Regisztráció törlése

Regisztráció törlése

  1. A regisztráció törlésével megszűnik a jogosultságod, hogy hozzáférj (szerkeszd) az eddig beküldött tartalmaidat. A Hírlevéli tagságodat ez nem érinti, azt külön kell megszüntetned.
  2. A regisztráció törléséhez be kell jelentkezned a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval. / Ha ezeket elfelejtetted, akkor az emailcímed segítségével is be tudsz lépni innen!