Nembeli tükör | Önmegvalósítás.hu

Nembeli tükör

Hozzászólások

17 hozzászólás
Tükör elv? Szerintetek?
2009. augusztus 22. szombat, 18:03 | tour_guider (útkereső)

Tükör elv? Szerintetek?

Ahogy mondod!:)
2009. augusztus 22. szombat, 19:08 | Nagy Edit2   Előzmény

Egészen biztos lehetsz benne, hogy tükör. Merthogy még a legutolsó fűszál is amire felfigyelsz tükör. Minden belőlünk indul ki, és azért látjuk olyannak amilyen, mert mi azt "vetítjük" rá. Önmagában semmi semmilyen, pontosabban pont olyan, amilyen, csak mi másnak látjuk. Ahány ember, annyi világ.:)))

Lehet, hogy homo vagy, (csak nem tudod), és mint írtad félsz felvállalni.
Lehet, nem vagy homo, (csak ezt sem tudod), ezért foglalkoztat a dolog.

Azzal foglalkozunk, amit nem tudunk. Ami bennünk helyén van, az fel sem tűnik, vagy ha észrevesszük, konstatáljuk és megyünk tovább, semmit nem mozgat meg bennünk.

Mivel minden családban van valamilyen "nyomvonal", nemhiába szerveződnek egy családdá a hasonló nemtudással rendelkező lelkek, ezért hűen tükrözik Neked az uncsitesók, hogy Te van mit "kapirgálnod" ezen a területen.

Javaslat: Önismeret, önismeret, önismeret

Vagy marad a zűrös kétség :))))

Ijesztő
2009. augusztus 22. szombat, 19:12 | tour_guider (útkereső)   Előzmény

Szia Edit!

"Lehet, hogy homo vagy, (csak nem tudod), és mint írtad félsz felvállalni."

Ezzel a mondatoddal megijesztettél.. vagyis az egómat... :( Biztos, h van mit helyrerakni. Igazából egy moslék kapcsolat után jöttek elő ezek a dolgok. :S

Az jó
2009. augusztus 22. szombat, 19:47 | Nagy Edit2   Előzmény

Az jó, ha megijedtél, mert akkor legalább őszintén tudsz Magadra, az érzéseidre figyelni, és legalább tudod, min kell dolgoznod.

Mi az, hogy moslék kapcsolat? Az a kapcsolat Te voltál, Téged tükrözött. Ha le moslékozod, azzal Magadat húzod le.
Ott tartottál, olyan problémákra mutatott rá, amitől mosléknak érezted.

Megosztod?

Röviden: volt egy 2 éves kapcsolatom, amin ebból 1 év gondtalan
2009. augusztus 22. szombat, 23:01 | tour_guider (útkereső)   Előzmény

Röviden:

volt egy 2 éves kapcsolatom, amin ebból 1 év gondtalan volt(viszonylag, mert tudtunk egymásra figyelni... ekkor még nem éleződtek ki a személyiségek különbségei), aztán jött volna egy szakítás 1 év után, amikor is összeköltöztünk és innentől kezdve beindultak az események, ő dolgozott én iskolába jártam. Elkezdtünk távolodni személyiségben egymástól, fel kellett kelni az álomból és szembesülni a valósággal... nem ment, húztuk nyúztuk a dolgokat... ő arc volt én meg szenvedő, amikor én voltam arc, akkor ő a szenvedő..... lakáscsere(albi) adjuk esélyt a dolgoknak.... rétestétszta.. szakítás, majd egy ideig együtt éltünk csak úgy... közben volt egy kisebb kapcsolatom, ami kész szenvedés volt... nekem nő kellett volna, neki pénztárca, mivel egyikükn se az volt, ami a másiknak kellett volna, ezért szétváltak útjaink és a végén volt egy csúnya balehé.. ... szóval picit hagytam magam megtépázni, és azok után jött, amit fentebb vázoltam.....

röviden.... (-:

T_G

Aditi képe
Nembeli félelmeink kontra tudatosság
2009. augusztus 22. szombat, 23:27 | Aditi

Szia!

Azt mondom: ne félj. A félelem illúzió. Mindig. Vizsgáld meg, mi az oka a félelmednek. Jelen esetben néhány könnyen beazonosítható. A homoszexualitást, a másságot, bármennyit is beszélnek róla a pszichológusok, "gondolkodók", ezoterikusok meg a "tudatosodók" stb. nagyrészt nem fogadták el a társadalmak. Homokosnak lenni kockázatos. Mit szól a család, mit szól a világ. A homo-, és biszexuálisok nagy szája, lázadása, és magamutogatása (tisztelet a kivételnek) pedig nagyrészt önámítás, és úgyszintén félelemből való. Amolyan vademberes ökölrázás, hogy megmutassák, ők erősek, ők egy "külön" társadalmat alkotnak, amely szemben az ortodoxiával "szabad", és igazságos.. Valójában csak nagyon szeretnék ha elfogadnák végre őket, és legfőképpen azt, ha ők maguk végre őszintén el tudnák fogadni a másságukat... A szabadosságuk, a bizonygatási kényszer, hogy "ebben a világban pedig már mindent lehet" éppen a tudatosságuk hiányát bizonyítja..

A dolog mélyén az rejtőzik, hogy még mindig ebben a témakörben is, csakúgy mint sok másban, nem tudunk egészséges autonómiánkkal élni. Levetkőzni az ego kényszerét, amely csak a mások elfogadása, legitimmá tétele után hajlandó értékelni és elfogadni önmagát. Pedig a természetben a dolog pont fordítva működik. A fenyő kinő a többi féle fa között, ha meg tud élni, és nem kérdez meg senkit arról, vajon zavaró-e hogy nem olyan, mint a többiek...

Hogy miért félsz? Mert egy olyan társadalomban élsz, ahol az emberek többsége az alapján ítéli meg magát, ahogy mások megítélik. És eddig te is így éltél. Vagyis most választanod kell: vagy bedugod a fejed a homokba és elsunnyogsz magad (a vágyad, a felfedezés) elől, vagy valóban szabaddá válsz, és járod azt az egyéni utad, amit úgy érzed járnod kell. De ehhez le kellene tenned a tanult ítéleteket, ami alapján a te egód is nagyon keményen megítél téged. Választanod kel az egód és magad között. Ez mindig nagy döntés, és mindig félelmek előzik meg. Dönthetsz: a félelmet vagy önmagad választod. És persze ne feledjük el: mindkettőnek következményei vannak!!! Ezzel együtt döntés a döntés!

Csak hogy ne turbózzon annyira az egód, hadd segítsek egy kicsit: a tested a te tested. Az "csak" a tested. használod. Táplálod, és tisztítod, hogy fenntartsd, de nem ez az elsődleges feladata. Hanem a tapasztalatszerzés. Még csak nem is a fajfenntartás (legalábbis nem szellemi szempontból, az pusztán ösztöni késztetés) hanem az örömszerzés. A testünk is egy eszköz, a szeretet eszköze. Amit szeretettel, tisztelettel használsz magad és mások örömére, rendeltetésszerűen, azzal örömet szerzel magadnak és másnak. Még nemiségünkben is csak látszólag különbözünk ezen a szinten. Hiszen mind férfiak, mind nők tudatok vagyunk, döntési lehetőségekkel, a tudás és a tapasztalatok megszerzésének lehetőségével, értelemmel, lélekkel, és testtel. Csak egy kicsit más formájú testtel.

Minden bűntudat, és félelem, tiltás, és korlát, amit a test szexuális használatával kapcsolatban felgyűjtött a "nemes" emberiség hamis. Tévedéseken, rossz érzelmeken, hamis érdekeken alapszik.

A valóság az, hogy mindent szabad a testtel tenned, amit szeretettel teszel, és a test működését (és természetesen a partnerét is) tiszteletben tartva. A "szeretettel" itt annyit tesz, hogy az örömszerzés tiszta motivációjával, odaadással, odafigyeléssel (nem valamiféle érdekek vagy más motivációkkal a háttérben). Ez a tudatos szexualitásról szól. Ennyi.

Hogy miért kering ennyi vita, tévedés, indulat, félszeg és álnok mosoly, bűntudat, félelem stb a szexualitás körül? Én úgy fogalmaznám meg, hogy a szexualitásunkra is kétféleképpen lehet tekinteni. Egoval (félelemmel, előítélettel) és tisztán (a természet adta önmagunk természetes elfogadásával) Van egy szép mondás erről:

" a ruha csak arra való, hogy eltakarjon a tisztátalan tekintetek elől.."

Vagyis azok elől, akik nem tudják örömmel, és feltételek nélkül, szabadon és boldogan elfogadni a testet, mint ajándékot, és azokat a lehetőségeket, amelyek ebben rejlenek. Irígységük, sóvárságuk, szégyenlősségük, bűntudatuk, félelmeik határozzák meg őket, ezzel a tekintettel tekintenek magukra és másokra. Ezek alapján és mások hasonló ítéletei alapján ítélik meg magukat, és másoktól is ezt várják el.

Mivel olyan világban élünk, ahol sajnos a többség így lát, és még csak nem is tudja, ezért jobb, ha mi sem járunk ruhátlanul... :)

De teljesen más dolog így viselni a ruhát, mint félelemből.

Te választhatsz. Légy szabad és tiszta abban, ahogy viszonyulsz magadhoz és másokhoz. Örülj és élvezd, amid van.. :) Viseld a tested is, mint egy ruhát, szellemed, tudatosságod tiszteletreméltó, ruháját, Isten alkotását, és dönts szabadon, mire használod szeretettel!

Bármi lehet az életedben, ismerd fel, szabad vagy, te döntesz róla! És egyetértek Edittel, valószínűleg éppen azért kaptad ezt feladatul, mert "lenézted" a másságot. Ezért most megtapasztalhatod magad másnak.. Egyetlen célja van: hogy rájöjj: az ítélet felesleges és hamis dolog. Csak azért van az egész, hogy ne ítéld meg magad, mert csak az ítéli meg a másikat, aki magát megítéli...

És ne félj, mert nincs mitől. A te életedről és a te testedről neked és csak neked van Isten-adta jogod dönteni, amiért senki nem büntethet. Tedd bölcsen, úgy, hogy ne botránkoztasd meg a nem-látókat, de tudd, hogy szabadságod jogával, természet-adta lehetőségeddel élsz.

Ne ítéld meg magad és ne foglalkozz mások ítéleteivel. Csak élj, de szeretettel tedd!

Namaszte

Aditinek
2009. augusztus 23. vasárnap, 0:08 | tour_guider (útkereső)   Előzmény

Szia Aditi!

Köszönöm a hozzászólásod. Energetikailag annyit fűznék kiegészítésnek a legelső bekezdésemhez, hogy alapból érzelmileg nők! ez stimm! szexuálisan már inkább valami gáz lehet, amert ilyenkor a keresztcsonti csakrám érzem nem jó. Asszem túl pörög alapból valamiért. (gátlások, félelmek - szerintem) És amikor ilyen jut az eszembe, akkor érzek egy fajta feszítő érzést ott. Szerinted? Mi lehet? és hogy lehet harmóniába hozni vagy legalább is leállítani.

Az nem tudom, h mennyire számít, de akár napi szinten (többször is) "fényesítek". Egyszer pár napig leálltam és akkor érdekes érzetek voltak a keresztcsonti csakrám/nál/ban.

Gondoltam, hátha fontos lehet. (-:

Aditi képe
Energiák felszabadulása
2009. augusztus 23. vasárnap, 22:26 | Aditi   Előzmény

Szia!

Szerintem egyszerűen csak kezdesz felszabadulni. Amikor ez megkezdődik szellemileg (vagyis agyban, szívben), még akkor is ha nem tudatos, érzékelhetővé válik a változás a testben is. Foglalkozol rendszeresen energetikai gyakorlatokkal? Tapasztaltál hasonlót meditáció kapcsán? Szex után?

Egy másik írásomban itt (a tudatos szexről) írtam, hogy nekem egyszer egy szexuális élmény után spontán elindult a kundalíni energiám felfelé. És arra is emlékszem, hogy kivételesen ellazult voltam, már szex előtt is... A szexxel, minél tudatosabban csinálod (akár egyedül is), ugyanúgy felszabadíthatók a szellemi energiák, mint a meditációval, vagy a jógával...stb.

Minél nyitottabbá és elfogadóbbá válsz a világ felé, annál több energia áramlik át rajtad, minél nyitottabb vagy magaddal kapcsolatban, annál intenzívebben felfedezed, mennyivel több lehetőséggel élhetsz szabadon a Földön, mint azok a szűkös keretek, amit tanítottak nekünk... és ez felébreszti az alvó szellemed, aki tudja, hogy az egész Élet, egy nagy játék.... egy hatalmas játszótér..... és ha szeretettel játszod, az energia végtelen és csak áramlik.....

És azzal tudni kell kezdeni valamit. A tudatossággal, a nyitottság fokozódásával megnőnek a szexuális energiák (az első hely, ahol az élet-energia törvényszerűen "feltör"). Két dolgot lehet tenni: szexelni, vagy feltranszformálni az energiát. Ez utóbbihoz tanítanak meditációkat, de ha csak arra gondolsz, mennyi szexuális energiát lehet pl. egy műalkotásba belefeccolni (vagy bármilyen inspirációval, odaadással végzett alkotó tevékenységbe), ez az út sem rossz. A meditációk azonban hatékonyabbak.

Egy idő után nagyon megnőhet az energia, és nem jó a az első és a második csakra szintjén kisütögetni állandóan, és nem is elegendő. Sajnos én nem tudok ilyen módszert leírni neked, meg kellene kérdezned egy jógit (azok mindig tudnak), és arról is amit írtam. (mindig több forrásból szerezz információt!)
Nálam spontán szoktak történni a dolgok, én ált-ban energetikai gyakorlatokat csinálok (pl. keringetem az energiát a gyökércsakrától a gerincen át a harmadik-szemig, és vissza, elöl a második csakráig, körbe), amikor nem tudok mit kezdeni ezekkel az energiákkal, vagy imádkozom (meditálok), vagy még ami használni szokott: a földbe vezetem őket.

Aggódni semmiképpen nem kell a megnövekedett szexuális igény miatt, és a nyitottság miatt sem, de nem árt módszereket találni a levezetésre, és blokkokat oldani, hogy felfelé tudjon transzformálódni.

Két dolgot nem kell tenni: agyalni, meg félni. Ezekre semmi okod. Amíg dolgozol azon hogy egyensúlyba hozd magad, úgy, ahogy jólesik, addig semmiképpen sem. Ezek törvényszerű folyamatok, figyelmeztet a tested, hogy a szellemed továbblépett, és most tessék utána menni. (Tudatosodni, mi mire való, ki is vagy a történetben, mire vágysz, mit akarsz kipróbálni......stb). Soha ne azt kérdezd. "Mit tegyek, h újra "normális legyek"?" Az már nem leszel, hálistennek. Az energia-érzetek, amiről beszámoltál, egyértelműen a kundalíni energa éledezésére utalnak.

De innen az energia feltranszformálásáig vezető úton még sok feladat vár.

A rendszeres relaxáció is oldhat blokkot (ha tényleg lenne a gyökér-csakránál). A test ellazítása után figyelj az energia-érzeteidre, és képzeld el, ahogy a Föld energiája a talpadon keresztül felfelé áramlik, át a gerinceden, ki a korona-csakrán. Nekem annyira szokott oldani, hogy szinte rángatózom néha, olyan mint egy-egy kis villámcsapás, ahogy kioldja a blokkot. ha ez nem működik, keress olyat, ami bejön. Rengeteg technika létezik. de mindegyik csak rendszeres gyakorlással válik hatékonnyá.

Ha ez van, amit írtál, (ha ezúttal jól értettem), akkor nem arról van szó, h a fiúkhoz vonzódsz, egyszerűen csak felszabadulnak a szellemi energiáid. Ami egyébként részben azt is jelenti, h egy idő után nem válogatsz, mert megszűnnek az ítéleteid, és az elválasztásaid. De ez ugyanakkor azt is jelenti hogy választhatsz milyen életformát élsz. Csak ezúttal nem gátlásból, előítéletből, vagy a betanított sémák alapján választhatsz, hanem szabadon. Ugyhogy semmit nem kell leállítani, mert nem vagy beteg. csak fejlődsz.

Ne ijedezz, és ne hidd el senkinek, hogy "bűnös" vagy, hogy van valami még fel nem fedezett hibád, amit "meg kellene fejteni". Ezek zsákutcák. Ne agyalj és ne keress felesleges okokat. Csak technikákat, amik segítenek a fejlődésedben.

Namaszte

Namaszte ! Vitatkoznék + kérdeznék .... Mit akarnak elfogadtatni
2009. augusztus 23. vasárnap, 11:45 | Névtelen úton levő (útkereső)   Előzmény

Namaszte !

Vitatkoznék + kérdeznék ....

Mit akarnak elfogadtatni a másság címszó alatt ?

Identitás zavar ?

Vagy csak az önzés legmagasabb foka ?

Én úgy gondolom " csak " rendeltetésszerűen
akarom használni az éjszakát amikor alszom.

A másik az ablak alatt dorbézol,ő is úgy gondolja
,hogy rendeltetés szerűen használja az éjszakát...

Mi a rendeltetése a testnek az örömszerzésen+lét+
fajfentartáson kívül ? ez utóbbiakhoz nem kell tudatosság ?? !!

Mihez képest szabad ?és mihez képest tiszta ?

Valóban isten nem büntet !
Ezért nem is hordozza helyettünk azt , amiket az ilyen ,
olyan cselekedeteink által okozunk testünknek és lelkünknek.
Az összes következményt testi lelki szinten CSAK mi hordozhatjuk
és hordozzuk az " emlékét " a teljes megtisztulásunk után is.

Mi a bőlcs ?

Ki a bőlcs ?

névtelen úton levő

Aditi képe
Mit nem értesz?
2009. augusztus 23. vasárnap, 22:32 | Aditi   Előzmény

Szia Névtelen!

Túl sokat kérdezel, és igazából nem rétem, mit nem értesz...

Mire vagy kíváncsi?

Namaszte (tisztelet a benned élő Istennek)

Aditi

Kedves T-G ! Alapból ,hogyan értsem az első mondatodat ? névtele
2009. augusztus 23. vasárnap, 17:22 | Névtelen úton levő (útkereső)

Kedves T-G !

Alapból ,hogyan értsem az első mondatodat ?

névtelen úton levő

Az Adámtól és Évától mondatot? az úgy, hogy a kezdetektől.
2009. augusztus 24. hétfő, 12:42 | tour_guider (útkereső)   Előzmény

Az Adámtól és Évától mondatot? az úgy, hogy a kezdetektől. Elindítottam valahogy a gondolatot s más lett belőle.

HA erre gonfdolsz konkrétan:
"Alapból lenéztem a homoszexuálisokat és a biszexuálisokat, igazából féltem/félek, hogy olyanná válok és ha kiderül megvet a körülöttem lévő barát, rokon, családtag..."

akkor ide leírom neked, hogy is kellene jól olvasni. előfordul, h bakizok, okos vagy, gondolom ettől függetlenül nem okozott gondot a mondat megértése.

Alapból lenéztem a homoszexuálisokat és a biszexuálisokat, igazából féltem/félek, hogy olyanná válok én is és ha kiderül ez a dolog, akkor megvetnek a körülöttem lévő barátok, rokonok, családtagok...

(-:

Biztos
2009. augusztus 24. hétfő, 12:55 | Névtelen (útkereső)

Annyi biztos, hogy nem véletlenül foglalkoztat ez a téma. A homoszexuálisokat azért nézed le mert a benned meglévő ilyen irányú lenyomatot is lenézed.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy te is a saját nemedhez vonzódsz, lehet, hogy előző életeidből hozod, amit most kell feldolgozni.
Szerintem tök mindegy, hogy az unokatesók, vagy te homosexuális vagy e, vagy sem. Azt értsd meg, hogy mi a te dolgod ezzel és azt próbáld meg/feloldani.
Egy másik írásodban olvastam, hogy papa-mama problémáid is lehetnek. Lehet, hogy ez a kettő összefügg...
A lényeg, hogy szeresd magad akárkihez is vonzódsz!

Üdv!
Hédi

Hogyan olvassunk a tükörben?
2009. szeptember 03. csütörtök, 11:34 | Karmatörlő (útkereső)

A földi világ egy tükör. Nem szimpla tükör. A tükörben csak őszintén lehet olvasni. Ha hazudsz magadnak is, akkor nem tudsz benne olvasni.
A tükörben lehet olvasni hirtelen felindulásból és szisztematikusan is. Mindkettő hatékony módszer. A jellege más. Nagyon pontosan emlékezz, hogy miket gondolsz, mondasz, írsz le vagy teszel. Hagynod kell, hogy kijöjjön belőled. Ami kijött, azt kell majd átválogatni, arra kell reflektálni. Nem tudod elrontani, legfeljebb nem jutsz előbbre.

1. Először is a tükörben látható dolgokat kell egészen pontosan leírni. Mit látsz benne? Mindent el kell mondanod vagy le kell írnod. Ítélkezz bátran, hozzátartozik az őszinteségedhez. Magadnak csinálod, tiszteld magad annyira, hogy nem hazudsz magadnak.

2. Azután kérdezd meg magad, hogy mi zavar benne? Csak őszintén.

3. Egészítsd ki a történetet a másik felével. Ez a tükör egy jelentős része. Ez először nehéz, de gyakorlat teszi a mestert.

Például:
1. Nagyon zavar, hogy a barátnőm állandóan nyafog és annak kell történnie, amit ő akar. Erőszakos és hisztis, folyton hiányol valamit, amire nem vagyok képes, nincs orgazmusa, én viszont hamar elsülök, nem vagyok elég jó szerető.

2. Semmi se elég neki, mindig leszól.

3. Nagyon zavar, hogy a barátnőm állandan nyafog és annak kell történnie, amit ő akar. Én meg csak hallgatom és mint egy papucs megcsinálom az egészet, vágom hozzá a jópofát, dolgozom, mint állat és megjátszom magam, elnyomom magam és mégcsak észre sem veszi, hogy én mit szeretnék. És nem küldöm el a francba, hogy ha akar valamit, akkor talán tegyen is érte, miért tőlem vár mindent.

Erőszakos és hisztis, nekem meg erőszakot kell tenni magamon, hogy mindezt elviseljem, nem szólok be neki, mert attól félek, hogy elveszítem, pedig milyen jó a szex vele, olyan feszes, gyönyörű a teste, mindig megkívánom, amikor behatolok, enyém a világ. A farkam miatt mindenre képes vagyok érte. Meg az enyém ez a csaj és mindenki irigyel érte. Ha vele vagyok, igazán férfinek érzem magam, az ő pasija vagyok, vagyok valaki, van nőm, igazi pasi vagyok. Amilyen jó nő, persze mindig elsülök, képtelen vagyok türtőztetni magam. Azt mondja, hogy nem vagyok elég jó szerető, pedig még pornót is nézek, hogy kikupálódjak, megtanultam rendesen nyani is. Nincs annyi pénzem, mint a mercisnek, nem tudok neki mindent megvenni, de az összes lóvémat ráköltöm és még ez is kevés neki. De még mindig velem van.

Most olvasd el úgy a történetet, mint egy regényt. Mi a baja a fickónak?
Erőszakot tesz magán, elnyomja magát, nem fejezi ki az érzéseit, nem áll ki magáért, nem becsüli magát.
Ez pontosan a lány viselkedésének tükörképe.

A tükörkép sosem a társkapcsolatra vonatkozik, hanem arra, ahogyan magunkkal bánunk.

Ez a kezdet.
Mert akkor most, ha már ezt tudod, hogy nem becsülöd magad, akkor hogyan becsüld meg? És mit kezdj a nővel? Eljött a fejlődés és próbálkozások ideje.

A nembeli tükör
2009. szeptember 03. csütörtök, 11:48 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A leírásodból kitűnik, hogy a párkapcsolatod megtépázta férfiasságodba vetett hitedet is, ezért most megkapod ennek a tükrét.
Rejszolni jó, különösen, ha a dugás stresszes, mert a csajok kielégítése nem megy, a férfiánusz meg nem vonz különösebben.
A következő kérdésed szerintem legyen az, hogy hol lehet tantrikus szexet tanulni, akkor kikerülsz ebből a mégis most pasival vagy nővel szexeljek kontextusból.

Szerintem a rokonok sorsa simán lehet független a miénktől. Bár
2009. december 15. kedd, 1:10 | Tilia (útkereső)

Szerintem a rokonok sorsa simán lehet független a miénktől. Bár persze nem véletlen, hogy ki kivel rokon, de nem biztos, hogy ennek van jelentősége rád nézve. Azért mondom, mert ezt tapasztaltam. Életem és felfogásom már nem hasonlít szüleiméhez, bár sokat köszönhetek nekik, de teljesen más utat járok be. Vagy többi rokonom is mondhatnám.
A másik, hogy az ilyen történetek középpontjai nem mi vagyunk. Hogy ennek vagy annak a hozzátartozónak miért olyan az élete, az nem belőlünk indul, legalábbis úgy vélem, hogy az okok keresésére nem önmagunkat kell középpontba állítani. Legalábbis azt tapasztaltam. :)

Szia! Ha elfogadod,leírom én is a véleményem :-) Szerintem nincs
2010. április 28. szerda, 13:26 | Névtelen (útkereső)

Szia!

Ha elfogadod,leírom én is a véleményem :-)
Szerintem nincs gond Veled....de szerintem valóban jelzéseket kapsz arról,hogy valami nincs egészen a helyén Benned . Ha végig olvasod,amit írtál..szerintem benne a válasz minden kérdésedre és félelmedre :-)
Hisz az ember elsősorban mindig önmagának mondja ,amit mond...azaz tükör :-)
Talán vannak rossz és nem feldogozott emlékeid előző kapcsolataidból....
Ha a tudatalattiban negativ program kap helyet, akár egy meggondolatlan ,de kimondott gondolat:pl. egy szakitas után a csalódás miatt tesz az ember ilye-olyan kijelentéseket....soha többé nem akarok pasit, inkább leszek leszbi,mint hogy még 1x pasim legyen......aztán a negativ érzések és gondolatok táplálják ezeket a programokat,ezek a programok előbb-utóbb dolgozni kezdenek az emberben .És ha az ember nem tudja feldolgozni a félelmeit, sérelmeit....akkor felbomlik az egyensúly a női és férfi oldal között.
Én úgy gondolom, azt kellene megnézned,hol az a pont,ami miatt elutasítod a másik nemet....akár előző életbeli sérelem is lehet az oka....és azt kell feloldani :-)
...szia ..Heni