Kártyavetés | Önmegvalósítás.hu

Kártyavetés

A jóslás fortélyaival kapcsolatos kérdésre gondoltam nyitok egy új blogot, mert a téma ennyit megér!

Amikor saját magamnak ás másoknak jósolok, használok cigány kártyát, ez gyors és könnyen értelmezhető választ ad. Ha Tarot használok, akkor itt az oldalon lévő programot használom, ahol a kártya alapjelentése mellett az önismeret is fontos szerepet kap. Amikor a jövőnket szeretnénk tudni, akkor a vágyainkba és a félelmeinkbe tudunk mélyebb betekintést nyerni. Az egónk nagyon könnyen félremagyarázhatja a lapok jelentését, ezért érdemes egy mappát nyitni és elmenteni a jóslást. Amikor később visszanézzünk láthatjuk milyen szépen próbáltuk becsapni magunkat.

Amikor másoknak jósolok sokkal könnyebb helyzetben vagyok, annyi a dolgom hogy teljesen benne legyek a kérdésben. Könnyebben tudom a választ értelmezni másoknak, hiszen érzelmekben nem vagyok érintett. A negatív dolgok közlése sem esik nehezemre, a skorpió aszcendens még szépen ott van a karakteremben :-)

A dudus.hu-n levő angyalkártyák is rengeteg segítséget adtak, adnak, rendszeresen meditálok azokkal a szellemi segítőkkel akik felbukkannak hogy támogassanak.

Hogyan kérdezzünk?

Nekem az önismereti gondolkodás már annyira a véremmé vált hogy a kérdéseket mindig így teszem fel Tarot jóslás esetén, ha a rendelkezésre álló idő alaposabb elemzésre nem elegendő:

1. lap mi történik, ha mindent úgy csinálunk, ahogy eddig

ha a válasz tetszik, az aggodalmakat félre lehet tenni.

Ha jelzi a lap, hogy ami történik negatív esemény, akkor a következő kérdés teszem fel

2. lap ha meditációban feloldom az adott blokkot, mi fog történni

3. lap melyik meditációt alkalmazzam. A webmester a legjobb és legérthetőbb, ha a Tarotból kapott válasz nem egyértelmű.

4. lap angyalkártyából - melyik szellemi segítő ad támogató energiát és tanácsokat a változtatáshoz

Az angyalkártya igazából életvezetési tanácsadóként működik, hiszen az önismereti gondolkodás szerint ha egy adott életterületen elégedetlenek vagyunk, akkor rajtunk áll hogy változtassunk. Ehhez tisztában kell lenni a tényekkel, azokkal a külső és belső erőkkel amik-akik támogatnak vagy éppen akadályoznak.

Az idő tényező az egyik legnehezebb elem, ezt úgy szoktam csinálni, hogy felbontom szakaszokra. Például ha valaki arra kíváncsi, mikor lesz újra párkapcsolata, hónapokra érdemes bontani, arra húzni egy-egy lapot.

Beküldte: | 2012. jún. 19. kedd - 08:42

Hozzászólások

6 hozzászólás
Kedves Katalin
2012. július 01. vasárnap, 1:00 | Látogató (útkereső)

Mit jelez a kartya, a közeljovot, a valosagosan bekovetkezo esemenyeket, vagy csupan lehetosegeket vetit ki?
Amelyek nem valosulnak meg, ha nem aknazzuk ki oket?
Ugyanis van, amikor nagyon konkret esemenyeket jelol elore a kartya, es tobbszor egy kerdesre ugyanazt a hatarozott valaszt adja.
Az a tapasztalatom, hogy semmi konkretat nem jelez a kartya, ha esemenytelen periodus kovetkezik, de ha hatarozottan jelez elore esemenyeket, akkor abban lehet valami.
Most vagykivetites leszamitva.
Nos?

Udv

Zsuzsika

Domoszlai Katalin képe
Van olyan eset amikor valóságos eseményeket
2012. július 01. vasárnap, 19:44 | Domoszlai Katalin   Előzmény

jelez előre a kártya, itt nincs mit tenni, fel kell arra az életeseményre készülni. Ilyen egyértelmű lapok például a Siker a Munka és a Kudarc. Ha megerősítésre újra húzol a válasz ugyanaz.

Van amikor pedig felmérhetjük az adódó lehetőségeket, a döntést elősegítendő. Ezért nagyon fontos a kérdés helyes feltevése.

Mi a legjobb ami ebből a helyzetből kihozható? Mi az ami segít? Mi akadályoz? Mi az ami a legrosszabb eshetőség?

Az Akasztott Ember szokta nekem jelezni, ha eseménytelen időszak következik be.

Jo kartyajaras
2012. július 01. vasárnap, 22:32 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Mostanaban a tarotban szuper kartyakat huzok, nap, hold, vilag, csaszar, itelet, csillag, papa, csupa jo, megis keveset erzekelek mindebbol, habar sok valtozas törtent az eletemben, egyelore nehez meglatnimindennek a pozitiv reszet, szerelmet josol a kartya, folyton ugy jön ki, csaszar, csaszarno, nap, hold vilag, stb de csak a szemem jön ki sajnos ebbol semmi nem jött meg be, pedig 2 honapja folyton ez a kartyajaras, legalabb 50szer jött igy ki es a magyar kartya is ezt mutatja, nem vagyok kulönösebben szerelemre, de mivel folyton ez az eredmeny, roppant kivancsi lettem, hogy vajon tenyleg mennyire megbizhatoak ezek az elorejelzesek...

Ölel:

Zsuzsika

Domoszlai Katalin képe
Attól függ, aki olvassa
2012. július 02. hétfő, 7:40 | Domoszlai Katalin   Előzmény

A tarot lapok, amiket felsoroltál ugyanúgy hordoznak negatív tartalmat is.

A szerelem lapja inkább a Szeretők szerintem.

A Császár és Császárnő uralkodást, anyagi sikert jelez.

Többet tudnék segíteni privátban :-)

Kártyavetés neten
2013. január 08. kedd, 13:04 | Pearl147

Mennyire megbízható az, ha a neten kártyázunk, ji-kingezünk stb.? Végső soron nincs a kezünkben a kártya, nem érintjük meg stb.?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ha megérzésedet követve kattintasz az adott pillanatban...
2013. január 09. szerda, 12:38 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kevés tapasztalatom alapján, ha megérzésedet követve kattintasz az adott pillanatban, akkor hozhat annyira pontos eredményt, mintha a kezedben lenne a kártya.
Végül is nem a fizikai kártya jósol neked olyankor sem, hanem a megérzésed húzatja ki a megfelelő lapot! Így tehát ha a megérzésedet arra használod, hogy a kattintással elindítsd a Tarot programba épített véletlen generátor programot, akkor ennek is működnie kell, mint ahogyan sokan vissza is jelzik ezt.