Önismereti gyakorlás | Önmegvalósítás.hu

Önismereti gyakorlás

2012. máj.. 13. 10:00
2012. máj.. 13. 18:00

Ismét Önismereti gyakorlás-ra lesz lehetőséged Budapesten, ahol a téged érdeklő kérdésekre és problémákra önismereti gyakorlatokon, meditációkon keresztül kapod meg a választ.
A programra mindenkit várok, aki nyitott az önismeretre, szeretné megérteni a személyisége működését, megoldani élete problémáit, egyensúlyba hozni kapcsolatait. 

A programon önismereti előadások, beszélgetések és meditáció gyakorlás segítségével haladunk, valamint válaszolok a felmerülő kérdésekre is.

Először is megbeszéljük, hogy kinek hol van elakadása az életében, emögött milyen lelki probléma áll és azt hogyan kellene rendbe tennie? Ezután elvégezzük a megoldáshoz vezető meditációt, belső gyakorlatot, majd megbeszéljük, kielemezzük az élményeket.
Ezt a módszert évek óta eredményesen alkalmazom, igen hatékonynak bizonyult a problémafeltárásban és a megoldásban is. Pár kör alatt eljuthatsz a problémáid átlátásához, megérted az összefüggéseket, felismered a valódi okokat, és elindulhatsz a megoldás felé. Ebben segítségedre leszek, mert olyan személyreszabott önismereti, spirituális, problémamegoldó meditációkat adok, amelyek gyakorlásával az alapoktól kezdve tudsz rendet rakni magadban, így az kihat majd az egész életedre!

A program ára: 5000 Ft.

Az önismeret alapjait addig is elsajátíthatod a Sirály csomagokból.

Szeretettel várlak az Önismereti gyakorlásra!
Huszti Sándor

Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2012. máj.. 03. csütörtök - 17:13

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre