AVATAR előadás és tréning Magyarországon | Önmegvalósítás.hu

AVATAR előadás és tréning Magyarországon

2009. okt. 16. 17:30
2009. okt. 16. 20:00
Kezdődik: 2009. okt. 16. péntek 17:30
, előadás, Harry Palmer - idézetek

AV A T Á R
Tréning Magyarországon
Minden információ kint van a polcokon. Sok ember olvas, tanul, jár előadásokra hihetetlen étvággyal, és nyugtalanul keres valamit. És a könyvek, a tanítások tele vannak bölcsességgel, a filozófiákból vagy a reneszánszukat élő New Age - tanításokból mindenki összerakhatja, szétszedheti, újrastrukturálhatja a maga világnézetét. És ez jó. Jó, mert sokszor megnyugvást ad, összehoz embereket, felismerésekhez juttat. — És közben mintha mégsem változna semmi. Nagy dolgokról beszélünk, nagy dolgokért lelkesedünk, de ezek alatt a Valóság … úgy tűnik, teljesen más. Masszív. A könyveket letesszük, az előadásokról hazamegyünk, és ugyanazokat a mintákat, szituációkat éljük, futtatjuk tovább, mint eddig. Néha a magasröptű konferenciák és előadások legvalóságosabb pillanatainak a büfében töltött időt érezzük.

És persze néha valóban változunk, változnak a dolgok körülöttünk. Egy kapcsolat, egy találkozás, egy pozitív vagy negatív élmény valóban új pályákra állíthat bennünket. Új kerékvágásba, új valóságérzésbe, ahol több a fény, a levegő, az élet. Szerencsénk volt. Szerencséje volt…– gondoljuk, ha mással történik ilyen. Könnyű neki, hiszen… (gazdag családba született; neki még nincs két gyereke, családja / vagy épp azért, mert van; az ő férje / felesége megértőbb; neki vannak jó kapcsolatai … stb.) Könnyen megtaláljuk a kifogásainkat.

És persze van, hogy valaki tényleg eljut addig a pontig, hogy elég volt ezekből. Eljut a felelősségvállalásig, addig, hogy mindegy már, kivel szemben és miben „van igaza”, változni, változtatni akar. Meg akarja érteni, hogy mi miért történik vele úgy, ahogy, és milyen befolyást tud gyakorolni az eseményekre, az életére. Hogy ez lehetséges, arról „sikertörténetek” százai tanúskodnak. Járhatsz menedzserképzésre, csatlakozhatsz önfejlesztő csoportokhoz, meditálhatsz, jógázhatsz, végezhetsz mozgásterápiát vagy űzhetsz valamilyen harcművészetet. Végül is bárhol jó elkezdeni. Ha azon a ponton állsz, ahol már nyitott vagy felfedezni, (és nemcsak a már tudottat szeretnéd visszahallani), mindenből tanulni fogsz. Ebben az esetben az Avatár Tréning meghatározó élmény lehet az életedben. Egyébként csak egy „szólecke” a sok között…

Előadó: Harry Palmer - idézetek


Kezdődik:
2009. okt. 16. péntek 17:30

Vége:
2009. okt. 16. péntek 20:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36703919331
Telefon: 
+3612163218
Beküldte: | 2009. okt. 15. csütörtök - 16:10

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre