Kívánságok beteljesülése és gyógyulás deekshával Luca napján | Önmegvalósítás.hu

Kívánságok beteljesülése és gyógyulás deekshával Luca napján

2009. dec. 13. 10:00
2009. dec. 13. 18:00
Kezdődik: 2009. dec. 13. vasárnap 10:00
, workshop, Bata Zsuzsi, Burger zoltán

Most vasárnap (december 13-án) Luca napja van, amikor a néphit szerint a boszorkányok seprűjükön repülnek a Gellért hegyre. Veres Kriszti (Avalon papnője) szerint:

Sötét Hold idején megnyílik a világok közötti átjáró, a lélek ismeretlen része tátongó sötét kapuként magába szippant, a Sötét Hold lehetőség az elengedésre, lelkünk mélyébe tekintésre, a mélyből az igazgyöngyök felszínre emelésére, a gyógyulásra és az új kezdetekre.
Régen a papnők Sötét Hold idején átadták magukat a mindent körbeölelő sötétnek, napokon keresztül meditáltak, imádkoztak, figyeltek a lélek csendjéből hallatszó igazságra, melyből továbbszőtték a holnap szövetét.
Az ősi Egyiptomban az „Órák Hölgyei” végigtáncolták az éjszakát, és táncukkal tartották nyitva a kaput, melyen keresztül reggel a nap fénye vissza tudott térni az éjjel mélyéről az égboltra.

Mi ezen a napon „Luca napi vágyak, kívánságok beteljesülése és gyógyulás minden szinten deekshával” címmel egész napos programot tartunk – Időpont és helyszín: december 13. (vasárnap) 10.00-18.00 óráig - Indigókék Pránaközpont (Budapest, III., Kisbojtár utca 16.)

Karácsony szent estéhez közeledve az emberek szíve tele van vágyakozással, és várakozással néznek a közelgő új év felé. Talán még bizonyos fogadalmak is elhangzanak: pl. jobban vigyáznak majd az egészségükre, tele vannak új tervekkel, amelyeket szeretnének meg is valósítani, stb. Úgy gondoljuk, hogy a következő év (2010 igen szerencsés évünk lesz) fogadásához és sikereink bevonzásához, élvezetéhez először fel kell készülni, befogadóvá válni. Ebben segítünk nektek ezen az egész napos programon.

Mi fog történni?
- Az elengedéssel beindul a gyógyulási és tisztulási folyamatotok fizikai-lelki és szellemi szinten.
- A kapcsolataitok rendeződnek.
- Olyan hasznos tanításokat kaptok (egy tananyagot állítottunk össze nektek), amelyeket könnyedén be tudtok építeni a mindennapjaitokba egészségetek megőrzése, energiaszintetek magasan tartása és tudatosságotok növelése érdekében.
- Személyre szabott hatékony fénypiramis-védelemmel és vírushálóval (tekintettel a különböző vírusveszélyekre) látunk el benneteket.
- A program végén pedig kinyilvánítjátok magatokkal hozott vágyaitokat a csodálatos ősi, indiai Paduka-szertartáson.

Mi lesz a feladatotok ezen az egész napos programon?
Egyszerű! Hozzátok magatokkal a vágyaitokat, dőljetek hátra, és fogadjátok be az áldást. A program alatt intenzív deeksha-energia és az Isteni Jelenlét megtapasztalásában lesz részetek.
Felkészülésként: Fogalmazzátok meg a vágyatokat, vágyaitokat és hozzátok magatokkal.

Mit hozzatok magatokkal és miben gyertek?
Az erőteljes tisztulási, gyógyulási folyamatok miatt könnyű rágcsálni valót, gyümölcsöt és elegendő ivóvizet.
Papírzsepit, polifomot-takarót-kispárnát (fontos, hogy kényelmes vackod legyen), füzetet-tollat (hogy az élményeidet, megtapasztalásodat le tudd írni).
Kényelmes ruházatban gyere.

Részvételi szándékotokat pénteken délig jelezzétek vissza nekünk:
Burger Zoli: sloopester@gmail.com
Bata Zsuzsi: bata.zsuzsa@bp12ker.hu

Nagyon nagy szeretettel várunk Mindenkit! Zoli és Zsuzsi

Előadó: Bata Zsuzsi Burger zoltán


Kezdődik:
2009. dec. 13. vasárnap 10:00

Vége:
2009. dec. 13. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620354
Telefon: 
+3670454
Beküldte: | 2009. dec. 07. hétfő - 10:49

Hozzászólások

0 hozzászólás