Múlt feldolgozása | Önmegvalósítás.hu

Múlt feldolgozása

2013. júl. 14. 09:30
2013. júl. 14. 16:30
Kezdődik: 2013. júl. 14. vasárnap 09:30
Budapest, tanfolyam, Huszti Sándor

A múlt elmúlt, változtatni már nem tudunk rajta. Ez igaz, valóban felesleges azon rágódnunk, mi lett volna ha...?, vagy miért másként tettük?
Azonban a múlt történései nyomot hagytak bennünk, mély sebeket ejtetteksokszor fájdalmat és félelmet gerjesztettek. Ha ezekkel a sebekkel nem foglalkozunk, akkor ugyan lassan a feledés homályába vesznek, de a hatásukat minden pillanatban kifejtik: Zártak maradunk, bizalmatlanok, boldogtalanak, érzéketlenek, elutasítóak.

A sebek arra emlékeztetnek, hogy akkor olyan élmény ért, amit nem tudtál feldolgozni, sőt, még a mai napig nem került Benned helyére az az érzés, amit az események, tettek, szavak kiváltottak belőled!
Ideje rendbe tenned az emlékeidhez kapcsolódó érzéseket, ideje feldolgoznod azt a sok fájdalmat, csalódást, félelmet, amelyek életed során összegyűltek benned!

Ezen a tanfolyamon megtanítom Neked a múlt feldolgozásának, - vagy nevezhetjük úgy is, hogy a fájó emlékek feldolgozásának módszerét. Megtanulod meditációban felidézni és feloldani mindazt a negatív érzelmet, ami egy-egy emlékhez kapcsolódik.
A gyakorlás hatására a negatív érzelmek a helyükre kerülnek és helyettük elfogadást, megbocsájtást, szeretet fogsz érezni. A szívdebe béke költözik és immár nem szorul össze fájón, aikor újra előjön az az emlék, vagy ha összefutsz múltad negatív szereplőivel
 valahol.

Mindezt nem strucc politikával érjük el, hiszen akkor ugyanúgy menekülnöd kell a hasonló helyzetek elől, nehogy megismétlődjön a múltad!
Ezzel a módszerrel végre
 tanulsz a múltbeli hibáidból és nem követed el azokat újra meg újra! 
Csak úgy biztosítható, hogy valóban letedd ezeknek az emlékeknek a terhét, ha teljesen megérted a bennük rejlő tanulságot és eljutsz arra a változásra, amire már akkor tanítani akart téged az életed.

A módszer rendkívül hatékony, több ezren alkalmazzák már, és sikeresen oldják fel általa a múltbeli lelki fájdalmaikat, megbékélnek múltjukkal, megbocsájtanak életük mumusainak.

 
Az egész napos tanfolyam ára: 6000 Ft.
Előzetes jelentkezés szükséges! (Kattints
 lentebb a sárga gombra) 

Szeretettel várlak a programra!

 

Az önismeret alapjait addig is elsajátíthatod a Sirály csomagokból.

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Budapest, 1073, Havas u. 2. 2/12.
10-es csengő
Térkép

Kezdődik:
2013. júl. 14. vasárnap 09:30

Vége:
2013. júl. 14. vasárnap 16:30

Helyszín:

Havas u. 2. 2/12. 10-es csengő
Budapest 1073
Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. júl. 03. szerda - 15:25

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre