OMBAK meditáció | Önmegvalósítás.hu

OMBAK meditáció

2022. máj.. 22. 16:00
Kezdődik: 2022. máj.. 22. vasárnap 16:00
Piliscsaba, előadás, Jáger Dávid, Sass András

Gyógyító hangutazás és hangfürdő
Jáger Dáviddal és Sas Andrással

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megtapasztalni ezt az egyedülálló, sejtregeneráló akusztikus élményt!
Gyógyulj a hang erejével!

Időpont: 2022. május 22. vasárnap 16:00
Helyszín: Álomvölgy Meditációs Központ
2081 Piliscsaba Bérc utca

Ombak meditáció jávai kupolásgongokkal Ombak indonézül hullámot jelent. Egy speciális hullámot, amely a kupolásgongok által intenzív lebegést hoz létre az atmoszférában, így hatva az emberi tudatra. A jávai nagygong egy ősi, évezredes hagyományvonalat képvisel, melyet számos legenda övez: (Gong Aneng) A hangszerek a jávai kozmogónia* misztikus elképzeléseit képviselik. Ezen belül az ombak a dualitás eszméjét, amely az ellentétes erők közötti harmóniát és egyensúlyt szimbolizálja. A szervezet öngyógyító folyamatai elsősorban a mélyalvás fázisában lehetségesek. A két gong együttes megszólalása infraszonikus tartományt hoz létre, ahol az agyhullám delta állapotát idézi elő. Ebben az állapotban a szervezet növekedési hormon termel, amely segíti a sejtek regenerálódást. A meditáción használt egyéb szakrális hangkeltő eszközök:
Kemanak (banán alakú idiofon hangszer) szintén Jávai és bronzból készül. Párban használják vallási rituálékon amolyan kérdezz-felelek stílussal válaszolgatnak egymásnak miközben intenzív infraszonikus vibrációt biztosítanak a kupolásgongok.Tingsha a Himalája lábánál elterjedt szintén imákban és rituálékon használt vastag cintányér szerű hangszer (bronz) egyedülálló és rendkívül tiszta magasfrekvenciájú hanggal rendelkezik . Az interferenciát produkáló páros hangszer a tudat jelenlétének fenntartására szolgál.Tehát szintén a lebegés érzetét keltik, csak magas frekvenciákon!
Nepáli hangtálak meleg felhangdús, hosszan zengő és lüktető energiát árasztanak magukból, amik segítenek a meditáció elmélyítésében. A kristályból készült tálak pedig nagy energiájú ultrahangokkal töltik fel a levegőt, amelytől éteri Vibe jön létre a hallható hangtartományon túl.
Handpan modern, acélból készült hangszer. Kalapálással hangolják nagy népszerűségnek örvend a nyugati világban és előszeretettel használják hangfürdőkön is meditatív hangjának miatt.
*Kosmogonia, Kosmos “világ” és γί (γ), Gínomai “született” mitikus narratíva vagy modell, amelynek célja választ adni a világegyetem és magának az emberiségnek az eredetére

Részvételi díj: 8000 Ft/fő
jegyvásárlás:
https://www.libio.hu/termek/ombak/

Előadó: Jáger Dávid Sass András

Helyszín:
Álomvölgy Meditációs Központ
Piliscsaba, 2081, Bérc utca
Térkép

Kezdődik:
2022. máj.. 22. vasárnap 16:00

Helyszín:

Álomvölgy Meditációs Központ
Bérc utca
Piliscsaba 2081
Elérhetőség
Telefon: 
+36202619130
Beküldte: | 2022. máj.. 13. péntek - 10:34

Hozzászólások

0 hozzászólás