Hatha jóga és gerincjóga Dunaújvároson | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Hatha jóga és gerincjóga Dunaújvároson

A hatha jóga a testgyakorlatok útján közelíti meg a jóga végső célját. Igaz, hogy sok hatha jóga irányzat van, stúdiónkban a könnyebb gyakorlatokra épülő testhelyzetekből állítjuk össze jógaóránkat légzéssel és relaxációval egybekötve. Így fokozatosan, lépésről lépésre sajátíthatod el a testtartások technikáját, tanulhatod meg az önmagadra való összpontosítást és a mély meditációt. 
Ideális kezdőknek és újra kezdőknek, de a már gyakorlottabbak is megtalálják a nekik megfelelő nehézségű testhelyzeteket.

Mi a gerincjóga?

A több ezeréves jóga gyakorlataiból számos jótékony hatással bír a gerincre, amelyek rendszeres gyakorlásával a gerincproblémák megelőzhetőek, illetve utókezelésre alkalmasak. A gerincjóga alatt anatómiai szempontból átgondolt, légzéssel összekötött gyakorlatokat végzünk, ami az alkalmazott relaxációval együtt kiváló stressz oldó hatású. Javasolt ülőmunkát és fizikai munkát végzőknek egyaránt.

Kiknek ajánlott a gerincjóga?

A Gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés (prevenció), illetve utókezelés (rekreáció).A gerincjógát bárki és bármikor elkezdheti, aki nem szenved súlyos gerincbántalmakban. A gyakorlatsorokba egyéni állapottól függetlenül be lehet kapcsolódni.

4 alkalmas jógabérlet

Egy 4 alkalmas jógabérlet ára: 6000.- Ft, ami az akcióban megvásárolt kedvezményes kuponnal teljes egészében kiegyenlíthető.

A jelentkezés lezárva.

Elérhetőség
Beküldte: | 2011. dec. 06. kedd - 13:03

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre