Asztrológia tanfolyam - kezdő | Önmegvalósítás.hu

Asztrológia tanfolyam - kezdő

2013. márc. 04. 18:00
Kezdődik: 2013. márc. 04. hétfő 18:00
Budapest, tanfolyam, Gál Judit

Gál Judit asztrológus által kidolgozott intenzív, rendhagyó formájú asztrológiai képzés, a mai kor igényeihez igazítva. Ha érdekel az asztrológia, de túl bonyolultnak gondolod ahhoz, hogy valaha megtanuld. Ha foglalkoztál már vele, de zavaros benned, és rendet tennél a fejedben...

- ha érdekel az asztrológia, de meglehetősen szkeptikus vagy mindennel kapcsolatban,
- ha szeretnéd jobban megérteni saját magadat és a körülötted élőket,
- ha éppen válságban vagy, saját problémáidat új megvilágításban láthatod, és

elindulhatsz egy olyan úton, amiről korábban nem is gondoltad, hogy létezik, és olyan eszközzel ismerkedhetsz meg, ami talán a leghatékonyabb erre a célra..

astro.jpgKiknek ajánljuk ezt az intenzív asztrológia tanfolyamot?

Ez a tanulási forma mindenkinek, de leginkább olyan hallgatóknak alkalmas,

- akiknek kevés az ideje;
- akik nem szeretnének egy (majd még két-három) évet erre szánni, illetve akik tudják magukról, hogy a kitartás hiányzik fő erényeik közül;
- akiknek indíttatásuk van felfrissíteni, vagy rendszerbe foglalni már megszerzett ismereteiket;
- akik az asztrológiát kiegészítésként kívánják alkalmazni más tanulmányaik mellett.

Tematika

Kezdő, középhaladó és haladó részre tagolódik 3-3-5 hónap időtartamban. Mindegyik fokozatban tetemes mennyiségű jegyzetet kap a hallgató, amelyet a szóbeli anyagrészek és – középhaladó, haladó szinten – nagyon sok gyakorlás egészít ki.

A hallgató azt sajátítja el, hogyan készítünk el egy horoszkópot: mik a kellékei, milyen jelentést hordoznak a jegyek, a bolygók, a bolygók kapcsolódásai (a fényszögek), az úgynevezett házak, és hogyan célszerű hozzáfogni egy horoszkópelemzéshez. Megtanuljuk, hogy egy adott horoszkóphoz vagy dátumhoz milyen karmikus előzmény, feladat társul.

A kezdő tanfolyam hozadéka

A hallgató a kezdő tanfolyam után képes lesz alapfokon a horoszkópelemzésre, jobban elfogadja embertársait, s főként önmagát, hiszen megért és kezelni tud egy sereg olyan dolgot, amivel addig esetleg küzdött. Az asztrológia az önismeret egyik legjobb eszköze, s ehhez már a kezdő szint is hozzásegít. A foglalkozások oldott hangulata elősegíti, hogy a hallgatónak vérévé váljon az asztrológiai (kozmikus) szemléletmód, ami tulajdonképpen egy életfilozófia. Ez megkönnyíti a nagy egészbe történő beilleszkedést.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

banner-asztrologia.gifA résztvevők tankönyvként funkcionáló jegyzetet kapnak. Ennek anyagát egészítik ki a humorral fűszerezett előadások, és a gyakorlás, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hallgató megtanulja értelmezni, egységbe ötvözni a különféle jelzéseket.

A jegyzetekből és szóbeli kiegészítésből álló tananyag megfelel egy tanév anyagának, mindössze 12 x 2 órába (3 hónapba; 24 órába) sűrítve.

Szükséges lesz még beszerezni Efemeridát (bolygóállás-táblázatot), valamint Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve c. munkáját. Ezekről a hallgatók egyénileg gondoskodnak.

A tanfolyam díja: 30.000.- Ft/fő/3 hónap + ÁFA, vagyis 38.100.- Ft

(ha elhozod egy barátnődet, vagy egy barátodat, akkor csak 33.100.- Ft)

A foglalkozások időtartama: 18-20 óráig.

Időpontok: 2013. március 04.-től kezdődően heti egy hétfő este 18-20 óráig, 12 héten keresztül

Az asztrológia a mi kultúrkörünkben nem tartozik a „hivatalosan elismert” tevékenységek közé, s az asztrológus sem elismert és szakmai jegyzékbe besorolt foglalkozás. Ez az egyik oka annak, hogy tanfolyamunk végén vizsgát nem kell tennie a hallgatónak, s az oklevél, amit kap, voltaképpen egy emléklap.

A másik ok, amiért mellőzzük a vizsgát, hogy ki-ki saját képességeinek és szorgalmának megfelelően tudja elsajátítani vagy sem ezt a kétségtelenül bonyolult, de szép és gazdag összefüggésrendszert tartalmazó tárgyat, amelyhez (az osztályozással értékelhetetlen) intuíció elengedhetetlen. Maga a hallgató dönti el tehát, hogy mennyi energiát szán erre, s egyáltalán: hogyan viszonyul a tanuláshoz.

Előadó: Gál Judit

Helyszín:
Aniola Központ
Budapest, VI. Budapest Csengery u. 45. II.em (33-as csengő)
Térkép

Kezdődik:
2013. márc. 04. hétfő 18:00

Helyszín:

Aniola Központ
VI. Budapest Csengery u. 45. II.em (33-as csengő)
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36205888801

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. jan. 31. csütörtök - 13:11

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre