Intuíció és belső látás fejlesztése | Önmegvalósítás.hu

Intuíció és belső látás fejlesztése

2013. júl. 15. 19:00
Kezdődik: 2013. júl. 15. hétfő 19:00
Budapest, előadás, Huszti Sándor

A belső érzékelés fejlesztése és tudatos használata egy igen fontos fordulópont lehet a lelki munkánkban. Ugyan hogyan is tudna az önmagát megismerni akaró ember mélyebben, tisztábban látni magába, ha az érzékelése tompa, ha a belső látása fejletlen?
A felszínes önvizsgálati gondolkodás után ahogyan egyre mélyebbre merülünk Önmagunkban, szükségessé válik, hogy feltárjuk és feloldjuk azokat a tudati (sokszor érzelmi) blokkokat, amelyek miatt az eredendő látásunk elhomályosult, amiért nem merjük tudni, érezni az igazat.

Ennek a megtisztításnak egy része az őszinteség tudatos növelése, majd további lépései az igazságtól való félelmek, fájdalmak kioldása, szembenézés az élet terheivel, valóságával.

Ahogy a tisztításban haladunk, úgy jutunk el a látás-érzékelés technikáinak elsajátításához, amelyek nem bonyolultabbak más meditációktól, csak éppen tudni kell, hogy hol és mit kereshetünk, hogyan lehet előhívni a hiányzó válaszokat, információkat.

A megfelelő technika szorgalmas gyakorlásával bárki fejlesztheti a belső látását és akár a tisztánlátó, jövőbelátó szintig is eljuthat! Képes lehetsz meglátni Önmagad mélyebb énjeit, az elakadásaid pontos okát, karmikus összefüggéseket, előző életeket, jövendő életeket, sorsot és lehetőségeket egyaránt. Láthatod más emberek érzelmeit, gondolatait, szándékait, de csoportok, tárgyak és folyamatok mélyebb rétegeit, múltját és jövőjét is érzékelheted. Tudsz kommunikálni angyalokkal, Tanítókkal, Mesterekkel és földöntúli lényekkel. De ami a legfontosabb, hogy nem félsz már létni, tudni, érezni azt, ami körülvesz és ami Benned mélyen megbújik.

Ebből a hatalmas anyagból fogok ezen az előadáson pár elméletet bemutatni, majd azt egy-két gyakorlattal ki is próbáljuk, az eredményességét Te magad is megtapasztalhatod.

 

Egy 5 részes előadás sorozat harmadik alkalma lesz ez, szeptember-októberben pedig egy Önismereti tanfolyammal folytatjuk a témákban való elmélyülést:

  • jún. 24.  Ismerd meg, fogadd el, szeresd Önmagad!
  • júl. 15.  Intuíció és belső látás fejlesztése 
  • aug. 12.  A boldog párkapcsolat ritka
  • aug. 26.  Betegségek lelki okai - öngyógyítás önismerettel 

A belépő ára: 1500.- Ft

Várlak szeretettel és hívd el a barátaidat, ismerőseidet is!
Huszti Sanyi 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Sóter Ezoterikus Klub és Teaház
Budapest, Dessewffy u. 53.
Térkép

Kezdődik:
2013. júl. 15. hétfő 19:00

Helyszín:

Sóter Ezoterikus Klub és Teaház
Dessewffy u. 53.
Budapest

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. júl. 03. szerda - 14:36

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre