2015.04.04. 12: 05 UTC - Az Idő Transzformációja a 777 rezgésével | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

2015.04.04. 12: 05 UTC - Az Idő Transzformációja a 777 rezgésével

2015. ápr. 04. 12:05
Kezdődik: 2015. ápr. 04. szombat 12:05
, találkozó, Dániel Zsuzsanna

Teljes Holdfogyatkozás április 4.

Mi a vérhold?

Amikor a Föld teljesen takarja a Holdat és barnás narancs színű fényben látszik. Különleges erőteret hoz létre ami most pozitív romboló erőket mozgat.

Ciklust ír le ez a jelenség, 2014-2015 évben és most lesz a harmadik fázisa.

2014. április 15. és október 8.
2015. április 4. és szeptember 28 és szorosan kapcsolódik a két napfogyatkozással 2015. március 20. és szeptember 13.

Ez az energia és információ csomag sorozat a Krisztusi Tudatosság egy-egy aspektusának szintjeit indítja be.

A tetrád 3. szintje április 4.-én áramlik be, összekacsolódva Thot 7. piramisával, az Európai piramissal (mentális síkon), a mítoszok és legendák piramisával, hogy korrigálja a torzult mintákat mind az egyházi, nemzeti, vallási, világi és kozmikus szinteken, és feltáruljanak a legendák valódi Idő szálai.

Hatalmas erők vannak mozgásban a Napfogyatkozás óta, és még fokozódik tovább, a Holdfogyatkozásig.

Nagyon ellentmondásos érzések kavarognak, vissza-visszatérő régi gondolat minták villannak fel, és zavarhatják meg eddig elért békédet. De ne félj, ezek az árnyékminták utolsó "sikolyai", már nem érhetnek el, nem vehetik el tőled azt a rengeteg munkát, amit végeztél magadon, hogy megtisztulj ezektől.

Csak tudd ezt, és maradj harmóniában. Mindez az Idő transzformációja miatt van. Ahhoz, hogy a jövő " ösvényei " szétterüljenek, vissza kell lépni a múltba, mert mindegyik te vagy. Nehéz megfogalmazni, a képek többet beszélnek. Az Időhurok mozgása, most egy megtisztult Időszálat teremt minden párhuzamos időben.

Az Időhorgonyok Silbury Hill UK, Nin Horvátország St. Nicolas templom, Athos Görögország- Macedónia St. Nicolas templom. Szent Nicolas, azaz Szent Miklós az Idő Uraként szimbolika.

A 777 kódja talán már megjelent neked is a mindennapokban. Ezen,a napon a 7. galaxis, a 7. dimenzió megjelenése, a Földi terekre Thot 7. Piramisa által vezetve megnyílik ez a portál, és beárasztja fényét a 777 piramison keresztül ami mint egy rács, háló terül szét a földön.

Egy hatalmas elektromágneses erőtér, ami nem csak az Idő transzformálását és a mítoszok korrigálását végzi el, de maga a misztikum. Olyan elérhetőségeket biztosít, ami arany korok tudása, technikája és bölcsességei.

Ez most a változás, a cselekvés ideje, minden erő ezt segíti, hogy az egyéni sorsok és a társadalom pozitív átalakulása megtörténjen.

A húsvét az újjászületés a magasabb dimenziók energiáival most csodákra lesz képes. Hagyd, hogy megtörténjen a változás életedbe, vedd észre jeleit. Fókuszálj a jövő felelősségteljes megteremtésére az egyéni utadon és a kollektív mezőben. A béke a boldogság a szabadság a bölcsesség és a szerelem korát építve.

És ne feledd, a tudás a tiéd, de minden tudásból adnod kell, meg kell osztani másokkal ami megosztható, amit tudsz. Ezzel leszel több, ezzel kapsz még többet belőle. Ez nem azt jelenti, hogy add oda mindened. Ez egy univerzális erőgenerátor, ami nem csak a szeretetre igaz hanem mindenre, amit uralsz amivel rendelkezel.

Namaste

2015.03.25.

Előadó: Dániel Zsuzsanna


Kezdődik:
2015. ápr. 04. szombat 12:05

Helyszín:

Bárhol a Világon
Egyesült Királyság
Elérhetőség
Beküldte: | 2015. márc. 27. péntek - 11:08

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre