Nyári Önismereti tábor | Önmegvalósítás.hu

Nyári Önismereti tábor

2018. aug. 01. 10:00
2018. aug. 05. 17:00
Kezdődik: 2018. aug. 01. szerda 10:00
Szentbékkálla, tábor, Huszti Sándor

Nyári táborunkban megismerkedhetsz az önismeret alapjaival, elindulhatsz a belső utadon és szuper technikákkal bővítheted ki az eszköztáradat!

Ha kezdő vagy, akkor lehetőséged nyílik elsajátítani az önismereti munka legfontosabb alapgyakorlatait, mint a helyes önértékelés, önelfogadás és szeretet adás, valamint az őszinteség növelése. Mivel ezek számunkra nem csak jól hangzó szavak, hanem hatékony meditációs technikák, ezért aki még nem tud meditálni, annak a meditációt is megtanítom a pár nap alatt! 

Az alapok elsajátítása után elkezdjük a hozott életproblémák mélyebb megértését, majd célzott gyakorlatokkal elindulunk a megoldás útján. Ehhez személyes tanácsadást, konzultációt kaptok minden esetben, mert így lehet a leghatékonyabban fejlődni, mélyrehatóan változni.

Önismereti-térkép

Az Önismereti-térkép módszerével mindenkinek feltárjuk, hogy hol vannak az elakadásai, milyen erősségeire támaszkodhat és mi lesz a számára legmegfelelőbb megoldás.
Ez a módszer már számos esetben segített meglátni a kiutat, a teljesen reménytelen, kilátástalan helyzetekből is!

Fogadd el magad, élj szeretetben! - a gyakorlatban

Hányszor hallottad már, hogy jobban kellene szeretned magadat, vagy hogy fogadd el a hibáidat!
Igen, fejben tudod már, hogy így kellene élni, de a gyakorlatban valahogy mégsem megy!
Amikor nap mint nap azt ismételgeted a tükörben, hogy szereted magad a hibáiddal együtt is, attól oly kevés változás jön, amit egy kudarc vagy egy veszekedés egy pillanat alatt ledönt.

Ahhoz, hogy mélyebb változást érj el, hatékonyabb gyakorlatok kellenek!
Olyan önelfogadás gyakorlatot tanulhatsz tőlem, amely két évtized alatt már rengetegszer bizonyított!
Az önszeretet gyakorlattal pedig képes leszel feltölteni magad azzal a hiányzó szeretettel, amire oly régóta vágyik már a Lelked.

Vedd észre az értékeidet, becsüld meg magad!

Az önbecsülés nem egy ruha, amit felveszel és máris erősnek, magabiztosnak látszol!

Az igazi önbecsüléshez az kell, hogy legyen mit megbecsülnöd, értékelned magadban, ehhez pedig ismerned kell az értékeidet!
Ha nem tudod, hogy miben vagy értékes akkor nincsenek alapjaid. Ha már tudod, de nem ismered el, nem magasztalod fel azokat, akkor csak egy kis halovány önbecsülésed lesz, amit az első szél elfúj!

De attól is lehet alacsony az önbecsülésed, mert a múltban, például gyerekkorodban megtépázták azt.
Ilyenkor hiába építgeted a jelenben, a hibás alapok miatt újra meg újra romba fog dőlni!

Megmutatom neked, hogyan kell úgy stabil alapokra építkezned, hogy az az önbecsülés sziklaszilárd legyen!
Módszeremmel már több ezer ember épített megingathatatlan önbecsülést. Ez Neked is fog működni!

Életkedv és felszabaduló Energia!

Az első, amit tenned kell, hogy feldolgozod azokat a problémákat, amelyek lehúzzák a lelkedet a mélybe. Elengeded a terheket, megszabadulsz a romboló kapcsolatoktól.

Csak ilyen erős tisztítással juthatsz el egy rendezettebb állapotba, ahol már hozzáférhetsz a belső erődhöz.

A belső erőd elérésével ismét lesz elég energiád, feltámad az életkedved, újra mersz és akarsz is élni!
Fedezd fel magadnak újra az élet szépségét!

Boldogság a párkapcsolatban

A boldogságot nem ingyen adják!
Csak azok érhetik el, akik egyensúlyban vannak, mert tudatosak.
A tudatosság pedig nem más, mint érteni a dolgokhoz. Érteni magadhoz, érteni a kapcsolatokhoz, érteni a párkapcsolathoz.

Akkor tudod jól működtetni a párkapcsolatot, amikor érted a magad és a társad működését, tudod, hogy milyen játszmák, hozott minták, vágyak és félelmek mozgatnak Benneteket és hogyan lehet kikeveredni ezek kuszaságából!
Ha felismered hol a hiba, akkor ki tudod javítani. Ha látod, mitől mehetne jobban a kapcsolat, mire vágyik a párod, akkor várhatod el, hogy boldog legyen melletted.

De Önmagad igényeiről se feledkezz meg, mert csak így leszel maximálisan elégedett és boldog a párkapcsolatodban!
Egyszerűnek hangzik, nem?
Sok tanulást, tudatosítást kell azonban mögé tenned, de megéri a befektetett munka.

Sikeresség a munkában

A siker egy rendkívül összetett dolog. Ahhoz, hogy sikeres legyél, nagyon kell értened ahhoz a dologhoz, amit csinálsz.
Kellenek a támogató kapcsolatok, az erőforrások, elég idő, befektethető tőke, tudnod kell eladni magad vagy a termékedet, stb.

Van egy speciális rendszerünk, ahol megvizsgáljuk, hogy mi hiányzik az erőforrások közül és pontosan be tudjuk azonosítani, miért is vagy elakadva az utadon!

Lelki egyensúly = Testi Egészség

A testünk sokszor visszajelzi azt, ami a lelkünkben működik.
Ha viharok vannak a szívedben, mennydörgés a fejedben, akkor azt a tested is jelezni fogja, tünetek, betegségek formájában.
A tüneteket tudjuk értelmezni, beazonosítható rajtuk keresztül, hogy milyen lelki probléma van a hátterükben.
Több évtizedes tapasztalatom van a betegségek lelki okainak kiderítésében és kioldásában.
Ha vannak betegségeid, furcsa tüneteid, segítek megfejteni azok lelki hátterét és aztán indulhat a belső munka a megoldások felé!

Visszajelzések az előző táborokból:

Sok felismerés született meg bennem, sokat változtam a tábor alatt. Egy élmény volt!

Mindenből tudtam tanulni, nagyon közérthetőek a magyarázatok, jól használható a tudás a mindennapokban. Jól hozzáilleszthető más módszerekhez. Sokkal jobban megismertem önmagam, a reakcióimat. Tudatosabb lettem a tanultak által. Jó, hogy megkaptuk a hanganyagot és többször meg lehet hallgatni otthon.

A hely gyönyörű, imádtam a zölden ölelő természetben kirándulni veletek! A sok önismereti gyakorlás mellett kellett nekem az a kis pihenés, lazítás is, hogy feltöltődve térjek vissza a hétköznapokba.

Egy ideje már meditálok, ennek ellenére rengeteg új információt, tudást kaptam és a már ismert technikákban is mindig van valami plusz, amitől még hatékonyabbak számomra.
Bizonyára a csoport ereje miatt is a meditációk nagyon hatékonyak és ott helyben nagyon fontos dolgok "tisztultak".

A program nagyon tetszett, a témakörök előadása érthető, a meditációk bevezetése, vezetése és az azt követő megbeszélése nagyban hozzájárult a spirituális fejlődésemhez. Sikerült elfogadóbbnak, nyugodtabbnak lenni.
Köszönet érte!

Nagyon jól éreztem magam, többet kaptam mint vártam. A program felépítése rendben volt, úgy érzetem megvolt az áramlás. Azt éreztem mindenkire megfelelő figyelmet fordítasz.
A gasztronómia fantasztikus volt :-) 

Meditáció

Sokan nem tudnak meditálni, pedig ez az egyik leghatásosabb technika az énünk mélyebb megismeréséhez.
A sikertelenség legfőbb oka az, hogy a több éves gyakorlást igénylő spirituális meditációkkal kezdik, ami olyan, mintha a kúszó csecsemőnek a magasugrást kellene gyakorolnia.

Van egy egyszerű tematikám a meditáció elsajátítására, amivel te is napok alatt megtanulsz relaxálni, elmélyülni és egy használható szinten meditálni. Szólj, ha erre van szükséged, szívesen megtanítom Neked!

A Morfogenetikus mező tanításai

A Hellinger féle Családállításból ismerheted a Morfogenetikus mezőt, amit mi arra fogunk használni, hogy tiszta tanításokat, megéléseket kapjunk az önismereti gyakorlásunkban.
Ha még nem hallottál róla, ne rémisszen meg a neve, egy végtelenül egyszerű, de annál hatásosabb gyakorlatról van szó, hamar el fogod sajátítani!  :-)

Transzlégzés és Transztánc

Régóta foglalkozok transzlégzés csoportok vezetésével és tudom, mekkora felszabadító ereje van ennek a technikának!
A tudatalattinkba elnyomott tartalmak feloldásával olyan teremtő energia szabadulhat fel, amilyet semmilyen más módszerrel nem vagyunk képesek elérni!

Vannak, akik imádnak táncolni, a vérükben van a ritmus. Nekik kiváló módszer a transztánc, ahol együtt tudnak áramolni a zenével és így teljesen bele tudnak feledkezni a mozgásba és Önmagukba.

Acro Contact Jóga

Hóbor Peti barátom felajánlotta, hogy eljön 2 napra és tart nekünk pár Acro Contact Jóga foglalkozást.
Ebben a mozgásformában olyan önismereti tapasztalataid lehetnek, amelyek a biztonságról, a bizalomról, az önátadásról, erőről és koncentráltságról szólnak.
Én pár hónapja próbáltam először és teljesen magával ragadtak a megéléseim! Szerintem mélyre tud vinni Önmagunkba, izgalmas lesz kipróbálni.

Kirándulások

Ebéd után mndig teszünk egy sétát a faluban, ami a Káli-medence méltán legszebb gyöngyszeme. Ha megnézed a Szentbékkálláról készült képeket, azokon keresztül is megérint a környék varázslatos energiája.

El szoktunk sétálni a közeli Kőtengerhez, amit az utolsó jégkorszak hagyott hátra. Habár Sid-del nem találkoztunk még, de azért a szívünket rendesen megnyitja a hely koncentrált energiája. Itt szoktunk szívcsakra meditációkat végezni. 
Szerintem jobb, mint Dobogókő!  :-)

Hosszabb kirándulásaink során megérezzük még a Hegyes-tű hegy Gyökér-csakra nyitó erejét és a zalaszántói buddhista Sztúpa békés, spirituálisan emelő légkörét. Ha még nem jártál arra, akkor mindenképpen érdemes eljönnöd!

Energetikai gyakorlatok

A kirándulások során időnként meg-megállunk, hogy magunkba szívjuk a környék szépségét és jó energiáit.
Ha látunk az erdőben egy megtermett Ent-et (lélekkel bíró ősfa), akkor azt jól megölelgetjük, mert tőlük nem csak éltető energiához, hanem tudáshoz, információhoz is juthatunk.

Nézzük a részleteket:

 

Helyszín és szállás:

A tábort Szentbékkállán, a Káli-medence szívében tartjuk egy 16 férőhelyes komfortos panzióban.  
A környék gyönyörű, szép házak, élő természet - az egész olyan festői!
A panzió tiszta és kellemes, 2 ágyas fürdőszobás szobákban leszünk elszállásolva.

 

Étkezés:

Az ebéd kétfogásos, egy közeli csárdában fogyasztjuk.
A reggeli és vacsora svédasztalos, magunknak készítjük.

 

Utazás:

Autóval és busszal is megközelíthető, teleautó szervezésben segítek!

 

Ár:

A tábor ára: 63.000.-ft
Az árban benne van a teljes program, a szállás, a napi 3x étkezés díja, valamint egy belépő a Geoparkba.

Program 

Délelőtt és délután is a belső fejlődéseddel foglalkozunkmeditálunk, táncolunk, transzolunk, elmélyülünk a gyakorlásbanmegbeszéljük az élményeket, kirándulunk...mindezt tudatosan átélve, belemerülve!

Ha bárhol elakadsz, segítségre van szükséged, akkor szólj bátran! A kis csoportos közeg lehetőséget ad arra, hogy mindenkire külön odafigyeljek.

Pihenés, Balaton

Az ebéd utáni szieszta időben és vacsora után is lesz szabadidőd, ilyenkor visszavonulhatsz, elcsendesülhetsz.
Ekkorra szervezzük a rövid sétákat, hosszabb kirándulásokat is.

Ha kánikula lesz, akkor fordítunk a sorrenden: ebéd után megyünk le a Balatonhoz, hogy lehűtsük magunkat és csak utána kezdünk neki az önismereti programnak.

Szállás

Egy hangulatos vendégházban lesz a szállásunk, 7 db 2-3 ágyas, fürdőszobás szobát kapunk, csak mi leszünk ott.
Évek óta járunk ide, mindig szuper jól érezzük magunkat!

A parkja gyönyörű, ki tudunk feküdni a fűbe meditálni, napozni, de van árnyékos is bőven, hála a sárgabarck és dió fáknak. Este egy finom bor mellett jót beszélgethetünk a szalonna sütés után, hosszan elmerengve a parázs vörös fényeiben.
Szerintem varázlatos hely, 
nézd meg a képeket! >>

Jelentkezés

Jelentkezni a lent látható gombnál tudsz a neved, email-címed megadásával.
Jelentkezésedet 20.000.- ft foglaló befizetésével véglegesítheted, melyhez a banki adatokat a viszaigazoló emailben kapod meg.
A fennmaradó részt vagy a helyszínen fizeted ki készpénzben vagy a foglalóval egyidejűleg utalod el.

Mivel a helyek száma korlátozott (16 fő), ezért ne várj túl sokáig a jelentkezéssel, nehogy lemaradj erről a nyári programról!


Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Szentbékkálla, 8281

Kezdődik:
2018. aug. 01. szerda 10:00

Vége:
2018. aug. 05. vasárnap 17:00

Helyszín:

Szentbékkálla 8281
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2018. máj.. 08. kedd - 19:54

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre