Reflux és önsajnáltatás | Önmegvalósítás.hu

Reflux és önsajnáltatás

Hozzászólások

4 hozzászólás
kiút??
2012. április 11. szerda, 14:30 | Timcsiling (útkereső)

Kedves Sanyi!

Ez így leírva nagyon szép és egyszerű! Köszönjük!

ezen a felismerésen már túl vagyok... tudom mi okozz a stresszt nekem.. viszont erőtlennek érzem magam a meglépésekhez.. a változtatásokhoz.. azt is tudom pótcselekvésképpen ülök a gépnél sokat..
ez 1 mókuskerék.. plussz a félelmek... naponta úgy fekszem oké holnaptól máshogy lesz és bumm beindúl a kerék.. aztán jön az önostorozás már megint nem stb..
azt is sejtem uj célok kellenének , csak a sok agyalás melllet nem bírok.. ill addig eljutok hog ykitalálom aztán ennyi.. rengeteg technikát kipróbáltam.. ez az hogy csak próbálgatok..
Szóval én is keresem a választ miért jó ez az önsajnálat, amit magamnak köszönhetek??? nem tudom, pedig az alapot ha megnézem isteni dolgom van, mindenem megvan..
hogy lehet ebből kilépni, tudom csináljak valami újat--- belefáradtam..

Domoszlai Katalin képe
Érdemes megnézni a Mi a csudát tudunk a világról
2012. április 12. csütörtök, 8:05 | Domoszlai Katalin   Előzmény

című filmet.

http://www.youtube.com/watch?v=bZrYUAf8cZ4

A hosszú ideje fennálló állapotok függést hoznak létre. A függés alapja az ismeretlentől való félelem, a kényelem, az energiátlan állapotok. A pozitív cselekvési minta hiánya. A változás minden esetben magában rejti a fenyegető veszélyt, hogy a helyzet még sokkal rosszabb lesz, a megszokott, kezelhető, élhető rossznál is rosszabb.

Az önsajnálatról való leszokás legalább olyan kemény, mint például leszokni a dohányzásról, az alkoholról vagy lefogyni x kilót.

Ezért érdemes segítséget kérni és elfogadni. Kisebb, bevállalható lépéseket megtenni és ezeken belül elért sikerekkel alátámasztani a folyamatot.

Az első lépés mindenképpen a döntés meghozatala. Utána érdemes több részre bontani az átalakulást. Az egyik a fizikai test oldaláról történik, a személyiségnek legjobban megfelelő, örömszerző mozgás kiválasztása és gyakorlása, a jógától a falun gongig, a csi kungtól a niáig széles a választék. Én a falun gongot gyakorlom, napi három órányi plussz energiát ad.

A másik a belső, lelki munka, amit el lehet kezdeni az önismereti napon a Sanyival. Jól érzed, Timcsillag, kevés látni és elfogadni a probléma létét, az okokat meg kell tudni szüntetni, a személyiséget át kell alakítani, ehhez módszereket kell megtanulni és rendszeresen gyakorolni.

A harmadik komoly erő a közösség ereje. Tartozni egy önmegvalósító csoporthoz, látni a többiek sikerét, élvezni a szeretetüket és elfogadásukat. Támogató hátországot létrehozni.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A változtatáshoz nem elég új célokat kitűznöd, hanem még sok-sok
2012. április 12. csütörtök, 19:39 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A változtatáshoz nem elég új célokat kitűznöd, hanem még sok-sok más dologhoz értened kell, hogy sikerre juss!
Például hiába vannak elhatározásaid, azok elérésében a saját félelmeid és gátlásaid akadályoznak leginkább. Addig viszont egy tapodtat sem fogsz haladni, amíg ezen félelmek és gátlások legjavát fel nem számolod. Erre létezik módszer, csak valószínűleg nem ismered, ezért nem használod.

Minden személyiség, minden probléma valahogy összegubancolódott. Amilyen sorrendben összegubancolódott, ugyanolyan sorrendben ki is lehet oldani. Mindig van megoldás, csak ezt a problémájába beleragadt és önismereti oldásban nem profi ember sokszor nem látja, ezért kívülről kell ránézni, egy hozzáértőnek, hogy megmutassa a kivezető utat.

Tudással és gyakorlással idővel mindenki felfejlesztheti magát arra a szintre, hogy önállóan is képes meglátni és megoldani a problémáit, addig azonban sokat kell tanulni!

Javaslom, hogy kérd önismereti szakember segítségét és közben kezd el megtanulni az önismeret alapjait, technikáit és hozzáállását!

Timcsiling /Kiút
2012. május 10. csütörtök, 11:24 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Timcsiling >> a legegyszerübben úgy tudsz ebből a mókuskerékből végre kikecmeregni, ha:
1. felkeresel egy -valóban hiteles és tapasztalt asztrológust (a legjobb egy karma-asztrológus) >>tehát nem olyat aki jósolgat.. hanem olyat aki feltárja "ÉN"-edet, rávilágit Sorsfeladatodra, képességeidre, netán hiányosságaidra, >> tehát hozzásegit a valós önismerethez, ami után már te magad is tudni fogod, mit kell tenned, merre kell lépned, milyen célokat érdemes kitüzni magad elé, és hogy hogyan indulj neki a célok megvalósitásához!
2. érdemes egy családállitásra is elmenni (akár többre is ha van időd- illetve lehet hogy többet is ki kell próbálnod, mert mindenkinek más-és más "jön" be), mert ahhoz, hogy tudd, hogy TE ki vagy, mi vagy, mi célból jöttél a világra, ismerned kell a gyökereidet is, és az onnan hozott -esetleges- "problémákat" gátakat, és "erősségeket" stb..-ket is!
3. ... kezd kicsiben... eleinte csak apró célok kitüzésével és megvalósitásával... de légy kitartó, és következetes, és ha mégis néha-néha még az elején vissza is esel, ne legyen önmarcangoló lelkiismeret furdalásod!... a lényeg, hogy egy-egy ilyen visszaeső nap után is, újra kezdj neki..>> és mivel mindenkinek más habitusa van, és más feladata is van, ha egy asztrológusnál, és egy-egy családállitás során megismered önmagad, hogy te milyen vagy, akkor azt is tudni fogod, hogy mindig csak a saját belső utasitásaid szerint akarj megvalósitani mindent, ne pedig aszerint, hogy mások mit mondanak, vagy mit irnak elő, hogy mit hogy kéne tenned! Mivel mindenki más, mindenkinek más eszközei is vannak az élete megvalósitásához! (most itt nyilván nem az alapvető -minden emberre vonatkozó dolgokról beszélek!) Merj önmagad lenni... Sok sikert hozzá!
Üdvözlettel, szeretettel Törőcsik Csilla