LÉLEKCSALÁD ÁLLÍTÁS bemutató est | Önmegvalósítás.hu

LÉLEKCSALÁD ÁLLÍTÁS bemutató est

2015. ápr. 24. 17:00
2015. ápr. 24. 20:00

Kérlek ismerkedj meg a módszeremmel, melyet Work shop kereteiben megmutatunk neked, hogy a gyakorlatban is lásd, tapasztald, hogyan működik.

A Lélekcsalád állítás a saját gyógyítási módszerem, melyet az Isteni részem bocsátott a rendelkezésemre. A család állítást talán már ismered. A család szereplőit állítja fel a kezelő segítők segítségével, s a morfogenetikus mező segítségével jelennek meg az események.
A Lélekcsaládállítás abban más, hogy itt nem csak emberi szereplők mutatják és segítik az eseményeket a morfogenetikus mezőben, hanem erők, angyalok, lelkek vagy amire szükség van. Mindez többnyire a lélek szintjén történik. Ugyanúgy dolgozom ezzel a technikával, mintha meditációban előhívnám az erőket, angyalokat, de itt sokkal több megoldásra van lehetősség, sokkal rövidebb idő alatt, ami nem csak neked segít, de a téged körülvevő kapcsolataidon, helyzeteiden, körülményeiden is.
Ezt a segítő folyamatot nem csoportosan, hanem egyénileg, segítőkkel, két órás állításon nyújtjuk neked! Azt azt vettem észre, az emberek nem szívesen mutatják meg több idegen embernek a legbelsőbb titkaikat, amit még maguk sem ismernek. A segítőim megbízható, diszkrét emberek és a problémádat is így kezeljük.

A bemutató estén a részvételi díj: 1.000,- Ft.
Bővebb információ: http://angyal-kincstar.webnode.hu/news/csalad-lelek-allitas/

Szeretettel várlak!
Benedek Rita - Lélekgyógyász, Spirituális tanító
+36 30 973 7666
csepbrituci@gmail.com

Elérhetőség
Telefon: 
+36309706006
Beküldte: | 2015. ápr. 07. kedd - 11:59

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre