Tantra tábor Siófokon | Önmegvalósítás.hu

Tantra tábor Siófokon

2015. ápr. 30. 10:00
2015. máj.. 03. 16:00
Kezdődik: 2015. ápr. 30. csütörtök 10:00
Balatonszéplak-Alsó, tábor, Huszti Sándor

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a kundalíni ébresztést? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?

A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban. Élet és halál tudatosítása, a dualitás feloldása, Istenek és Istennők tantrikus násza, földi halandók lelki egyesülése, a szépség és szeretet találkozása, ezek mind a tantra gyakorlatai, melyekben Te gazdagodsz, felfedezed belső értékeidet, csodálatos lényedet!

A táborban a tantra megismerését az egyéni gyakorlatokkal kezdjük, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során kapcsolódsz a partneredhez, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

 

A táborba jöhetsz a pároddal, de jöhetsz egyedül is, hiszen a páros gyakorlatoknál a résztvevők, megérzésük és szimpátiájuk által vezetve találják meg gyakorlótársukat.
A tábor hangulatát a szeretet, a kinyílás, az öröm és az érzékiség hatja át. Ha szeretnél ebben megmerítkezni, ne habozz sokáig, jelentkezz mielőbb!

 

Program:
Délelőtt, délután és este is a tantrával foglalkozunk: elmélyülünk a gyakorlatokban, meditálunk, megbeszéljük az élményeket, táncolunk, zenét hallgatunk, sétálunk, ...mindezt tudatosan átélve, belemerülve! 

Helyszín és szállás:
A tábort Balatonszéplak-Alsón tartjuk, egy Siófokhoz közeli üdülőtelepen. 
Szállásunk egy háromszintes épületben, 2 ágyas fürdőszobás szobákban lesz. Szép, tiszta szobák, rendezett környék..

Étkezés:
Az ebéd kétfogásos, a reggeli és vacsora svédasztalos, minden lesz benne, mi szem-szájnak ingere!

Utazás:
Autóval, vonattal és busszal is oda lehet érni. Tele-kocsi szervezésében segítek!

Ár: a 3 és fél nap program, szállás és étkezés összesen 39.000 ft.

A jelentkezés 20 eft foglaló befizetésével érvényes.

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Balatonszéplak-Alsó

Kezdődik:
2015. ápr. 30. csütörtök 10:00

Vége:
2015. máj.. 03. vasárnap 16:00

Helyszín:

Balatonszéplak-Alsó

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2015. márc. 19. csütörtök - 12:01

Hozzászólások

0 hozzászólás