AKIA ölelés előadás | Önmegvalósítás.hu

AKIA ölelés előadás

2010. márc. 22. 18:00
2010. márc. 22. 21:00
Kezdődik: 2010. márc. 22. hétfő 18:00
, előadás, Tudos Zsa Zsa

Egy földlakó életcélja, hogy azzá a fénnyé váljon, amivel az élete első pillanatában találkozik. Ez az út emberi kapcsolatokkal, összekötésekkel és kapcsolódásokkal van kikövezve. Ezek a fonalak rejtik a kulcsot az élet, a lét, a feladat és a lélek útjának megértéséhez.

A földi lét az érzelmek viaskodásáról szól, ezek rejtik a megoldandó feladatokat. Minden érzelem valakihez vagy valamihez kötődik, és minden érzelem mögött titkok rejlenek.

A 10 fokozatos előadás – műhely feltárja ezeket a titkokat és segít megérteni környezeted, kapcsolataid viselkedési módját a belőled áradó érzelmeken keresztül. Mindamellett segít a félelmeid eloszlatásában, mert megmutatja az utat a benned rejlő tudás felé.

“Amikor valaki megszül, spanyolul azt mondjuk dar a luz ami annyit jelent, hogy ad a fénynek. A magyar nyelv is nagyon szépen követi a példát mondván, hogy világra hoz. Ebben a kifejezésben a világ nem a földet jelenti, hanem világosságot, a fényt. Tehát a szüléssel az anya lehetőséget ad a növekedésre egy organikus energiának. Ha ez az energia megkapja a kellő útmutatást és támogatást, akkor egy napon maga is fényforrássá válik. Eléri a lét legmagasabb fokát, Napember, Rá lesz belőle, aki sugaraival beragyogja környezetét, utat mutatva a boldogabb élet felé. Tehát amikor valaki megszül, akkor igazából fényt ad.

Sok bolygón várnak a lelkek arra a lehetőségre, hogy megízlelhessék a földi életet. Ezeknek legtöbbje – mint Mars, Vénusz, Neptunusz – a Földdel azonos naprendszerben található. Mások - mint Ikrek, Rák, Oroszlán – a 12 állatöves zodiákus részei, amelyek közel 5 000 évig „irányították” a földlakók életét. Igaz, hogy már nincsenek hatással ránk, mert a Föld kilépett a hatósugárból, de az ott lakó lelkek egyik legkedvesebb úti célja rövid sátorozásra a Föld. Ezenkívül a 22 csillagképes elveszett zodiákus is szívesen ad kölcsön lelkeket, hogy részei lehessenek ennek a csodának, a fény születésének.”

(Zsa Zsa Tudos: Ölelés)

Belépődíj: 4000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges!

http://www.trigonstudio.hu/eloadasok_programok/akia_oleles_eloadas_1__2_...

Előadó: Tudos Zsa Zsa


Kezdődik:
2010. márc. 22. hétfő 18:00

Vége:
2010. márc. 22. hétfő 21:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2010. márc. 16. kedd - 10:31

Hozzászólások

0 hozzászólás