Önfejlesztő műhelygyakorlat EFT-vel | Önmegvalósítás.hu

Önfejlesztő műhelygyakorlat EFT-vel

2015. nov. 07. 09:30
2015. nov. 08. 17:00
Kezdődik: 2015. nov. 07. szombat 09:30
Gödöllő, tanfolyam, Mohácsi Lizi

Önfejlesztő műhelygyakorlatra invitállak Téged!

EFT 1 szintű tanfolyamra, ahol gyakorlatok végzése közben elsajátíthatsz egy stressz csökkentő technikát, ami gyorsan, bárhol, bármikor használható. És ez csak 1 a sok közül, amit ezen a hétvégén kaphatsz.
Hiszen az akupresszúrának, a kineziológiának és a pszichológiának egy ötvözött módszerét ismerheted meg, amely megváltoztatja a szorongásos reakciókat, javítja a testi válaszokat és pozitív irányú tudati változásokat eredményez. Emellett önismereted fejlődésében és önbizalmad javulásában is segít Neked.

Kinek éri meg ezzel tölteni 2 napot?
- akik szeretnének saját magukon, vagy közeli hozzátartozójukon segíteni

 - akik emberekkel foglalkoznak (tanárok, egészségügyi dolgozók, pszichológusok, szociális munkások, stb.) és szeretnének egy hatékony módszert megismerni

 - akik keresik a saját útjukat: érzik, hogy nem jól választottak, rájöttek, hogy szeretnének mást csinálni, szeretnének emberekkel foglalkozni, de még nem tudják, mi lenne az igazán nekik való út.

Várlak Téged is szeretettel: Mohácsi Lizi

Mentálhigiénés szakember Pszichológiai asszisztens EFT Mester,szaktanácsadó és oktató

Ezt írták, akik már elvégezték az EFT 1-et:

„Megváltozott az életem, mert megváltoztam.”
„Fokozatosan felfedeztem, megértettem hogyan „működtetem „ magam. Miként reagáltam eddig a környezetemből érkező dolgokra. Mit is gondolok és érzek velük és saját magammal kapcsolatban.”
„A gyakorlatok végzése közben megtanultam,hogyan csökkentsem a stressz okozta tüneteket magamban, fizikai fájdalmat tüntettem el, egy régi emlékemhez kapcsolódó rossz érzéseimet tudtam elengedni.”
„Megtapasztaltam, hogy képes vagyok generálni érzéseket, testi tüneteket, csupán a gondolat erejével. És ugyanezzel az erővel képes vagyok az engem hátráltató, akadályozó, gyengítő érzéseimet,tüneteimet eltüntetni is.” „Megtanultam befele figyelni és belül változást elérni. Egy kicsit- vagy nem is olyan kicsit- másképp gondolkodni és aztán másképp beszélni, cselekedni.”
„Egy idő után meglepődve tapasztaltam, hogy az én változásom változást generált a környezetemben. Épp olyat, amilyet szerettem volna.”
„Nekem mindenképpen megérte, hogy megismertem, megtanultam, elsajátítottam
az EFT-t. Már az 1.szint elvégzése után teljesen magaménak éreztem azt a korábban hallott mondatot, hogy: A magadba fektetett pénz, soha nem kidobott pénz.”
„ Végre megtaláltam, amit kerestem: azt a módszert, amely nem csak a tünetekkel foglakozik, hanem az azt kiváltó okokkal is. A problémák gyökerét is megkeresi és ott oldja fel a blokkokat. Köszönöm a „véletlennek”, hogy az EFT-t az utamba sodorta! „

További információk és jelentkezés: mohacsi.lizi@freemail.hu, 30-300 54 48

Előadó: Mohácsi Lizi

Helyszín:
Művészetek Háza Gödöllő Kulturális és Konferencia Központ
Gödöllő, 2100, Szabadság út 6.
minimum 6 jelentkező esetén lesz megtartva
Térkép

Kezdődik:
2015. nov. 07. szombat 09:30

Vége:
2015. nov. 08. vasárnap 17:00

Helyszín:

Művészetek Háza Gödöllő Kulturális és Konferencia Központ
Szabadság út 6. minimum 6 jelentkező esetén lesz megtartva
Gödöllő 2100
Elérhetőség
Előadó: 
Mohácsi Lizi
Telefon: 
+36303005448
Beküldte: | 2015. okt. 19. hétfő - 11:56

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre