Belső érzékelésünk fejlesztése | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra hétvége Szentendrén, Czeke Andrásnál
Szentendre
tábor okt. 02. 10:00
péntek
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop okt. 03. 17:00
szombat

Belső érzékelésünk fejlesztése

2013. febr. 01. 17:00
Kezdődik: 2013. febr. 01. péntek 17:00
Dunaújváros, előadás, Huszti Sándor

Belső látásunk, belső érzékelésünk a megfelelő módszerekkel, gyakorlással fejleszthető. Nem kell eljutnunk az abszolút tisztánlátók szintjére, elég ha a hétköznapjaink fontos döntéseiben kapunk egy kis plusz segítséget. Akinek nyitottabb az érzékelése, az képes egy-egy döntési helyzetben is megérezni a helyes döntést, sugallatot kap az élet útvesztőjében, hogy merre menjen tovább.
De nem csak a döntéseknél van szerepe a belső látásnak, hanem az önismeretben is. Minél tisztább a látásunk, érzékelésünk, annál mélyebben látjuk meg személyiségünk részeit, értjük meg az összefüggéseket. Ez aztán segít a feldolgozásban, elfogadásban is.

Bár úgy tűnik, hogy a tisztánlátás segíti az önismeretet, valójában ez fordítva van. Ha nem félsz megismerni magadat, akkor ezzel a belső látással képes vagy meglátni a világodat, az embereket vagy a lehetséges jövő alternatívákat is! Aki mer, az lát!

A dunaújvárosi előadáson a belső érzékelés fejlesztéséről és a gyakorlás várható eredményeiről lesz szó. Közben elvégzünk néhány alapgyakorlatot is, hogy megtapasztaljuk eme nagyszerű képességünk működését.

Hozzájárulás: 1200 Ft

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Egészségház
Dunaújváros, Liget köz 7.
Térkép

Kezdődik:
2013. febr. 01. péntek 17:00

Helyszín:

Egészségház
Liget köz 7.
Dunaújváros
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. jan. 21. hétfő - 14:51

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre