Évtervező tréning | Önmegvalósítás.hu

Évtervező tréning

2016. jan. 23. 10:00
2016. jan. 24. 17:00
Kezdődik: 2016. jan. 23. szombat 10:00
Budapest, workshop, Huszti Sándor

Annyi éved telt már el valódi változás és kézzelfogható fejlődés nélkül. Mi lenne, ha a 2016-os évben valóban kihasználnád a képességeidet és a legtöbbet hoznád ki magadból?
Vannak vágyaid, melyeket évek, sőt évtizedek óta nem tudsz megvalósítani? Legyen a jövő éved a sikerek és beteljesülés éve!
Lehetetlennek tűnik?
Nem lehetetlen, csak elszoktál már az eredményektől, a beteljesülés ízétől. Ez pedig azért van, mert nem tudod  a vágyaidatmagasabb szintre, a megvalósulás szintjére emelni.

Hiába akarod és teszel érte, ha nincs benned helyén a cél és a folyamat, akkor elvéted a lépéseket.

Az eredményhez először is kell egy igaz terv. Akkor lesz Igaz, ha csak olyan vágyakat építesz bele, amelyek valóban belőled fakadnak. Mások vágyait ki kell hagynod, le kell ráznod magadról!
Aztán ezt a tervet a megvalósulás útjára kell tenni, vagyis tenni kell érte, de ezt semmiképpen nem fejből, hanem inkább szívből és intuícióból. Majd ott vannak azok a fránya félelmek, minták, negatív programok és a kishitűséged. Ezeket el kell távolítani hogy működjön, hogy Te működjél.

Végül pedig magadban belül mélyen is helyén kell legyen az utad és a célod. Kevés a külső cselekvés vagy az erőlködő akarás, ha Te belül nem tudod, hogy meg lesz, meg van az, amit megálmodtál.
Ehhez a belső tudáshoz pedig eggyé válás kell, olyan, amit csak belső varázslattal tudsz elérni. ;-)

Amit így megálmodsz és helyre teszel magadban, az belül is rendben lesz, kívül is teszel érte épp eleget és egy kicsit az Univerzum is rásegít majd, hogy minden összejöjjön.
Kipróbáltuk, éveken át teszteltük és működik!

Ezen a folyamaton szeretnélek végigvezetni a két napos Évtervező tréning során, hogy a jövő éved valóban sikerekben gazdag, boldog új év lehessen.

A tréning ára 12.000.- Ft
Jelentkezésedet a sárga gombra kattintva add le! 

Szeretettel várlak, hívd el a barátaidat és ismerőseidet is!

Huszti Sanyi

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Budapest

Kezdődik:
2016. jan. 23. szombat 10:00

Vége:
2016. jan. 24. vasárnap 17:00

Helyszín:

Budapest

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2015. dec. 11. péntek - 11:36

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre