Chakra-dhyána Yourself Day | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Chakra-dhyána Yourself Day

2009. nov. 15. 10:00
2009. nov. 15. 18:00
Kezdődik: 2009. nov. 15. vasárnap 10:00
, workshop, Burger Zoltán és Bata Zsuzsi

Sziasztok!

2009. november 15-én – vasárnap – 10.00 órától 18.00 óráig egész nap Chakra-dhyána Yourself Day az Indigókék Pránaközpontban (Cím: Budapest, III., Kisbojtár u. 16.) – gyülekezés, érkezés: 9.45 óra:

A deeksha energia segítségével gyorsan és hatékonyan tisztítja csakráinkat, így természetesen a teljes fizikai, érzelmi, gondolati, spirituális szférát is. Hosszú-hosszú évek problémái szinte már az első alkalommal tökéletesen megszűnnek, gyógyulnak, átalakulnak. Aki a teljes csakrarendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, életében hatalmas minőségi változás történik.

Ha úgy döntesz, hogy részt veszel ezen a programon, érdemes felkészülnöd az alábbi kérdések alapján:

- Mi okoz problémát a mostani életedben?

- Hol tartasz most? (egyhelyben toporogsz, vagy éppen valami újba kezdesz/kezdenél, valamilyen betegség gyötör, magányos vagy, vagy a párkapcsolatodban szeretnél kiteljesedni, eleged van az anyagi bizonytalanságból, stb.)

- Mitől félsz? Mitől szenvedsz?

- Mit nem engedsz meg magadnak? Jól működő párkapcsolatot? Önmegvalósítást a munkádban? Egészséget? Pénzt? Boldogságot?

- Mit szeretnél? Milyen életet akarsz élni?

Hozz magaddal:

- naplót (füzet, toll)

- valamilyen személyes tárgyat, melyet az oltárra helyezhetsz, hogy az feltöltődjék az isteni támogató energiákkal, és hozhatsz olyan fotót is (akár a Kedvesed van rajta, akár a szüleid, a testvéreid, vagy az egész családod), amelyre áldást kérsz

- kispárna, takaró

- kényelmes ruházat

- ásványvíz

- papírzsepi (ha lehet, 100 db-os)

- könnyű rágcsálni való (az egésznapi tisztulás miatt csak a gyümölcsöt ajánljuk)

Miért pont Chakra-dhyána?

Mert a deeksha gyorsan és hatékonyan tisztítja csakráinkat, így természetesen a teljes fizikai, érzelmi gondolati, spirituális szférát is. Hosszú-hosszú évek problémái néhány alkalommal tökéletesen megszűnnek, gyógyulnak, átalakulnak. Aki a teljes csakra-rendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, életében hatalmas minőségi változás történik. A csakrák mélyebb tapasztalatainak megélése térképet ad a kezünkbe, és hozzásegít a tisztaság, boldogság, teljes egészség, önbizalom, öntudat, önbecsülés érzéseihez.

Amikor igazán elkötelezettnek érzed magad arra, hogy változtatni szeretnél az eddigi megszokott életeden, megszólít ez a lehetőség. Felelősséget kezdhetsz vállalni az életedért, az életedben történtekért, tenni tudj azért, hogy ami nem megfelelő, azon változtatni tudj a gyakorlatok, a csoporttársaid, a deeksha és az univerzum támogatásával.

Ezen az egész napos programon (work shop-on) hatékony légzéskombinációkkal, speciális ősi indiai gyakorlatokkal, szent mantrákkal, nagyon mély vezetett meditációval és különböző mozgásterápiákkal (tánc), valamint önfeltáró, önmegismerő technikákkal, a deeksa és áldás (energia-átadás) folyamatos áramoltatásával fogunk Neked segíteni abban, hogy életed problémás területein szinte robbanásszerűen hatékony javulást, gyógyulást tapasztalj.

A deeksha utat nyit egy boldogabb, szabadabb, egészségesebb élet felé.

Kérünk Benneteket, ha van olyan családtagotok, ismerősötök, akik gyógyulásra vágynak, ill. arra, hogy boldog, teljes életet éljenek, küldjétek el ezt az emailt, továbbítsátok nekik ezt a programot, s bízunk benne, hogy így még többeteknek tudunk segíteni.

Vasárnapi programunkra történő jelentkezési szándékotokat péntek 12.00 óráig jelezzétek nekünk vissza e-mailen, de még jelentkezhettek szombat estig telefonon vagy sms-ben is:

Burger Zoli – 06-70/454-6570 – sloopster@gmail.com

Bata Zsuzsi – 06-20/354-9299 – bata.zsuzsa@bp12ker.hu

Nagy szeretettel várunk Benneteket! Zoli és Zsuzsi

Előadó: Burger Zoltán és Bata Zsuzsi


Kezdődik:
2009. nov. 15. vasárnap 10:00

Vége:
2009. nov. 15. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620354
Telefon: 
+3670454
Beküldte: | 2009. nov. 12. csütörtök - 15:13

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre