ, hogy csak ösztön szinten működsz, megfelelsz az elvárásoknak és a beléd nevelt szerepeknek, vagy már tudod magadat irányítani, képes vagy tudatos életet élni.
E
zért első körben a feldolgozást, tudatosítást szolgáló alap-képességek fejlesztésével foglalkozunk:

 • Meditáció elsajátítása
 • Önmegismerés őszinte önértékelés által
 • Önbizalom és magabiztosság
 • Őszinteség fejlesztése
 • Önelfogadás, mások elfogadása
 • Önmagad szeretete, szeretet adás másoknak
 • Megbocsájtás másoknak és Önmagunknak
 • Együttérzés gyakorlata
 • A tudatosítás módszere

Miért pont ezeket fejlesztjük?

Joggal merülhet fel benned a kérdés, hiszen manapság egyáltalán nem az őszinteségről vagy a szeretetről hallunk, amikor életünk megváltását ígérő Gurukat kérdezünk!
Sokkal inkább kerülnek szóba a teremtés, programozás, pozitív gondolkodás, hit, jelenlét, csend, elengedés fogalmak.

Nos, én nem a divatot követem, hanem a tapasztalatot, ezért csak olyan elméletet és gyakorlatot tanítok, amelyek 100%-osan beváltak! Több mint húsz év gyakorlatából és számos tanítványom visszajelzéséből bizton állítom, hogy az élet-problémáid megoldására és a minden életterületet átfogó fejlődésre, a tanfolyamon oktatott képességeket kell fejleszteni!
Egyébként a fent említett divatos fogalmakról is szívesen mesélek a tanfolyamon, hogy teljes képet kapj, hol helyezkednek el ezek a lelki fejlődés útján.

Mire való a meditáció?

Meditációból sokféle van: Mi nem a spirituális mélységeket megcélzó csend és üresség meditációt használjuk, hanem azt, amelyikkel a személyiségünk mélyebb rétegeibe merülve közvetlen kapcsolatba tudunk kerülni a saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal, képességeinkkel, elakadásainkkal.
Ha ezt nem használnánk a belső munka során, az olyan lenne, mintha kilométerekről integetnénk az egónknak és kérlelnénk, hogy változzon már egy kicsit!

A meditáció az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy közel kerülj a belső tartalmakhoz, miközben jóval koncentráltabb, őszintébb és nyitottabb - egyszóval tudatosabb vagy, mint éber tudatállapotban.

Sokan félnek a meditációtól, mert már próbálták és nem ment nekik. Nos, nekik sem kell tartaniuk, ugyanis a meditáció elsajátítására van egy nagyon hatékony módszerem, ezzel kezdjük majd a tanfolyamot és fél óra múlva már mindenkinek menni fog!

Én ismerem magam! ...vagy mégsem?

Sokan hiszik azt, hogy ismerik magukat, ami félig igaz is, hiszen ismernek magukból pár tulajdonságot, megfigyeltek már néhány működést vagy összefüggést, de ez azért még messze van a teljes önismerettől! Habár teljesen még én sem ismerem magam, de a fokozatos fejlődéshez, az aktuális problémák megoldásához az is elég, ha azzal tisztában vagyunk, ami már tudható. 

Mindig van egy mélység, ameddig beleláthatunk Önmagunkba, és ha ezzel élünk, akkor harmonikusan tudunk fejlődni és közben az életünk is a megfelelő irányba halad.

Már így is túl őszinte vagy?

No, ezt kétlem! Már csak azért is, mert az őszinteségből sosem elég!
Sokkal inkább abból van a baj, hogy amit megláttál a fene nagy őszinteségedben, azt Te vagy 
a környezeted nem tudja elfogadni.

Az őszinteség olyan, mint egy kard. Ha használod, bármit ketté vághatsz vele: hazugságot, illúziót, önámítást, vak reményt, de utána számolnod kell a következményekkel, tudnod kell kezelned a helyzetet!
Sem a Te egód, sem mások nem fognak örülni, ha a képükbe mondod az eddig oly gondosan elhallgatott igazságot, vagy széttöröd a rózsaszín reményeiket.

De ne félj, megtanítalak az őszinteség kezelésére is, hogy tudd, mikor és mennyi helye van.

Elfogadás és szeretet - a csapból is ez folyik

Igen, mert tényleg ennyire fontos, hogy képes legyél elfogadni és szeretni Önmagadat és másokat!
De nem arra a nyálas, felszínes, agyban lejátszós szeretetre van szükséged, hanem arra a lelkedből áramló meleg szeretetre, amelyik olykor spontán is felébred a szívedben. Az önismereti tanfolyamon erre a szívbéli elfogadásra és a valóban működő, feltétel nélküli szeretetre foglak megtanítani, amire annyira ki vagy éhezve.

Sok-sok tanítványom életét változtatta már meg pusztán csak ez a két eszköz: megtanulták elfogadni és szeretni Önmagukat!
Ne feledd: Aki elfogadja magát, az a világot is jobban elfogadja. Aki szereti magát, azt mások is jobban szeretik!

Önbizalom, megbocsátás, tudatosítás

Néhány gondolatébresztő gondolat:

Önbizalmat csak a valódi értékeidre, tudásodra, képességeidre alapozz, különben kártyavárként omlik össze az első megmérettetéskor! Ezért az önbizalom növelés eszköze, az őszinte önértékelés gyakorlata.

Megbocsájtani nem lehet fejben és az idő sem hozza el a lelki békét! A megbocsájtás egy összetett tudatosítási folyamat, ahol megérted a másik tetteinek valódi okát, átlátod, hogy Ő ennyire volt képes és elfogadod mindezt a következmények tanításával együtt.
Mint tapasztalod, nem egy egyszerű lelki folyamat, de az alap tanfolyam végére Te is képes leszel rá!

A tudatosítás nem csak annyi, hogy valamire figyelek, gondolok, koncentrálok. A tudatosításban van még őszinteségre törekvés, mélységes elfogadás és ha szükséges, akkor elengedés is. Mindezekkel kerül helyére az a tudattartalom, amivel most azért vagy békétlen, mert nem érted, vagy mert nem tudod elfogadni és/vagy elengedni.

Röviden ennyit a képességekről és fogalmakról, de a tanfolyamon majd teljes részletességgel feltárjuk ezek működését és minden kérdésedre szívesen válaszolok.

Mi a tanfolyam menete?

Az "Alap önismereti tanfolyam" eredetileg 5 alkalomból állt, de most több problémamegoldó gyakorlást is beletettem, így 7 nap alatt egészen haladó szintre tudod elsajátítani a legfontosabb alapokat.

Az első két napon az Önismereti és meditációs tréningen megismerkedhetsz az önismereti gondolkodás alapjaival, megtanulsz elmélyülni, meditálni és önismereti imaginációs gyakorlatokat végezni.

A második két napon a Szeretet tréning keretében megtanulod a szívnyitás, az elfogadás, önelfogadás és szeretet küldés gyakorlatait. Csúcs gyakorlatunk az az önszeretet gyakorlat lesz, amely alapjaiban változtatja meg a kapcsolatodat magaddal és a világgal!

A harmadik hétvégén jön az Önbizalom növelő tréning, ahol először az önbizalmad alapjait adó önértékelésedet szeded rendbe és lesz egy tudatos értékrend átrendezés is. Ezután jöhet az önértékelésedet és önbizalmadat a múltban leromboló hatások feloldása.

Végül, a hetedik nap az őszinteség növelő gyakorlatokkal összeáll a rendszer, képessé válsz az önismereti munka alapját adó tudatosítás technikára!
Ezt rögvest ki is próbálhatod néhány negatív emlék feldolgozásával vagy egy komolyabb megbocsájtás gyakorlattal magad és mások felé.

Mint látod, nagyon komolyan veszem a tanítást, részletesen, ha kell szájbarágósan mindent megtanítok Neked, ami az önismereti utad hatékony bejárásához kell.
Ha nagyon akarod a változást és kitartó vagy, akkor mindent elérhetsz, amiről álmodtál! Aki útközben feladja, annak megmarad az örök álmodozás.

Időpontok

szeptember 24-25. Önismeret alapjai és a meditáció elsajátítása
október 22-23.  Elfogadás és szeretet, önelfogadás, önszeretet
november 19-20. Megismerés, önértékelés, önbizalom növelés - eddig lehet csatlakozni a tanfolyamhoz
december 10. vagy 11. Őszinteség növelése, megbocsájtás, tudatosítás

A tanfolyami napokon előadások és gyakorlatok váltják egymást, köztük rövid frissítő szünetek lesznek. Délben egy órás ebédidő, amit eltölthetsz helyben, de számos étkezde van a közelben is. - A mi kedvencünk a nepáli-indiai kifőzde!  :-)

Hiányzás esetén...

A tanfolyami napok tananyaga egymásra épül, ezért kihagyni vagy átugrani egyiket sem lehet, nem érdemes!
Ha nem tudsz eljönni valamelyik alkalomra, a hanganyagot akkor is megkapod, így otthon tovább tudsz gyakorolni, fejlődni. Természetesen ezeket az alkalmakat is ki kell fizetned legközelebb, amikor találkozunk.

Online is elvégezheted!

Ha messze van Budapest, vagy más okból nem tudsz eljönni az Önismereti tanfolyam helyszínére, akkor az otthonodból online is nézheted, hallgathatod a tanfolyamot. Beállítunk egy webkamerát mikrofonnal az előadóterembe és online fogjuk sugározni az előadásokat, meditációkat.
Ha közben kérdésed van, akkor azt chat-en felteheted, én pedig az élő közvetítésben válaszolok Neked.
Ha ezt a képzési formát választod, akkor a jelentkezés üzenet mezőjébe írd be, hogy "online" !  

Levelezőn is elvégezheted!

Ha nem tudsz eljönni a tanfolyami napokra, mert pont nem érsz rá, vagy mert vidékről bonyolult lenne Budapestre utaznod, akkor levelezőn is elvégezheted a képzést. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyam hangfelvételét megkapod emailben vagy postán és otthon gyakorolva önállóan fejlődhetsz.

Ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged, akkor azt emailben, Skype-on, telefonon megbeszéljük.
Személyesen találkozni, csoportban gyakorolni a tanfolyam végén egy konzultációs-gyakorló napon, vagy valamelyik Önismereti táborban lesz lehetőséged.
Ha ezt a képzési formát választod, akkor a jelentkezés üzenet mezőjébe írd be, hogy "levelező" !
 

Garancia

Az első két nap lehetőséged lesz arra, hogy megismerkedj a módszerrel és Velem, így további elköteleződés nélkül is eldöntheted, hogy ezen az úton haladsz-e tovább. Eddig több ezren tanulták ezt a módszert és a visszajelzésekből tudom, hogy bár sokaknak segített, de nem mindenkinek ez az útja.

A puding próbája az evés! 
Gyere el, próbáld ki és
 dönts a saját tapasztalataid alapján!

Fizetés

A két napos tréningek 16.000 Ft-ba, az egy napos tanfolyami alkalmak 10.000 Ft-ba kerülnek.

A jelentkezésedet az első hétvége árának befizetésével véglegesíted. Fizetni átutalással és készpénzben is tudsz.
Befizetésedről nyugtát vagy számlát kapsz. Ha el szeretnéd számolni a cégedben a képzés költségét, akkor a céges számláról utalj!

Fontos tudnod, hogy ez a program ára, de nem az értéke!
Az értéke ennek többszöröse, hiszen itt az életed és életminőséged megváltoztatásának eszközeit tanulod meg!
Ha annak idején ezt is megtanították volna Neked
 a szüleid vagy a tanáraid, akkor ma nem lennének lelki és kapcsolati problémáid!

De sosem késő elkezdened!
Még mindent megváltoztathatsz!

Jelentkezés

Ha úgy érzed, hogy van hova fejlődnöd, adnál még egy esélyt magadnak, szeretnéd elsajátítani az önismeret és tudatos problémamegoldás alapjait, akkor lentebb a sárga gombra kattintva jelentkezz az "Alap önismereti tanfolyamra".

A jelentkezésedről kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben minden további teendődet, befizetési információkat leírok.

Várlak szeretettel a tudatosodás útján!

 

Ha ez a program most nem alkalmas Neked, de szeretnél a jövőben is hírt kapni az Önismereti tanfolyamokról, előadásokról, akkor kérlek itt jelentkezz.

Köszönöm!
Huszti Sándor

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Van Egy Hely életenergia központ
Budapest, 1085, Rökk Szilárd u. 11.
Fszt. 1. (11-es kapukód)
Térkép

Kezdődik:
2016. szep. 24. szombat 10:00

Vége:
2016. szep. 25. vasárnap 17:30

Helyszín:

Van Egy Hely életenergia központ
Rökk Szilárd u. 11. Fszt. 1. (11-es kapukód)
Budapest 1085
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2014. okt. 28. kedd - 11:37

Hozzászólások

0 hozzászólás