JOBB VELED A VILÁG KLUB KONCERT + RETRÓ PARTY AZ EURÓPA HAJÓN | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

JOBB VELED A VILÁG KLUB KONCERT + RETRÓ PARTY AZ EURÓPA HAJÓN

2012. aug. 26. 18:00
2012. aug. 26. 22:00
Kezdődik: 2012. aug. 26. vasárnap 18:00
Budapest, előadás, Soma mamagésa, Bagdi Bella

JOBB VELED A VILÁG KLUB KONCERT + RETRÓ PARTY AZ EURÓPA HAJÓN

A Jobb Veled a Világ! Hallgass a szívedre! mozgalom ünnepi megnyitója Soma Mamagésával

Jobb Veled a Világ! Hallgass a szívedre! néven országos civil mozgalom indul, melynek célja a tudatos jó cselekedetek gyakorlása az emberek egészségének és lelki jóllétének jobbításáért.

Augusztus 26-án lesz az ünnepi megnyitója Közép-Európa legnagyobb hajóján, az Európa hajón Soma Mamagésával, egy Jobb Veled a Világ klub koncert keretében.

Szeretnék jegyet vásárolni az augusztus 26-i koncertre >> http://bagdibella.hu/rovat/koncertek/bagdi-bella-jobb-veled-a-vilag-klub...

MILYEN PROGRAMOK LESZNEK EZEN AZ ESTÉN?

•18.00-18.30 "Jobb Veled a Világ! Hallgass a szívedre" Soma Mamagésa előadás - A NŐ, aki a legtöbbet tett a nőkért 2011-ben díj tulajdonosa
•18.30-20.00 Bagdi Bella koncert
•20.00-22.00 Táncos Retró-Party hajókirándulással egybekötve a Dunán

Szeretnék jegyet vásárolni az augusztus 26-i koncertre >> http://bagdibella.hu/rovat/koncertek/bagdi-bella-jobb-veled-a-vilag-klub...

IDŐPONT:

2012. AUGUSZTUS 26., VASÁRNAP 18.00 - 22:00

HELYSZÍN:

Európa Rendezvényhajó
Állandó kikötési pont: I. kerület Szilágyi Dezső téri kikötő

Megközelíthetőségért kattints ide >> https://maps.google.com/maps?q=Budapest+I.+ker%C3%BClet+Szil%C3%A1gyi+De...

JEGYÁR:

Elővételben: 3500 Ft.
Helyszínen: 4500 Ft.

Szeretnék jegyet vásárolni az augusztus 26-i koncertre >> http://bagdibella.hu/rovat/koncertek/bagdi-bella-jobb-veled-a-vilag-klub...

INFORMÁCIÓ:

koncertszervezes@bagdibella.hu, (30) 366 8715

Bella legutolsó 2 hajós koncertjére pár napon belül elfogytak a jegyek. Túljelentkezés miatt a jegyeket érdemes elővételben megvásárolni!

JOBB VELED A VILÁG! HALLGASS A SZÍVEDRE!

„Aki rendszeresen jó cselekedeteket hajt végre, az tartósan boldogabbá válik.” Sonja Lyubomirsky

Nagyon fontosak a jó cselekedetek egészségünk és lelki jóllétünk szempontjából.
Sonja Lyubomirsky lengyel származású pszichológus és boldogságkutató laboratóriuma volt az első, amely tudományos alapossággal bebizonyította, hogy a jó cselekedetek, a segítségnyújtás valóban boldogabbá teszik az embereket. A jó cselekedetek gyakorlása a boldogság fokozásának hatékony eszköze.

A "Jobb Veled a Világ! Hallgass a szívedre!" mozgalom célja az emberek figyelmét a sok gazdasági és magánéleti nehézségről egy „amitől jobb velem a világ” cselekvő szemlélet felé irányítani és bebizonyítani, hogy ezzel a pozitív szemlélettel képesek vagyunk az életünket boldogabbá tenni.

KÜLDETÉSÜNK:

Mindannyian érző lények vagyunk, mindannyian boldogságra törekszünk, és igyekszünk elkerülni a szenvedést. Békére vágyunk, biztonságra, bizalomra, amelyet a 200 éve fejlődésnek indult tudomány nem hoz meg nekünk embereknek. Mert a belső békét, a szeretetet, az együttérzést, a valódi biztonságot nem lehet megvásárolni. Ezt csak egy belső tudattal lehet kialakítani. Azért pedig tennünk is kell. Cselekednünk kell. A belső békéhez, a boldogsághoz, egy jobb világhoz boldogságot hozó tettekre van szükség. A boldogságot hozó tettek pedig boldog embereket, boldog családokat és boldog közösségeket teremtenek.
Legyünk mi egy ilyen közösség. Fogjunk össze és tegyünk valami jót magunkért és azért a környezetért, amelyben élünk.
Jobb Veletek a Világ!

MIÉRT BOLDOGÍTANAK A JÓ CSELEKEDETEK?

Sonja Lyubomirsky tanulmányából kiderül, miért boldogítanak bennünket a jó cselekedetek. Íme néhány fontos érv, amiért érdemes gyakorlókká válni:

1.Ha kedves és nagylelkű vagy valakivel, akkor pozitívabban látod őt és ezáltal elfogadóbb és megértőbb leszel, ami hatással lesz a belső jóllétedre is.

2. Amikor segítesz valakinek és látod mások nehézségeit, sokkal jobban értékeled azt amid van és ezáltal szerencsésebbnek, hálásabbnak érezheted magad az életünkért.

3. Amikor másoknak segítesz, vigaszt nyújtasz, akkor elterelődik a figyelmed a saját gondjaidról és rágódásaidról, mivel a figyelem fókuszát valaki másra irányítod. Ezáltal sokkal jobb lesz a közérzeted.

4. A jó cselekedetek gyakorlása fejleszti az önbizalmadat, az optimizmusodat és a hasznosságod érzését.

5. A jó cselekedetek életed értelmességét és értékét is emelhetik. Elkezded értékelni magad, hogy igenis van szükség rád és tudsz valami olyat tenni, amitől jobb lesz veled a világ.

6. A jó cselekedetek kielégítik alapvető emberi szükségleteidet: kapcsolatba kerülsz másokkal, rád mosolyognak, hálásak neked és értékes barátságokra tehetsz szert.

7. A jó cselekedetek csökkentik a depressziós tüneteket, miközben fokozódik a boldogságérzés és úgy érzed, ura vagy az életednek és saját magadnak.

Szeretnék jegyet vásárolni az augusztus 26-i koncertre >> http://bagdibella.hu/rovat/koncertek/bagdi-bella-jobb-veled-a-vilag-klub...

JÓTÉKONYSÁGI LÁNCREAKCIÓ

Amikor jót teszel valakivel, és a címzett örül neki, meglepődik, boldoggá teszi őt, hálás érte, a tőled érkező figyelmesség arra indítja őt, hogy ő is segítsen másoknak, akik ettől szintén nagylelkűbbé válnak és ez így megy tovább. A jó cselekedeteknek ilyen hullámként továbbterjedő hatásuk van.
Vagyis egy jótékony tett egy sor további jótékony cselekedetet indít el.
El tudod képzelni, mivé lehet a világ, ha ezek a jótettek elkezdenek sokszorozódni?
Légy Te a változás, amit a világban látni szeretnél!
Jobb Veled a Világ! Hallgass a szívedre!

Szeretnék jegyet vásárolni az augusztus 26-i koncertre >> http://bagdibella.hu/rovat/koncertek/bagdi-bella-jobb-veled-a-vilag-klub...

A mozgalom fő támogatója az EUROFAMILY.

BAGDI BELLA DALAI, MEDITÁCIÓI ÉS KONCERTJEI

Bagdi Bella dalai, meditációi és koncertjei olyan különleges rálátást és bátorítást nyújtanak, amelyek segítségünkre lehetnek abban, hogy sikeresen átlépjünk az akadályokon, amelyekkel életünk során találkozunk. Aki a koncerteken hallott gyakorlatok alapján kezd munkálkodni önmagán, az az Életigenlők felemelkedésének útján találja magát, a gyógyulás, az elégedettség, a belső öröm és béke útján, ahol mindenki a saját képességei szerinti legjobb életét éli.

Bagdi Bella 2009 óta tart életmódfejlesztő koncerteket. Dalai egyre több embert segít a mindennapokban a jó közérzet megteremtésében, a gyógyulásban, az életkedv visszaszerzésében, a gondolataink helyes irányba való igazításában, a pozitív gondolkodás és az elégedett élet szintfenntartásában.

Bővebb információ: http://bagdibella.hu/rovat/koncertek/bagdi-bella-jobb-veled-a-vilag-klub...

Előadó: Soma mamagésa Bagdi Bella

Helyszín:
Európa Hajó
Budapest, I. kerület Szilágyi Dezső téri kikötő
Térkép

Kezdődik:
2012. aug. 26. vasárnap 18:00

Vége:
2012. aug. 26. vasárnap 22:00

Helyszín:

Európa Hajó
I. kerület Szilágyi Dezső téri kikötő
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36303668715
Beküldte: | 2012. aug. 04. szombat - 12:47

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre